Zeci de panouri publicitare instalate pe furiș, cu acordul unor funcționari, au fost date jos în Sectorul 1. Clotilde Armand: „Această afacere ilegală a luat acum sfârșit”

1
4186

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, continuă să zgândăre mafiile care parazitează pe toate părțile administrația și bugetul public. Zilele trecute, echipe de muncitori au demontat zeci de panouri publicitare instalate ilegal în sector, cu complicitatea funcționarilor vechiului primar Daniel Tudorache (PSD). Banii care ar fi trebuit să meargă la bugetul local mergeau în buzunarele unor angajați publici.

După ce s-a războit cu Romprest, care încerca să scoată bani pe facturi declarate ilegale de Curtea de Conturi, a tăiat de la conducta bugetului public avocați și firme care “ciuguleau” milioane de lei ca să mimeze că apără interesele Primăriei și a rărit cheltuielile aberante ale unor angajați, Clotilde a intrat acum în mafia panotajului stradal.

A descoperit că Sectorul 1 e plin de bannere și panouri pentru care nu exista autorizație și nici nu se plătea vreun leu la buget. Banii mergeau undeva, dar nu se știe unde, iar primărița a scris că erau înțelegeri pe sub masă între funcționari din administrație și cei care-și puneau panourile.

Vestea proastă dată de Clotilde Armand a venit la pachet cu demontarea afișajului: “Această afacere ilegală a luat acum sfârșit”.

Clotilde Armand despre o altă “moștenire” a PSD în Sectorul 1

Am desfăşurat o amplă acţiune pentru desfiinţarea de prisme publicitare, mesh-uri și de bannere amplasate ilegal pe domeniul public în Sectorul 1. Vedem cu toții cum Bucureștiul este sufocat de aceste reclame amplasate ilegal, am văzut cu toții cum anumiți funcționari din primărie au profitat de funcția lor și au avut înțelegeri în afara legii cu firmele respective ani de zile. Această afacere ilegală a luat acum sfârșit.

Continuăm curățenia până când nu va mai exista publicitate stradală ilegală în Sectorul 1“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here