Votând-o pe Firea la Cotroceni, îl veți vota de fapt pe pușcăriașul Dan Voiculescu

4
1001
Voiculescu, Firea etc.

După ce-a distrus Capitala în doar 4 ani de mandat, „Sârma-din-colon” vrea să distrugă și țara din 2024 încolo, alături de Înalt Prea Exmatriculatul din Academia SRI, Marcel Ciolacu. Ce tandem infect ar fi: Firea – președinte, Ciolacu – premier!

Dacă s-ar produce așa ceva – Doamne ferește! -, ar fi cea mai mare catastrofă politică, socială, economică și ce vreți voi din istoria postrevoluționară a României.

Credeți că Firea ar conduce țara din 2024? Nici vorbă. România s-ar umple oricum de „sârme”, „amenințări” și „sabotaje”. Votând-o pe ea la butoane, îl veți vota de fapt pe pușcăriașul Dan Voiculescu, pe Varanul toxic, pe agentul Felix care turna tot ce prindea. Pe piratul cu o lentilă neagră la rama ochelarilor. El ar fi „zeul” patriei, al muncii „socialiste”. Cu această ocazie, s-ar întoarce la vechile năravuri din perioada ceaușistă.

Din ce bani și-a construit imperiul financiar, dacă nu din escrocheriile făcute încă de pe vremea în care exista doar presă de partid și de stat?

„Sârma-din-colon” ar fi un simplu obiect de decor pe la Cotroceni. Un ofițer de presă. Ar ieși în fața națiunii cu tot felul de comunicate, în care s-ar plânge de 10 ori mai mult că e sabotată, că i-a mai băgat cineva un aliaj de cupru, zinc, plumb printr-o savarină „roșie”.

La distanță de 34 de ani, am avea un nou șef, Firea, întovărășit cu un fost pușcăriaș, Dan Voiculescu, așa cum era Ion Iliescu cu dictatorul Nicolae Ceaușescu, cel care și-a petrecut aproape 7 ani prin închisori, inclusiv în celula H de la Doftana.

Dar până și Iliescu, judecat pentru crime împotriva umanității în evenimentele sângeroase produse în urma căderii comunismului, s-a certat cu Ceaușescu și a fost retrogradat de acesta, devenind, din tovarășul său de nădejde (prim-secretar al CC al UTC, șef al Secției Propagandă a CC al PCR, ministru pe probleme de tineret), un biet director de editură.

În schimb, Firea a rămas în relații la fel de bune cu Dan Voiculescu, din perioada în care îi era angajată devotată la Antene. De-acolo a învățat să-și ascută și antenele în politică.

Și-ar îndeplini visul Varanul pușcăriaș dacă ar vedea-o la Cotroceni: racheta în jilț, propulsată din laboratoarele Antenelor.

Până acum, toate rachetele lansate de Antenele sale au eșuat lamentabil, prăbușindu-se înainte de a se desprinde de sol. Exemplu: candidata la ultimele alegeri prezidențiale, Ramona Ioana Bruynseels, care spunea că Rusia e membră NATO.

Nici nu vreau să-mi imaginez ce-ar putea fi.

Am rămâne fără căldură, cum i-a lăsat pe bucureșteni în mandatul ei de primar.

Am rămâne și fără apă caldă, cum au rămas și bucureștenii în mandatul ei de primar.

Ne-ar lăsa într-o beznă totală, cu noi contracte date în toiul nopții unor baroni PSD-iști, pe la 1.41, când dormim duși. Ea ar fi trează.

Nu degeaba și-a pus Varanul doar o lentilă neagră pe rama de la ochelari, alta fiind inexistentă: cu un ochi să doarmă, să ne arate că sforăie prelung, dar cu altul să ne fure „noaptea ca hoții”.

S-ar întoarce tramvaiele și autobuzele din Turcia, alea făcute fără licitație și pe bani grei.

S-ar erdoganiza țara: n-ar mai exista DNA sau ar fi unul ca pe vremea lui Adrian Năstase, iar pușcăriașii ar fi românii care ies la proteste, nu cei care fură țara. Cei care fură ar fi eroii, cei care protestează ar fi hoții, „agenturili străine”, „oamenii lui Soros” etc.

Din fost viceprimar, „Dulapul” Bădulescu s-ar vedea vicepremier. Cine altul să fie, dacă nu omul de încredere al „Sârmei-din-colon”?!

