Anarhistul anti-mască și anti-vaccin, pus la pământ și încătușat, a mințit: nu este ofițer în rezervă al MApN!

1
7045
Bătrânul anarhist și cei doi jandarmi

Bărbatul imobilizat sâmbătă seara la București de un echipaj al Jandarmeriei, pentru că a refuzat să poarte mască și să se legitimeze, nu figurează ca ofițer în rezervă în evidențele Ministerului Apărării Naționale (MApN), deși așa a pretins.

„Sunt ofițer al Armatei Române în rezervă și dacă vreți să ne batem, ne batem, nicio problemă, aici în parc ne batem”, i-a provocat bătrânul pe jandarmi, după ce refuzase să poarte masca în mod corespunzător (prin acoperirea gurii și a nasului), dar și să se legitimeze.

Ministerul Apărării Naționale a reacționat printr-un comunicat: „Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitoare la incidentul din București, de sâmbătă, ora 18.30, din apropierea Palatului Parlamentului, în care un bărbat ce a fost imobilizat de un echipaj al Jandarmeriei ar avea calitatea de ofițer în rezervă al Ministerului Apărării Naționale, pentru corecta informare a opiniei publice, Biroul de presă al MApN este împuternicit să facă următoarele precizări: în urma verificărilor efectuate, cetățeanul în cauză nu figurează ca ofițer în rezervă în evidențele MApN”.

Un bărbat în vârstă a fost pus la pământ de jandarmi și încătușat pentru că nu a purtat mască și le-a întors spatele oamenilor legii. Bărbatul participase la un miting împotriva legii vaccinării obligatorii, unde nu purtase mască de protecție pe nas și pe gură.

Jandarmii l-au oprit să-l legitimeze, dar acesta a refuzat și a plecat, pretinzând că este ofițer în rezervă al Armatei Române. „Deci, dacă v-ați gândit că am părul alb, vă mai repet o dată: sunt ofițer al Armatei Române în rezervă și dacă vreți să ne batem, ne batem, nicio problemă, aici în parc ne batem”, le-a spus el jandarmilor

Bărbatul a fost pus la pământ și imobilizat, apoi băgat în duba Jandarmierei și dus la Secția 17 de Poliție, unde a fost legitimat și amendat cu 1.000 de lei.

El e anarhistul provocator și mincinos!

Individul a spus ulterior că va depune plângere penală pentru „tentativă de omor”!

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a precizat că a fost dispus un control pentru verificarea modului de acțiune al jandarmilor și respectatea procedurilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Șoșoacă se visează noul Miron Cozma al minerilor. Discurs instigator, mincinos, violent anti-Europa, la Lupeni

1 COMENTARIU

  1. SĂ NU ASCUNDEM ADEVĂRUL (!): poate că n-o fi ĂSTA „cadru-militar” (pensionat sau nu)…, dar o… MAJORITATEA-CONSISTENTĂ (!) a subofițerilor și ofițerilor (activi sau în-rezervă) din Armată (toate armele!), Poliție-și-Jandarmerie, Servicii-Secrete chiar…, cam… AȘA gândesc: pe tiparul/matricea CONSPIRAȚIONISMULUI (combinat cu ULTRA-NAȚIONALISMUL-XENOFOB și URA față de DEMOCRAȚIA-de-tip-OCCIDENTAL!), IDOLUL/(DUMNE)ZEUL lor fiind… ANTONESCU!!!

    Stați de vorbă cu ei (într-o cazarmă, la-cârciumă – unde tareee… le mai placeeee!!!! – sau pe-o… bancă-a-pensionarilor din parc) și o să CONSTATAȚI (IMEDIAT!) această… (PERICULOASĂ!) REALITATE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here