Adelina, „prințesa fake news” din neamul Șărămăt: „Retardaților! Dogioiu și cu Cartianu – doi retardați”. Plus: un documentar care trebuie neapărat văzut

3
4861
Adelina, fostă Șărămăt

Un articol publicat de Ziaristii.com, despre primul „4 iulie” – Ziua SUA – al Sorinei Săcărin (9 ani) pe pământ american, a generat un mesaj de-a dreptul obscen din partea unei persoane care, conform adresei de e-mail, pare să fie Adelina, fiica familiei Șărămăt din Baia de Aramă.

Printre comentariile de la articolul De Ziua Americii, Sorina zâmbește lângă steagul cu 50 de stele. Plus: tiroliana din Adventure Park, unul a sunat astfel:

„Retardaților! 🖕Dogioiu și cu Cartianu – doi retardați”

A se observa degetul mijlociu înfipt între două cuvinte, pe fondul lipsei unor semne de punctuație care se impuneau.

Formula originală, cvasi-analfabetă:

Mesajul îi vizează pe Grigore Cartianu și Ioana Ene Dogioiu întrucât aceștia au fost jurnaliștii care au luptat cel mai mult pentru restabilirea adevărului în acest caz de-a dreptul psihotic.

Mesajul e semnat „Ramona Săcărin” – așadar, folosind numele mamei adoptive a Sorinei, fetița din Baia de Aramă care de aproape un an trăiește la New York.

Dar cine semnează, de fapt, cu numele „Ramona Săcărin”? O persoană care folosește adresa de e-mail: ade.adellina@yahoo.com.

Vă spune ceva numele Adelina? Exact așa se numește fiica soților Șărămăt din Baia de Aramă. Vuvuzeaua care a scuipat minciuni îngrozitoare în spațiul public, la televiziunile cu genetică infracțională, într-o adevărată orgie fake news. Diversionista care se smiorcăia prin studiourile lui Victor Ciutacu și Mihai Gâdea, pe la România TV și Antena 3, emițând aberații colosale („vor să-i ia Sorinei organele, pentru copilul lor bolnav”; „adopția e ilegală” etc.).

Pe jalnica mincinoasă o puteți revedea într-un documentar realizat de Marian Voicu și difuzat duminică, 5 iulie, pe TVR 1, în cadrul emisiunii „Breaking Fake News”. Documentarul îl puteți urmări AICI. Și chiar merită văzut!

Cine este Adelina din neamul Șărămăt? Să ne amintim:

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Smiorcăieli penibile la Propaganda TV, după plecarea Sorinei în America. Noi scenarii demente ale familiei Șărămăt

Sorina a plecat în America la exact o lună de când a fost luată de la familia Șărămăt. Marii învingători, marii învinși

DOCUMENT. În plângerea la DIICOT, asistenta maternală a Sorinei îi acuza pe soții Săcărin că sunt traficanți de minori și de organe!

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

3 COMENTARII

  1. Sunt multi nebuni care n-ar trebui lasati fara ,,lesa,, nici pe strada, sa nu muste pe cineva ; in nici un caz in interiorul unor asa zisi ,,formatori de opinie,, . O mare rusine pe capul nostru asemenea specimene bolnave .

  2. Necesara aceasta emisiune din partea tvr,dar tarziu,foarte tarziu!Mai degraba,redactorul ,de altfel profesionist bun,ar putea mai bine sa faca un documentar despre meseria de asistenta maternala din Baia de Arama,o localitate in care se traieste exclusiv din asta! Poate ar face mai mult bine societatii,compusa nu doar din intelectuali care inteleg ce spun avocatii si procurorii,ci mai ales din oameni manipulabili,ce cred orbeste in spalatorii de creiere aflati in slujba PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.