O nouă manipulare a lui Gâdea: camera de supraveghere. Operațiunea „Ce voiai să ascunzi, Clotilde?”

2
3836

Încolțit de opinia publică după diversiunea scabroasă de miercuri seară, când a atribuit unui „comando USR-PLUS” o certă „tentativă de a fura sacii de voturi” de la Sectorul 1, Mihai Gâdea a lansat o nouă diversiune. Directorul Antenei 3 și ceilalți realizatori de emisiuni răstălmăcesc o declarație a Clotildei Armand, transformând-o pe primărița USR într-o infractoare care vrea să fure cu camerele de supraveghere închise!

Furia lui Gâdea împotriva lui Clotilde Armand este explicabilă și prin promisiunea fermă făcută de noua primăriță a Sectorului 1, că va tăia publicitatea către Antena 3 și că va recupera banii drenați ilegal către televiziunea lui Dan Voiculescu de către primarul PSD din ultimii 4 ani, Dan Tudorache.

Monologul manipulator al lui Mihai Gâdea

„Atenție! Doamna Clotilde Armand nu este deranjată de ce s-a întâmplat în acea cameră. Domnia-sa este deranjată de altceva. Domnia-sa este deranjată de faptul că au fost camere de supraveghere. Spune: «Nouă nu ni s-a spus că există camere de supraveghere». Poftim? În momentul în care apar astfel de imagini, tu ești deranjat de faptul că erau camere de luat vederi? Și tu spui că nu știai că există camere de supraveghere? Pare că cineva vrea să-i facă un deserviciu, dar și-l face chiar doamna Armand. Ascultați-o!”

Ce a spus, de fapt, Clotilde Armand

„Nouă, USR-PLUS, ni s-a declarat că acea cameră de filmat din sală nu funcționează. Vrem ca organele de anchetă să aibă acces la înregistrarea completă a acestei camere. Vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la Antena 3.”

O manipulare grosolană

Monologul lui Gâdea e plin de minciuni și de aserțiuni ticăloase. Rea-credință de la cap la coadă.

Clotilde Armand nu s-a arătat supărată că o cameră de supraveghere, plasată în sala unde erau depozitați sacii cu voturi, se afla în stare de funcționare și a filmat persoanele care au intrat și au ieșit.

Candidata USR-PLUS (susținută și de PNL) a fost revoltată de faptul că echipa primarului Tudorache a mințit spunând că respectiva cameră de supraveghere.

Clotilde Armand a mai fost revoltată de faptul că primarul Tudorache a declarat că respectiva cameră de supraveghere a fost singura care a funcționat, toate celelalte fiind „acoperite cu hârtie”.

Clotilde Armand a precizat clar că, pentru deplina lămurire a situației, e nevoie ca „organele de anchetă să aibă acces la înregistrarea completă a acestei camere”.

Misterul camerelor de supraveghere „acoperite cu hârtie”

Apropo: dacă e adevărat că toate celelalte camere de supraveghere „au fost acoperite cu hârtie”, așa cum a spus Tudorache, cine și de ce a făcut-o? Responsabilă cu sistemul de supraveghere e Poliția Locală, aflată chiar în subordinea primarului Tudorache. De ce Poliția Locală a lui Tudorache a permis să fie acoperite cu hârtie camerele de supraveghere?

Să nu uităm: este aceeași Poliție Locală care, pe mână cu primarul Tudorache, a sifonat către Antena 3 imagini din „sala voturilor”, cu scopul de a fi folosite tendențios în favoarea candidatului PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Acest Gadea s-a dedat la prea multe tcalosii. Ar fi cazul sa dea socoteala, in Justitie pentru minciuna si instigare. Pentru promovarea unor persoane cu apucaturi indecente.
    Bisericii din care face parte si unde a fost pastor, ar trebui sa i se ceara o pozitie privind unele atitudini si actiuni.,

  2. Toate manipularile acestui deja infractor mediatic,vor fi demontate in justitie,asa cum a castigat si Laura Kovesi si multi alti oameni cinstiti terorizati mediatic de acest slugoi infect al puscariasului voiculescu,caruia ii este dator pe deasupra si el si fierea,caci i-a facut slugi pe viata,imprumutandu-i.Acum le tremura nadragii ca se opreste fantana cu bani de la primaria generala,unde s-au strofocat la greu sa fie aleasa mahalagioaica,pentru ca de la ea veneau salariile latrinistilor!!De aceea asistam la tot ce se intampla acum dupa alegeri in haznaua asta puturoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here