VIDEO. Urlete și spume în Parlament. Deputat AUR: „Te bag în p… mă-tii! Du-te dracu’! Băi, păduche, dispari! Îți ordon să dispari din fața mea! Marș, mă, de-aici! Râzi ca bou’. Măgarule! Papagalule!”

5
2480

Furia și disperarea că nu au putut bloca în Camera Deputaților proiectul de lege privind desființarea Secției Speciale i-au transformat pe parlamentarii AUR în niște fiare scoase din minți. Miercuri, deputatul Dan Tănasă, personaj primitiv gonflat de Antena 3, a urlat minute în șir pe holurile Parlamentului. El i-a înjurat și amenințat pe doi deputați USR-PLUS: Silviu Dehelean și Ionuț Moșteanu.

Conflictul a fost prefigurat de George Badiu (deputat AUR), care anunța, înaintea votului privind desființarea Secției Speciale, că partidul său se va opune. Argumentele sale – cele prezentate zi de zi la televiziunile oligarhilor Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță: “N-am văzut eforturi pentru curățarea DNA de lepre! Asta este problema cu DNA, este folosită ca armă politică. Nimic nu mai face DNA până nu se scapă de Secția Specială, după care o să înceapă jihadul în Justiție!“.

„E un păcălici! Băi, îți ordon să dispari din fața mea, tu nu auzi ce îți zic? Nu mai strica aerul aici, dispari! Îți ordon să faci pași“

Numai că proiectul de desființare a Secției Speciale a trecut de Camera Deputaților, de unde merge la Senat, ca for decizional.

După vot, Dan Barna (vicepremier și președintele USR) și Stelian Ion (ministrul Justiției) au ieșit pe hol, pentru a da declarații presei. După ei s-au luat însă deputații AUR, care au început să urle, să-i insulte și să facă gălăgie, încercând să împiedice conferința de presă.

Câțiva deputați USR-PLUS au încercat să intervină, dar au fost luați în primire de Dan Tănasă (deputat AUR). Acesta i-a strigat deputatului Silviu Dehelan (USR-PLUS): “Ce, mă, păduche, cum adică vii tu să mă ameninți pe mine?! Că ce, nu înțeleg… Bă, dispari, mă, de aici, tu auzi ce îți spun? Dispari, mă, de aici! E un păcălici! Băi, îți ordon să dispari din fața mea, tu nu auzi ce îți zic? Du-te dracu’! Nu mai strica aerul aici, dispari! Îți ordon să faci pași înainte!”.

„Nu mai vorbi tu de George Simion! Tu, pe lângă George Simion, ești un zero barat. Ești un securist, puți de la o poștă a securism“

Turbat, deputatul AUR s-a întors apoi spre Ionuț Moșteanu (deputat USR-PLUS): “Dacă te bag în p… mă-tii o să zici că am ceva cu tine! Ești un zero barat! Ești un zero barat! Am acasă, Moșteanule, șosete găurite care-s mai valoroase decât tine. N-ai făcut absolut nimic în viața ta și te-ai trezit deputat! Nu mai vorbi tu de George Simion! Tu, pe lângă George Simion, ești un zero barat. Ești un securist, puți de la o poștă a securism. Ești un nimeni în drum!”.

Parlamentarii USR-PLUS nu s-au pus la mintea primitivilor de la AUR și au părăsit scena, lăsându-i să-și înghită singuri ura și frustrările.

Afirmațiile de mai sus sunt făcute de un personaj (Dan Tănasă) promovat puternic de televiziunea unui securist (Dan Voiculescu) și care face parte dintr-un partid (AUR) care, înaintea alegerilor, a făcut alianță cu “partidul generalilor”, al lui Ninel Peia.

Acțiunile AUR, atât cele care vizează destabilizarea României, cât și cele cu țintă Moldova, se suprapun cu interesele și linia Rusiei în această zonă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

 1. HAUR.
  Pe mine efectiv nu ma deranjeaza Sosoaca sau Haur.
  Imi sant indiferenti.
  Iti place Sosoaca? O iei acasa taticule, o iei de nevasta, o pui in lant, o bagi in cotet, o faci sapun, decizia ta.
  Pe mine ma deranjeaza cand acesta individa (jivina) se intersecteaza cu viata mea. Atunci avem o problema mare.
  Ca mai avem concetateni care voteaza asa ceva, asta este, prostia nu dispare.

 2. Într-adevăr, fiecare cu dreptatea în mână, are dreptul său până când se intersectează cu dreptatea celor din jur. Nu voi folosi cuvintele care îmi vin la gură, dar ne certăm ca proștii pentru a numi într-un fel sau altul o structură formată din indolenți iresponsabili extrem de bine plătiți. Chiar nu vedeți că SIIJ nu a verificat nici un caz din nenumăratele infracțiuni din Justiție? Nu vedeți că DNA avea nenumărate dosare în lucru de ani buni până când judecătorul incomoda. Ăsta e șantajul. Nu vedeți că parchetele de pe lângă „justiție” sunt supuse acesteia și nu au cum să cerceteze judecătorii ? Dacă nu răspund de ceea ce fac sau nu fac, procurorii, judecătorii și alți mafioți cu relații și bani vor deveni tot mai intangibili, mai nesimțiți mai tupeiști, mai …
  Nu contează cum se numește secția, direcția, echipa, persoana obligată să asigure „protecția internă” a justiției. Contează dacă poate, vrea și are cum să-și facă datoria. Dacă nu poate: să-și găsească alte surse de venit; dacă nu vrea, o pedepsim; dacă nu are cum, o ajutăm. Aș propune, de exemplu, să-i asigurăm drepturi suplimentare contra răspunderi suplimentare.
  Avem legi suficiente, avem structuri destinate apărării legii, avem jurăminte pentru toate. Ne lipsesc pedepsele pentru nerespectarea legii, tocmai în cazul celor plătiți să o apere și să impună respectarea ei, Bunul plac (chiar sub numele de propria conștiință) a permis formarea sistemului mafiot numit impropriu justiție, care nu se supune legii.

  • Să înțelegem, așadar, căăă… NU ar trebui desființată „SS”?!?

   Vedem că Ambasada Rusiei a repartizat să comenteze la ZIARISTII.COM „trolls” ceva maiii… SOFISTICAȚI: dau-din-degețele(-pe-tastatură) de parcă s-ar… scărpina (Sic!), iar la sfârșit… nimeni nu mai înțelege nimic!

   Iată care-i treaba: ÎNAINTE-de-ORICE, TREBUIE (NEAPĂRAT!) să fie desființată MONSTRUOZITATEA numită S.I.I.J.!!!!!!!!!!!!!!
   ABIA apoi se poate discuta dacă investigarea-magistraților rămâne (ca cercetare/instrumentare) la D.N.A. sau, eventual, va fi gândită o altă structură-de-Parchet (dar… una CORECTĂ, NU ca asta „dragnistă”!), daaaaaaaaaaaa?!!!

   Держишь их, Сэл?, PUTINELULE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here