Pavelescu 0% vede în „concedierea Mădălinei Pușcalău” o victorie a „poporului umilit” împotriva #Rezist! Bonus: „România e noul Belarus, Clotilde Armand trebuie arestată!”

2
3548
Pavelescu, tovarăș cu Dragnea înainte de împușcărierea unuia dintre ei

Aurelian Pavelescu, impostorul care a capturat un partid istoric de talia PNȚCD, trăiește noi reprize de delir, care se manifestă sub formă de postări pe Facebook. De câteva zile, după alegerile în care și-a ținut partidul din nou în zona lui 0% (fără candidați, fără primari, fără nimic), are și el câteva marote: România e Belarus, Iohannis e Lukașenko, Clotilde Armand trebuie arestată, iar Mădălina Dobrovolschi („Pușcalău”) a fost dată afară ca să se zvârcolească în chinuri „sorosiștii, progresiștii, neomarxiștii, #rezistenții și penelisto-useristo-guriștii”!

Trei postări ale lui Pavelescu, în zilele de 30 septembrie și 1 octombrie (miercuri / joi), descriu un caz clinic, de care ar trebui să se ocupe specialiștii lui Nelu Tătaru.

Inclusiv scrisul cu majuscule țipătoare este un indiciu al avariei psihice pe care a suferit-o „ăla mic cu capu’ mare”.

1 octombrie: „Mădălina Pușcalău a fost dată afară! E o recompensă pentru toate umilințele la care a fost și este supus poporul de către sorosiști, progresiști, neomarxiști, #rezistenți și penelisto-useristo-guriști”

„Printre atâtea știri, scandaluri și războaie planetare cu epicentrul în România, nu avem voie să trecem cu vederea ceva cu totul deosebit: MĂDĂLINA PUȘCALĂU A FOST DATĂ AFARĂ DE LA «REALITATEA TV»!

Zic că e o recompensă pentru toate umilințele la care a fost și este supus poporul de către sorosisti, progresiști și neomarxiști, #rezistenți și penelisto-useristo-guriști: ne-am scos, n-o s-o mai vedem pe Pușcalău, un pas în rai!”

1 octombrie: „Clotilde Armand și comandoul de tip paramilitar de la USR-PLUS trebuie arestați! Procurorul trebuie arestat! De ce tace UE?”

„DE CE CLOTILDE ARMAND ȘI GAȘCA EI NU SUNT ARESTAȚI? SUB OCUPAȚIE! PROCURORUL ÎN SUBORDINEA COMANDOULUI USR-PLUS!

După publicarea imaginilor, văzute de toată țara, în care un comando de la USR-PLUS a descins după ora 1.40 noaptea în camera în care sunt depozitate buletinele de vot și procesele-verbale de la Sectorul 1, în această dimineață ar fi trebuit să o vedem pe Clotilde Armand și cei care au participat la descindere LA AUDIERI LA PARCHET, ÎN DRUM SPRE PUȘCĂRIE! Punct: intri în acea cameră fără drept, TE DUCI LA PUȘCĂRIEEEEE, ESTE FRAUDĂ ELECTORALĂ!

Dar, nu! Procurorul Strâmbu (!!! – n. red.), Președinte al BES, s-a îmbolnăvit brusc de COVID și a dispărut din peisaj. Și EL TREBUIE ARESTAT! Renumărarea voturilor NU SE PUTEA FACE DECÂT DUPĂ HOTĂRÂREA BIROULUI ELECTORAL DE SECTOR SAU BEC! Or, această Decizie a BES sau BEC NU EXISTĂ! Este clar că intrarea în camera de depozitare a fost făcută pentru a înlocui sau distruge buletine de vot și procese-verbale, PENTRU FALSIFICAREA ALEGERILOR!

În imaginile publicate am văzut, însă, un lucru despre care nu se vorbește: PROCURORUL ERA ÎN SUBORDINEA COMANDOULUI DE TIP PARAMILITAR DE LA USR-PLUS! Procurorul executa ce-i comanda șeful comandoului de la USR-PLUS, manipulând la comanda acestuia sacul electoral! Cum este posibil așa ceva? Procurorul era sub comanda UNOR ENTITĂȚI STATALE ȘI PARASTATALE DE OCUPAȚIE A ROMÂNIEI! De aceea astăzi, a doua zi, nu s-a întâmplat nimic: Clotilde Armand și cei care au intrat nu sunt duși la audieri, posturile TV ale statului paralel tac. Iohannis și Orban tac. Instituțiile statului sunt paralizate. PENTRU CĂ OCUPANTUL A HOTĂRÂT ASTA! NU MAI SUNTEM ÎN DEMOCRAȚIE! NICIO REACȚIE A UE: DE CE OARE? UNDE ESTE SEDIUL OCUPANTULUI?”

30 septembrie: „România este noul Belarus! S-a repetat 1946, când bolșevicii au instaurat dictatura! Alegerile trebuie anulate în toată țara!”

„ROMÂNIA ESTE NOUL BELARUS! PNȚCD CERE ANULAREA ALEGERILOR LOCALE LA NIVELUL ÎNTREGII ȚĂRI! S-A REPETAT 1946, CÂND BOLȘEVICII AU FURAT ALEGERILE, CÂȘTIGATE DE PNȚCD! PNȚCD SESIZEAZĂ ORGANISMELE INTERNAȚIONALE!

Văd și vede toată țara, pe posturile naționale tv, cum un grup de persoane – despre care se spune că sunt membri USR-PLUS – intră în încăperea unde sunt depozitați sacii cu buletinele de vot și procese-verbale, sigilați, încăpere aflată sub pază militară, și sustrag documente oficiale. Ceea ce este strict interzis de lege. Este vorba despre Sectorul 1 București și Primăria București, unde fusese denunțată cu probe FRAUDAREA ALEGERILOR!

ESTE PROBA CĂ ALEGERILE AU FOST FRAUDATE STATAL, PROBABIL ÎN TOATĂ ȚARA!

S-A REPETAT 1946, CÂND BOLȘEVICII AU SCHIMBAT REZULTATUL ALEGERILOR, CARE FUSESERĂ CÂȘTIGATE DE PNȚCD ȘI AU INSTAURAT DICTATURA! Au urmat asasinarea întregii elite politice și intelectuale, milioane de români fiind decimați!

PNȚCD SOLICITĂ ANULAREA ALEGERILOR LOCALE LA NIVELUL ÎNTREGII ȚĂRI ȘI REPETAREA ALEGERILOR! PNȚCD SESIZEAZĂ ORGANISMELE INTERNAȚIONALE RESPONSABILE CU SALVGARDAREA DEMOCRAȚIEI!

ROMÂNIA ESTE NOUL BELARUS!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Nu știu de ce mai citați de la un nebun, de fapt lumea o ia razna în România, mulți doresc să ne întoarcem înainte de anii 90 să lăudăm conducătorul și el ne mai dă câte o picătură de apă să nu murim de sete, am ajuns să n-ai un post de știri TV, toate s-au psd-izat, numai foști condamnați apar pe micul ecran și toți condamnă actualul guvern și dau lecții, au uitat ce a fost acum 1-2 an în urmă, și pe urmă se vaită că nu s-a făcut nimic în perioada post comunistă și actual nu mai știu ce amestec este politica psd că de stânga modernă sigur nu e, și dacă totul merge în direcția dorită de psd și acoliții oamenii cu cap să fugă cât văd cu ochii până se mai poate, eu am prins perioada că spre vest nu puteai călătorii, poate pe viitor vom, adică vor fi mulți adepții politicilor chineze, nord-coreene!!!

  2. Era momentul sa apara si Pavelescu. Acum, toate lichelele sunt activate, patronul vrea sa anuleze alegerile si sa le mute pe cele generale la … pastele cailor.. Lingaul de Pavelescu vrea si el ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here