O actriță conspiraționistă spune că mai bine renunță la teatru decât să se vaccineze!

8
11391
Carmen Tănase

O nouă șarjă conspiraționistă la România TV, canalul patronat de fugarul Sebastian Ghiță. O nouă instigare la non-vaccinare, organizată de tonomatul Victor Ciutacu. Și o invitată potrivită: actrița Carmen Tănase.

Mai întâi, Carmen Tănase s-a plâns că Guvernul-cel-Rău îi nenorocește pe actori, le închide sălile de teatru, îi lasă să moară de foame. Dar când a fost întrebată – cu prefăcută compasiune – din ce trăiește, actrița a glăsuit: „Din salariu. Salariul ni se plătește, dar am pierdut alte proiecte, particulare…”

Așadar, Carmen Tănase n-ar trebui să se plângă, pentru că are un statut privilegiat: fiind angajată la un teatru de stat (Odeon, București), își încasează leafa lună de lună, chiar și fără să muncească. Nu mulți români au șansa asta!

Apoi, instigată de Ciutacu, actrița Carmen Tănase și-a expus caraghioasele viziuni conspiraționiste, încununate cu refuzul de a purta mască și de a se vaccina.

Gândurile rătăcite ale actriței Carmen Tănase

* „Nu m-am vaccinat, nu mă vaccinez și nu mă voi vaccina, cel puțin până în decembrie 2023. Până atunci, acesta nu este un vaccin, ci un experiment. Or, pe mine nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să fiu parte a acestui experiment.”

* „Deocamdată, legile nu le permite să condiționeze prezența mea în teatru de vaccinare sau nevaccinare.”

* „Îmi asum faptul că, în lipsa vaccinului, n-o să mai pot urca pe scenă.”

* „Nu fac un vaccin ca să urc pe scenă sau ca să plec în Grecia! Fac un vaccin dacă am garanția că mă protejează de un virus. Or, acum nu poate fi vorba de nicio garanție, pentru că într-un experiment nu există garanții.”

* „Sunt oameni care-mi spun că sunt iresponsabilă pentru că nu port mască. Dar eu le spun așa: am 60 de ani, sunt responsabilă, îmi cunosc corpul, mă simt bine așa și știu cum să-mi trăiesc viața, nu trebuie să mă învețe alții!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

8 COMENTARII

  1. Nu-i o actriță chiar slabă…, da’ niiiici… vreo GLORIE-a-scenei-și-ecranului nu-i!

    Era vestită pe la… Vama-Veche (vara), prin București (iarna) și prin turnee (în-restu’-timpului) pentruuu… beții și „chiloțiade”, adevărate orgii, în care era… „sufletu’-petrecerii” (hmmm…, hmmm… șiii… SIC!), daaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

    Mai pe șleau: întotdeauna a fost ooo… AIURITĂ/ZĂPĂCITĂ!!!

  2. Oameni de nimic au ajuns sa sfideze autoritatea statului pe o tema sanitara sensibila… daca eram pe vremea lui nea Nicu ar fi indraznit leprele astea sa se umfle atata in pene ca stiu ei mai bine ce e cu corpul lor? De-asta, uneori, sunt dezamagita de democratie. Au unii libertatea de a incita masele la nesupunere civica in momente de viata si de moarte, intr-o veselie….

  3. Doamna hactrita, va sunt recunoscator, este pentru prima oara in viata mea, spre rusinea mea, cand ma bucur ca sunteti atat de multi cretini in tara, avem noi ceilalti, locuri berechet sa ne vaccinam mai repede, va multumesc inc-odata, dar tineti minte, Dumnezeu nu pedespesete cu parul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.