vineri, mai 31, 2024
AcasăDezvăluiriAvocatul familiei Șărămăt aruncă blesteme grele și o dă pe teoria conspirației:...

Avocatul familiei Șărămăt aruncă blesteme grele și o dă pe teoria conspirației: OMS a trimis-o pe Sorina la New York!

-

„Cazul Sorina” s-a închis legal de 7 luni, de când fetița de 8 ani a plecat cu părinții săi adoptivi la New York, dar familia Șărămăt din Baia de Aramă (județul Mehedinți) tot mai bagă bățul prin gard. Avocatul acesteia, Victor Dumitrică, apelează la teoria conspirației. Îl deranjează americanii, judecătorul Cristi Danileț și #Rezist. Omul pare scăpat de la balamuc.

Înfrânt pe toate fronturile, cercetat penal pentru manevrele ilegale de anul trecut, avocatul Dumitrică se smiorcăie pe Facebook. El recurge la teorii conspiraționiste, cu care speră să-i păcălească pe proști.

Dumitrică insinuează că „soarta Sorinei” ar fi fost decisă la nivel de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), pe vremea Guvernului Cioloș, cu trei ani înaintea evenimentelor de la Baia de Aramă!

Avocatul familiei Șărămăt insistă, în subtext, și asupra acuzațiilor că soții Săcărin din New York au adoptat-o pe Sorina pentru este „specială” și vor să-i ia organele. Halucinații de om rătăcit.

- Advertisement -

Victor Dumitrică (11 februarie)

„Dacă tot trecu vremea, hai să vă spun: soarta Sorinei a fost pecetluită încă din anul 2016. Era pe vremea Guvernului Cioloș, când ministrul sănătății era Vlad Voiculescu.

S-a decis «la nivel înalt»… La nivel de O.M.S. și altele…

Inițial, trebuia identificată o familie de medici/doctori din Germania care să o adopte pe Sorina. Pentru că era un copil «special». Cât de specială este – știu foarte puțini…

- Advertisement -

În final i-au identificat pe ăștia din America. Locul lor de muncă nu este unul întâmplător, oricât ar vrea ei să credeți.

Ăștia ca mine, mai «naivi», care au crezut în dreptate și adevăr, au acum dosare penale făcute din nimic…”

„Cozi de topor! Trădători de țară și de neam!”

Într-o postare anterioară, pe 23 ianuarie, Victor Dumitrică își exprima lehamitea față de formatorii de opinie care „se activaseră” pentru „a discredita” familia maternală (Șărămăt). Din creierul lui curg blesteme la adresa celor ce cred că locul Sorinei este lână singurii ei părinți: cei adoptivi (cei naturali au abandonat-o, asistenta maternală a refuzat s-o adopte timp de 7 ani).

Victor Dumitrică (23 ianuarie)

„Mă uit la voi cum loviți în asistentul maternal și în familia acestuia… Trădători de țară și de neam! Cozi de topor! Slugi la împărăție! Îmi e silă de voi! Și punct! În fața Adevărului să vă explicați voi, nu eu, nu noi, nu Mariana Șărămăt, căreia Sorina îi spunea «Mami»!

V-ați activat toți acum, pentru că s-au luat dosarele de la Tribunalul Mehedinți! Păi cum credeați voi că se anulează adopția, fără atașarea dosarelor?!

Până și «Fuego al justiției române (a se vedea americane)» își dă cu părerea… De când un magistrat român își poate exprima public opinia cu privire la o cauză pendinte?! Băi, flocosule, de unde ai luat tu dezlegare, băi, schimonositule?! Aberație a sistemului juridic! Icoană a ocultismului și a unui sistem eșuat! Avort juridic ce ești!

Later edit:

Ați crescut-o voi, mă, oportuniștilor?!

Voi i-ați dat cei 7 ani de acasă?!

Vouă vă zice, mă, «mami» și «tati»?!

Ce drept aveți voi, mă, bârfitorilor?!

Când a vrut copila asta să plece din sânul familiei asistenților maternali și nu au lasat-o ei?! Când a făcut pe ea de teamă că o ia DGASPC-ul?! Când ați târât-o și trântit-o pe caldarâm?!

Ce nemernic deschide gura împotriva unor imagini video autentice care atestă iubirea copilei față de familia care a crescut-o?! Și siguranța pe care o vedea în Mariana Șărămăt?! Ăla pe care îl scuipă Becali live în studiourile de televiziune la ore de maximă audiență?! Voi, ăștia cu hashtag-ul?!

Ce hram purtați?! V-aș stârpi pe toți, dar nu meritați, șerpilor, lingăilor, oportuniștilor…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Alt nebun scăpat din ‘lanțuri’ la orizont. Și tot în zona lu’ Cumpănașu ! Ce aveți oameni buni în zona aia din Oltenia, o dețineți pe muista Vasileaska pe post de fătătoare de dezaxați ?! 😈👺

  2. Indiferent de nebunia acestui avocat, Danilet de la Cluj-Napoca trebuia sa se abtina de la comentarii despre justitia din Craiova. Neintrebat, nebagat in seama a sarit imediat si Danilet mult-premiatul Ambasadei Americane cu comunicate de la Cluj-Napoca si noi poporul ar trebui sa nu ne intrebam ce l-a apucat pe un judecator de la 1000 de km departare sa intre peste o speta a judecatorilor, procurorilor si avocatilor din Mehedinti si Craiova. La justitia independenta nu se ajunge nici cu blesteme, nici cu bagatul ca musca in lapte si nici cu insultele la adresa romanilor care isi pun intrebari si nu cred tot ce le vand despre justitie si justitiari tonomatele de presa ale unei parti sau ale alteia. Jurnalistii independenti mai sunt Bot si cei de la Epoch Times. Din pacate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -