Descreieratul care a bruiat conferința PNL în Sectorul 6: „Nu știu ce-am avut, parcă diavolul m-a trimis”

4
27747

Pensionarul trimis de PSD să bruieze conferința de presă în aer liber organizată duminică de PNL în Sectorul 6 al Capitalei se numește Tudor Bădeanu și este un fost sudor și lăcătuș mecanic. Individul a amenințat-o cu moartea pe Violeta Alexandru (președintele PNL București), l-a înjurat pe Ciprian Ciucu (candidatul PNL la Primăria Sectorului 6) și i s-a adresat obscen unei doamne din echipa liberală.

Tudor Bădeanu a vorbit duminică seara la Antena 3, ca nouă vedetă a mârlăniei anti-PNL și anti-USR.

„Stau chiar în zonă și am aflat că e conferință și m-am dus acolo și normal că m-am răzbunat. Să mărească pensiile cu 40% și să mărească și alocațiile copiilor. Am pensie 1.100 de lei. Am fost lăcătuș și sudor electric. La grupa a II-a. Și eu am rămas uimit… ce-am avut eu de-am spus cuvinte urâte. Nu știu, parcă diavolul m-a trimis. Aveți cuvântul meu că eu sunt un om foarte calm, foarte liniștit, dar nu știu ce-am avut”, a declarat Bădeanu la Antena 3.

Pensionarul descreierat a fost identificat și amendat duminică de Poliția Capitalei.

„Astăzi, în jurul orei 12.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea şi liniştea publică pe o stradă din Sectorul 6, unde se desfăşoară o conferinţă de presă. La faţa locului au ajuns poliţişti ai Secţiei 25 , însă la momentul sosirii nu a fost identificată  nicio persoană recalcitrantă în respectiva locaţie”, a anunțat Poliţia Capitalei.

Ulterior, individul a fost identificat şi sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

„Eu te omor cu mâna mea! Vreau să intru în pușcărie!”

Duminică dimineața, Violeta Alexandru, care este și ministrul Muncii și protecției Sociale, n-a apucat să spună câteva fraze, că a și început bruiajul. Un pensionar cu evidente probleme psihice a început să urle ca apucatul: „Mărește-mi pensia! Mărește-mi pensiaaaaa! Mărește-mi pensiaaaaaaaaaaa!”.

„PSD se folosește de necazurile oamenilor…”, a constatat Violeta Alexandru. Individul a continuat să țipe: „Nu-i adevărat! Minciuni!”.

Apoi a trecut la amenințări cu moartea. Poziționându-se la cel mult doi metri în fața ministrului, pensionarul agresiv a răcnit: „Eu te omor cu mâna mea! Vreau să intru în pușcărie! Criminalilor!”.

Violeta Alexandru a rămas calmă, pe poziție, la fel și Ciprian Ciucu. Ministrul făcea eforturi, totuși, să se ferească de saliva pe care o proiecta în direcția ei de țicnitul urlător.

Cuvinte spurcate, de psihopat

O altă secvență a fost cea în care bătrânelul isteric a luat-o în colimator pe una dintre doamnele din echipa PNL. Dialogul este suficient pentru a-l trimite pe individ într-un salon de psihiatrie.

Pensionarul isteric: În țara asta, nouă ne trebuie un om cu mână de fier! Vlad Țepeș ne trebuie nouă! Sau Ceaușescu, domne! Râzi ca o proastă, jigodie! Curvo! Nu te-ai săturat de p…le?

Femeia: Ăsta merge la spitalul de nebuni.

Pensionarul isteric: Tâmpito! Râzi de viața mea, fu…-ți gura mă-tii?! Eu n-am ce mânca ca tine!

Femeia: Păi, dacă n-ai învățat carte…

Pensionarul isteric: Păi, da, tu ai învățat p…le… să bagi p…le-n…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

 1. Lacatus si sudor, o meserie onorabila.
  Dar informatia este incompleta Robert.
  Cunosc foarte multi oameni de varsta acestui cetatean care in anii 91-96 cand se inchideau combinate si uzine erau scosi la pensie la varsta de 40-50 de ani in loc sa fie trecuti in somaj.
  Au continuat sa munceasca la negru pana au facut varsta de pensionare.
  Numai asa se explica pensia de 1100 lei.
  Mai era o moda. Pensiile de boala. Cele mai multe erau pe fond nervos.
  In Bucuresti ,pe scara unde au locuit parintii mei, din 60 de familii cred ca erau cel putin 10-15 cucoane de 40-45 de ani care iesisera la pensie de boala sa-si creasca nepotii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here