Firea promite că va candida din nou la Primărie dacă „o mână criminală” nu-i va băga încă o sârmă în colon

9
3077
Firea și sârma

Gabriela Firea a anunțat duminică, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că, „dacă este sănătoasă”, va candida pentru un nou mandat de primar general al Capitalei.

Firea și-a însoțit anunțul cu câteva minciuni sforăitoare. Pentru situația dezastruoasă a Capitalei (infrastructură, trafic rutier, încălzire, rețeaua de apă etc.), mult înrăutățită în mandatul ei, primărița dă vina pe… PNL! Cică PNL-iștii conduc Bucureștiul, deși ne aflăm la al treilea mandat consecutiv de primar PSD (două Oprescu, unul Firea).

Anunțul Gabrielei Firea

 • „Dacă sunt sănătoasă, ceea ce sunt acum – și mulțumesc medicilor de la «Cantacuzino» și de la «Colentina» -, cu siguranță doresc să candidez, pentru că vreau să termin ceea ce am început.”
 • „Voi candida la Primăria Generală a Capitalei din partea Partidului Social Democrat, iar la nivel de Birou Permanent Naţional şi Comitet Executiv se va discuta la momentul potrivit politica de alianţe la nivel local, cu cine ne vom alia pentru a intra şi mai bine pregătiţi în alegerile locale. Dar aceste lucruri se vor stabili în şedinţele care vor avea loc după Sărbătorile de iarnă.”
 • „Nu văd de ce nu aş candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineaţa până noaptea, familia nu m-a mai văzut, decât copiii în somn, şi nici măcar în weekend, aşa cum trebuie.”
 • „În mod evident au fost şi sacrificii personale, dar cel mai important este că am început cu motoarele turate la maxim în modernizarea Bucureştiului, ceea ce se vede şi se simte. Exact acest lucru îi deranjează pe PNL-işti, care ştiu să facă doar atacuri, ştiu să facă doar dosare, ştiu să trădeze România, ştiu ca duminica, când oamenii sunt la biserică, să facă tot felul de acuzaţii nefondate şi să vorbească lucruri care nu au nicio bază în realitate.”
 • „Erau, practic, obiective de investiţii îngheţate la care nu se mai lucra de doi ani de zile, aceste direcţii fiind conduse de oameni PNL, oameni care sunt şi acum în PNL. RADET-ul, de asemenea, era condus de 15-17 ani de membri PNL, oameni care sunt şi acum în PNL. Știu că poate vi se pare dur, dar asta este realitatea.”

„Sunt extrem de precaută şi nu mănânc repede”

Acel „dacă sunt sănătoasă” face parte din campania de autovictimizare a „Vrăjitoarei din Voluntari”. Pe 14 mai 2019, în plină campanie electorală pentru europarlamentare, Firea a  făcut publice fotografii cu sârma care – spune ea – i-a fost găsită de medici în colon. Destui adversari politici au acuzat-o că este un bolnav închipuit.

Cu o săptămână înainte de a arăta fotografiile cu sârma din colon (evident, puteau fi poze cu orice sârmă din orice colon, e plin internetul de așa ceva), Firea povestise pe larg, la Antena 3, despre sârma „de patru centimetri” descoperită în colonul său. Ea a spus că nu are nicio explicaţie despre cum a putut s-o înghită, pentru că „sunt extrem de precaută şi nu mănânc repede”.

A fost momentul în care a plasat argumentul forte al campaniei de victimizare: „mâna criminală”. Sigur, posibila „mână criminală”, ipotetica „mână criminală”, dar tot „mână criminală” rămâne! Firea, cu o mină gravă, de om suferind, vânat de oamenii răi: „Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”.

Şi în decembrie 2018, Gabriela Firea anunţa că a avut probleme de sănătate, fiind tratată la spitalele Cantacuzino şi Colentina. Chiar dacă necazurile or fi fost reale, trebuia să afle toată națunea despre ele, să se înduioșeze, s-o voteze!

