duminică, aprilie 21, 2024
AcasăMainVIDEO. Ca-n Rusia! Dezvăluirile lui Nicușor Dan despre "dezastrul Firea", întrerupte de...

VIDEO. Ca-n Rusia! Dezvăluirile lui Nicușor Dan despre „dezastrul Firea”, întrerupte de smardoiul Bădulescu, viceprimarul trimis de primăriță să facă scandal

-

Scene incredibile s-au petrecut vineri, în timpul conferinței de presă în care Nicușor Dan, candidatul Opoziției la Primăria Bucureștiului, a prezentat bilanțul catastrofal al Gabrielei Firea și al administrației PSD în Capitală. Aurelian Bădulescu, adus de Firea ca viceprimar al Bucureștiului pentru a executa treburile murdare, a venit și a făcut scandal, încercând să-l împiedice pe candidat să vorbească.

Scenele derulate seamănă foarte mult cu cele din Rusia lui Putin sau din Moldova lui Dodon.

Nicușor Dan, cotat cu șanse mari s-o învingă pe Firea și principalul obstacol în calea afacerilor dubioase făcute de aceasta în ultimii ani pe spinarea bucureștenilor, a încercat să prezinte cifre și fapte concrete petrecute din 2016 încoace.

Practici mafiote ca-n Rusia lui Putin: Bădulescu, gorila trimisă de Firea peste Nicușor Dan, a fost avocatul lui Becali

Aurelian Bădulescu a apărut cu un dulap și a făcut scandal. A vorbit permanent peste Nicușor Dan, l-a întrerupt și a încercat să genereze chiar o altercație.

- Advertisement -

Conferința a fost organizată de Nicușor Dan pe marginea uneia dintre arterele Capitalei lăsate în paragină de Firea: Prelungirea Ghencea.

Cunoscut pentru ieșirile sale primitive, atât în mass-media, cât și în ședințele Consiliului General, unde nu ezită să înjure și să agreseze preopinenții Gabrielei Firea, Bădulescu a fost avocatul lui Gigi Becali. Recuperat de gruparea Florentin Pandele – Gabriela Firea, acum este omul bun la toate al acestora.

VIDEO: Scena suprarealistă cu Nicușor Dan și viceprimarul Bădulescu

Nicușor Dan: „Gabriela Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD – agresiv, arogant și laș“

Bădulescu s-a apropiat, la un moment dat, foarte mult de Nicușor Dan, care i-a cerut să respecte distanța socială. A fost momentul căutat de omul mafiei PSD, care a încercat să producă o altercație, pentru a abate atenția de la subiectul conferinței.

- Advertisement -

După incident, Nicușor Dan a încercat să păstreze un nivel decent al discuției. ”Este necivilizat, antidemocratic, indiferent de cine ce spune, asta este prima regulă a democrației, scrisă în Constituție, dreptul fiecăruia de a-și expima opinia. Eu eram acolo în poziția de candidat al Opoziției la Primăria Capitalei care adresa un mesaj bucureștenilor care vor vota peste câteva luni. Este incalificabil, este în nota PSD – 10 august, Ordonanța 13 -, care din în când își dă arama pe față”, a declarat Nicușor Dan pentru Hotnews.ro.

Într-un comunicat, Nicușor Dan a spus că această manevră pusă la cale de Firea arată caracterul acestei administrații PSD și a menționat că nu se va lăsa intimidat.

Comunicatul lui Nicușor Dan

„Bucureștenii trebuie să spună NU circului și eșecului administrativ al primarului PSD Gabriela Firea!

Condamn ferm atitudinea extrem de agresivă și lipsită de respect a Gabrielei Firea, primarul PSD al Municipiului București, care și-a trimis în această dimineață adjunctul, pe viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu, pentru a perturba conferința mea de presă dedicată eșecului celor 4 ani de activitate a actualei administrații pesediste a Capitalei.

Gabriela Firea a demonstrat astăzi, din nou, că este un reprezentant tipic al PSD – agresiv, arogant și laș. Gabriela Firea datorează scuze bucureștenilor pentru că a încercat să transforme într-un circ o evaluare public civilizată și argumentată.

În același timp, vreau să-i transmit foarte clar primarului PSD Gabriela Firea că nu mă las intimidat de subordonații politici pe care îi mobilizează contra mea. Sunt convins că am alături de mine pe marea majoritate a bucureștenilor, care condamnă cu certitudine acest mod de a face politică – violent, jignitor și dezinteresat în raport cu problemele reale ale Capitalei. Salut în acest context atitudinea civică a celor care au reacționat pe loc la agresivitatea viceprimarului trimis de Gabriela Firea pentru a bloca mesajul meu către bucureșteni. Aceștia i-au reproșat pe bună dreptate reprezentatului PSD în fruntea Capitalei întârzierea lărgirii Bulevardului Prelungirea Ghencea, locul în care am dorit să susțin conferința de astăzi.

Tot bruiajul Gabrielei Firea nu va reuși însă să acopere bilanțul negativ al celor 4 ani în care PSD a condus Bucureștiul. Cu primarul PSD Gabriela Firea, RADET a intrat în faliment, poluarea a atins cote alarmante (pentru care România a fost condamnată la Curtea de Justiție a UE), traficul s-a înrăutățit, companiile municipale au făcut un dezmăț pe bani publici, fondurile europene pentru proiecte esențiale au rămas neaccesate.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

De ce a trecut România peste epidemie mai bine decât state mai dezvoltate? Medicul Virgil Musta: “Am limitat impactul datorită măsurilor corecte, deși dure, luate la timp”

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. PSD este un partid reprezentativ pentru mahalalele, maidanele si satrele din Romania, deci se comporta corespunzator asteptarilor publicului respectiv.

    Aceasta satrá trebuie scoasa din viata publica romaneasca.

  2. Lumea de Dincolo a spiritelor care au fost politicienii e creată de Mordechai Dumnezeu pentru a arăta poporului Daciei ce înseamnă să arziibancnotele leii în loc să îi dai copiilor daci așa cum cere legea biblică. Răbdarea e mama învățăturilor.

    Lumea reală nu aparține televiziunii Realitatea Plus. Vă veți convinge de adevărul spuselor mele.

  3. Uluitor! Un asemenea tupeu, in vazul ziaristilor, deci al intregii tari, arata ca sunt capabili de orice!
    Si-au luat-o in cap, te poti astepta la derapaje enorme daca asemenea indivizi raman la putere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -