Vlad Voiculescu: “În primării se fac concursuri și achiziții pe ultima sută de metri. Să fie oprite imediat! Primul lucru pe care-l vom face e să oprim hoția”

0
440
Nicușor Dan (stânga) și Vlad Voiculescu (centru) au venit la Primăria Generală cu promisiunea că vor stopa corupția și cheltuielile nesăbuite. Specialiștii spun că vor avea de luptat cam un an și jumătate cu caracatița funcționarilor PSD plantați acolo de vechile administrații "roșii". FOTO: Facebook Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, noul viceprimar al Capitalei și co-președinte USR-PLUS București, avertizează vechile administrații ale Primăriei Generale și primăriilor de sector să stopeze achizițiile și angajările frenetice pe care le-au declanșat după pierderea alegerilor din 27 septembrie. În ultimele zile, au apărut tot mai multe dovezi că vechii primari PSD și echipele lor – în funcție până când noii aleși vor depune jurământul – se grăbesc să semneze contracte cu cheltuieli masive, dar și angajări de personal.

Vlad Voiculescu, unul din cei doi viceprimari pe care îi va avea Nicușor Dan la Primăria Capitalei, spune că absolut toate aceste manevre vor fi verificate riguros: „În momentul acesta, în Primăria Generală şi în primăriile de sector pare că este o atmosferă nu tocmai bună, pare că se fac concursuri pe ultima sută de metri.

Rugămintea este să fie oprite imediat. Şi promisiunea este că vom controla totul de îndată ce vom ajunge la primărie. Suntem aici pentru a mulţumi bucureştenilor, dar mulţumirea adevărată pentru toţi cei care ne-au acordat încrederea vine din ceea ce vom face. Şi primul lucru pe care îl vom face este să oprim hoţia, de toate felurile. (…)

Am vorbit de concursuri, dar în acelaşi timp ar trebui să ne uităm la achiziţii şi rugămintea faţă de toţi managerii de spital şi toţi cei din Primărie care lucrează în acest moment la achiziţii, care semnează sau care planifică să treacă prin Consiliu, prin acest Consiliu rămas fără legitimitate, achiziţii, sunteţi rugaţi să vă opriţi.

Tot ce se face în momentul acesta nu are legitimitate din partea bucureştenilor şi va fi controlat în detaliu. Aceasta este o promisiune“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here