Când n-o doare burta, cere „un pumn, o ghioagă, o palmă usturătoare”

Când nu e bolnavă, iar sârmele nu-i defilează prin colon, Firea cere să fie ciomăgită. Dar nu riscă să le ceară o așa „favoare” ziariștilor-ziariști, ci slugilor care, pentru suma corectă, îi șlefuiesc șezutul.

Așa s-a născut sceneta nemuritoare dintre Gabriela Firea și Bogdan Chirieac, cel pe care primărița îl finanțează cu sume uriașe din banii bucureștenilor. S-a întâmplat spre sfârșitul lunii octombrie 2019, tot într-o campanie electorală – cea pentru prezidențiale.

Istoria prostituției de presă și a curvăsăriei politice va reține, din această scenetă, rugămințile caragialești ale primăriței:

 • „La final, măcar dați-mi un pumn! Băteți-mă, scoateți o ghioagă, dați-mi în cap, că nu de alta, vor sări haterii să vă spună că n-ați fost un ziarist corect, că nu m-ați bătut realmente.”
 • „Haideți, eu mă ridic și dvs. dați-mi măcar așa, de control, o palmă!”
 • „Vreți să pățiți ca domnul Prelipceanu, că l-au certat că nu m-a bătut? Haideți!”
 • „Dați-mi o palmă, un pumn! Făceți-mi ceva! Și eu mă apăr.”
 • „Măcar un pumn, vă rog, dați-mi! O palmă usturătoare!”
 • „Bine, o să mă duc atunci într-un alt platou de radio, de site, de televiziune, să-mi iau bătaia cuvenită, ca să spăl rușinea ziariștilor care nu-i bat pe invitați în platou.”

VIDEO: Sceneta suprarealistă Firea – Chirieac

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Colonelul Sindile, unul dintre găzarii-șefi din 10 august, a fost ascuns pe funcție de general la o unitate de jandarmi de lângă București

9 COMENTARII

 1. Firea nu a vrut la președinție
  Era o vinere cu amăgire
  Degeaba e PSD acolo e USR
  Dar numai PNL zice pe bune
  Ceea ce poporul face în glume
  Primăria e pentru primari
  Nu cu jale și ani ordinari
  Și merge Firea în opoziție
  Cu omul binelui pe poziție
  Nu face Budapesta legile
  Când oile merg cu zecile
  La vot ca la înmormântare
  Firea caută o dezmoștenire
  Atâta poate atâta duce
  Mămăliga nu e un arhiduce
  Poama se coace toamna
  Frigul face osul tare iarna
  Bieții mei brâncușieni
  Ode și lacrimi la Ciungeni.

 2. Ar trebui interzisă o asemenea arătare pe posturile de Media….este pericol public ,in special pentru copii…un rebut al naturii,o anomalie genetica …urgent izolată într-un borcan cu formol… studiu de caz pentru cei de la medicina…

 3. Hidoșenia asta malefică, la cât de masochistă este, și’a băgat o sârmă pe gât până în cur și’a legat o p..ă de măgar la celălalt capăt și și’a făcut sistem de ‘satisfacere’ a plăcerilor animalice prin tragere a sârmei. Cum sârma a cedat, parașuta a rămas cu o bucată de sârmă la locul faptei ! Și mai faci și public subiectul să te cunoască toți cat de paragladină poți fi !!! 👿😱😂

 4. A fost poate un picior criminal, ori altceva criminal, care i-a introdus in colon o sarma, nu neaparat prin gat.
  Dar numai patru centimetri? Diametru ø bineinteles.

  Firea nu are cusur,
  Are chiar si-o sarma’n kur.
  Porcu are sarma-n rát
  Firea-n kur si doar atat,
  alta diferenta nu e.

 5. O cumatra dezgustatoare, cat a fost si cat s-a mai facut intre timp, zici ca-i draknea 2, ala cu ”asasinii”, asta cu ”mana criminala”. Bucurestenii sa-si bage mintile-n cap si sa iasa la vot, pentru ca tot ce s-a intamplat in Bucuresti in ultimii 3 ani si jumatate, li se datoreaza idiotilor care-au votat psd, si celor care-au stat tot ca idiotii in casa sau la gratare, si n-au iesit la vot. Lipsa votului naste monstri cu sarme-n ..ur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here