Prima lui acțiune în „slujba” țării: ar ordona montarea de dulapuri la orice colț de stradă, unde i-ar băga pe toți cei care ar cuteza să conteste deciziile PSD, așa cum a vrut să facă și cu Nicușor Dan, în vara anului trecut, înainte să ajungă primar general al Capitalei.

Și presa ar fi închisă în „dulapuri”, mai rău ca în vremurile lui „Bombonel” Năstase.

Bădulescu și-a luat un examen serios în acest sens: e expert în înjurături și amenințări atât în scris (i-a scris Anei Ciceală, consilier USR, pe un caiet: „O bag în p… mă-sii pe Ana Ciceală!”), cât și oral („Mă, da’ ce râzi așa? Hă-hă-hă? Zdreanță! Ești bărbat sau ce p… mea?”, i-a spus lui Adrian Moraru, fost candidat PNL & USR-PLUS la Primăria Sectorului 3).

Vă dați seama cine urlă? Cine vrea să conducă România? Un PSD intens mediatizat la Antenele Varanului pușcăriaș, care ne-a lăsat la început de pandemie cu stocuri zero la echipamente medicale de protecție.

De aia am și fost vreme de două luni în stare de urgență, așa cum a zis și premierul Florin Cîțu: ca să facem rost de măști, combinezoane, viziere, aparatură pentru spitale.

Nu puteam să ne plimbăm pe străzi fără să fim protejați. E ca și cum am fi ieșit pe-afară în pielea goală în plină iarnă.

Cine să cumpere echipamentele medicale? Sorina Pintea? Păi, n-ați văzut, ea aștepta cu nerăbdare să-i vină șpaga, iar când i-a fost virată suma de 120.000 de lei, a exclamat cu euforie: „Super-tare!”.

Toți pesedeii ăștia s-ar reîntoarce la jefuit. I-ar spăla bine Antenele lui Felix: din hoți s-ar transforma în eroi, din pușcăriași închiși pentru mită în foști deținuți politici, arestați pentru că au vrut binele națiunii.

Lista aia, prezentată în urmă cu doi ani de Clotilde Armand (pe atunci, europarlamentar USR), cu zeci de odrasle PSD-iste plantate în instituțiile statului, s-ar multiplica fără număr.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

 1. Iar asta se va putea intimpla cita vreme actualii guvernanti umbla cu manusi cu toate mafiile de tot felul.
  Drula a ridicat capul insa cu o floare nu se face primavara si poate pati ce a patit Stelian Ion fiind obligat sa o lase mai moale.
  La cite a facut mafia lui Firea, pina acum trebuia sa aibe 100 de dosare penale. Astfel incit la urmatoarele alegeri sa fie la racoare fara dreptul de a fi aleasa.

 2. Mai sunt aproape… PATRU (4!) ANI până la alegerile-prezidențiale (de altfel, TOATE alegerile din România vor avea loc TOCMAIIII — ! — în anul 2024!!!), așadar… „MAI-E-MULT-PÂNĂ-DEPARTE”!

  Prin urmare, politicienii din coaliția guvernamental-parlamentară de centru-dreapta NU (!!!) au nevoie să stea ACUM (!!!!!!) cu mintea laaa… viitoarele alegeri, ci TREBUIE să aibă CURAJUL (!!!!) de a face… REFORME-PROFUNDE (!!!), care pot, ce-i drept, să-i facă să „scadă”-electoral… PE-TERMEN-SCURT (!), dar SIGUUUUR le vor crește ȘANSELE-de-SUCCES în 2024, celor HOTĂRÂȚI!!!!!

  • ACEASTA este o… (MÂRȘAVĂ!!!) CAPCANĂ (!), întinsă de P.S.D. partidelor actualei majorități de la Putere: se încearcă TIMORAREA acestor partide guvernamentale, INSISTÂNDU-SE (evident INTERESAT!) cu fel de fel de sondaje care ar arăta că cei de la Putere scad electoral!

   Scopul PERVERSEI-capcane: STOPAREA (sau măcar FRÂNAREA!) ULTRA-NECESARELOR REFORME… NEPOPULARE!!!!!!!!!!!!!!

   Iar unii NĂTĂRĂI (în special de la… P.N.L.!) cad în această capcană, și se sperie de reforme-PROFUNDE, uitând că (TOATE!) alegerile din România vor fi ABIA (!) în… 2024 (!), iar opțiunile-electorale se SCHIMBĂ (mai ales la români!)… de-la-o-zi-la-alta, așadar… NU are niciun rost să guvernezi în 2021 cu ochii pe un „barometru-electoral” care v-a fi confirmat… TOCMAAAAIIII în 2024!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here