Firea: „Sunt filată, sunt urmărită. Sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit”. Contractele cu turcii sunt beleaua primăriței!

6
3945

Gabriela Firea a transmis două mesaje-șoc, duminică seară, la Antena 3. Amândouă de victimizare, dar cu nuanțe diferite: unul tupeist-penibil („mă aștept la o campanie foarte murdară, foarte urâtă”), altul care-i arată frica de procurori („sunt filată, sunt urmărită, sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit”; „se va inventa câte-o poveste, se vor inventa tot felul de lucruri despre mine, despre soțul meu, despre familie”).

Primărița Capitalei a plasat cele două mesaje, la Antena 3, din proprie inițiativă, nu răspunzând vreunei întrebări. N-a intervenit prin telefon, ci a venit în studio, premeditându-și comunicarea.

Cele două minute și 15 secunde în care și-a plasat mesajele

 • „Mă aștept la o campanie foarte murdară.”
 • „Sunt filată, sunt urmărită, sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit, pur și simplu.”
 • „Se va inventa câte-o poveste, se vor inventa tot felul de lucruri despre mine, despre soțul meu, despre familie.”
 • „Mă aștept la orice, dar eu sunt pregătită să fac față, pentru că nu am nimic de care să mă rușinez, practic.”
 • „Am niște informații și la momentul potrivit le voi face publice.”
 • „Repet, mă aștept la o campanie foarte urâtă, dar nu am de ce să mă tem, pentru că nu mi-e rușine nici cu activitatea mea, nici a membrilor familiei mele.”

Contractele cu turcii și cele cu Antena 3

„Unde sunteți filată, pe drumul spre casă?”, a întrebat-o moderatoarea Cătălina Porumbel. „Da, da…”, a bâiguit Firea.

A spune că „mă așteaptă o campanie foarte murdară, foarte urâtă” este o dovadă de mult tupeu. Firea tocmai a făcut un obicei din a bruia conferințele de presă ale singurului său contracandidat periculos, Nicușor Dan. Și-a trimis și „locotenentul-smardoi” (viceprimarul Aurelian Bădulescu), a trimis și mașinile de salubritate de la Sectorul 5 (primar Daniel Florea), astăzi a apăsat și pedala murdară de la Sectorul 6 (Gabriel Mutu). Mizerii incredibile, de factură bolșevică, făcute de gașca Gabrielei Firea, și tot ea se lamentează!

Dar cel mai greu mesaj e cel cuprins în cuvintele: „Sunt filată, sunt urmărită, sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit, pur și simplu. Se va inventa câte-o poveste, se vor inventa tot felul de lucruri despre mine, despre soțul meu, despre familie”.

Atenție la această nuanță: are „informații” despre cine „o filează”, „o urmărește”, dar nu le va face publice acum, ci „la momentul potrivit”.

Aici nu e vorba de vreun filaj făcut de adversari politici, ci de o spaimă serioasă: cea de procurori! Firea a făcut jaf la Primăria Capitalei, soțul ei Pandele a făcut jaf la Primăria Voluntari. De exemplu, disperarea cu care se agață de contractele cu turcii, pentru autobuze, troleibuze și tramvaie, miroase extraordinar de urât. Acolo, lucrurile nu pot rămâne așa! Mai ales că e vorba de sute de milioane de euro…

O altă scurgere masivă de bani publici a fost spre televiziuni, mai ales spre Antena 3, unde a lucrat înainte de a intra în politică. Un evident conflict de interese, pe care primărița l-a ignorat cu nonșalanță. Alte milioane de euro au fost jefuite prin această filieră obscenă și netransparentă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

 1. „sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit”
  Tot mai gasesti cite o sirma, ceva. Trebuie cautat bine.
  Ma tot mir ca la cite a facut, inca nu e plina de dosare penale. Nu e cautata suficient de procurori.

 2. Asa arata , gandeste si se comporta un om care are pretentii sa mai conduca pe cineva ?. Speram sa nu fie toti ,,vrajiti,, de asemenea aiuriti si dezaxati .

 3. Pe ea nu 0 caută psdiștii sunt căutați cei care au complectat lipsurile lăsate de guvernarea psdistă, pe ponta nu l-au chemat la ștergerea de 500 mil din datoria petrom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here