Haita lui Gâdea îl linșează și pe șeful Biroului Electoral Sector 1: „E procuror #Rezist! I-a susținut pe Kovesi, pe Augustin Lazăr… I s-a opus lui Tudorel Toader! Vrea desființarea Speciei Speciale!”

2
1700
Procurorul Sprîncu a condus personal echipa care a intrat în "camera voturilor"

Operațiunea „Diversiunea Secolului”, lansată de Mihai Gâdea și de Antena 3 miercuri seară, a ajuns la episodul „Linșarea procurorului Nicolae Sprîncu”. Acesta este președintele Biroului Electoral al Sectorului 1 București (BES 1), instituție ale cărei decizii au încurcat calculele oneroase ale PSD și, automat, au înfuriat „hienele Varanului”. Și a început linșajul!

Procurorul Nicolae Sprîncu este cel împotriva căruia a anunțat PSD Sector 1 că va face plângere penală. Cică magistratul n-ar fi gestionat legal accesul în „camera voturilor” – asta zice politrucul Dan Tudorache, primarul nefericit că tocmai a pierdut alegerile.

În emisiunea sa de joi seară, Mihai Gâdea, manipulatorul-șef al Antenei 3, i-a rezervat procurorului Sprîncu un spațiu generos.

Pentru încălzire, Gâdea i-a întrebat pe invitații săi – aleși pe sprânceană ca să-l linșeze pe Sprîncu! – cum l-ar caracteriza, în puține cuvinte, pe șeful BES 1. Răspunsuri-fulger:

  • Bianca Nae, șefă departament Antena 3: „Un activist”.
  • Mugur Ciuvică: „Un tip de USR-ist”.
  • Mihai Gâdea (triumfător): „E procuror #Rezist!”.

Și tot Gâdea i-a depistat un nou cusur: „Ieri, procurorul Nicolae Sprîncu avea Covid. Azi, în mod miraculos, nu mai are. S-a vindecat subit, pentru a convoca ședința Biroului Electoral al Sectorului 1 la ora 19.30, ca să închidă procedura. Hmmm…”.

Apoi a intrat în priză subalterna sa Bianca Nae, care s-a grăbit să-i dea satisfacție.

Rechizitoriul făcut de Bianca Nae (Antena 3) procurorului Sprîncu

  • „Este un procuror destul de tânăr, face parte din grupul «Haștag» din magistratură. I s-a opus mereu ministrului Tudorel Toader.”
  • „Este unul dintre puținii magistrați despre care putem spune că a avut de suferit de pe urma legilor justiției făcute de Tudorel Toader.”
  • „Funcționează la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, din 2016. A fost delegat la Parchetul Tribunalului București, însă în 2018 a fost nevoit să se întoarcă la Parchetul de la Sectorul 1, pentru că nu mai avea vechimea necesară. Ministrul Tudorel Toader a impus acea vechime minimă de promovare, 10 ani în magistratură, a fost un adevărat scandal. Domnul procuror face parte din cei 41 de procurori care au trebuit să se întoarcă la Parchetele locale, la bază.”
  • „Și-a dorit să ajungă și la Parchetul Curții de Apel, și mai sus.”
  • „Și-a arătat public susținerea față de Augustin Lazăr, față de Kovesi…”
  • „S-a pronunțat împotriva înființării Secției Speciale, apoi pentru desființarea acesteia.”
  • „A semnat toate listele magistraților care au făcut activism împotriva modificărilor operate în justiție de ministrul Tudorel Toader.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here