sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDezvăluiriDEZVĂLUIRI. "Toți angajații trebuie să vină la protestul pentru anularea alegerilor. Obligatoriu!...

DEZVĂLUIRI. „Toți angajații trebuie să vină la protestul pentru anularea alegerilor. Obligatoriu! Nu se acceptă refuz”. Protestatarii „spontani” lucrează la Primărie. Consilier USR-PLUS: „V-ați adunat toți? Începem igienizarea la Eco Igienizare în curând”

-

Agitația de stradă din București, care are ca scop pentru anularea alegerilor din 27 septembrie și organizarea unui nou scrutin, este rezultatul mobilizării unor angajați ai Primăriei Capitalei și ai companiilor din subordine. De exemplu: Compania Municipală Eco Igienizare.

Florin Covaci, ales duminica trecută consilier general la Primăria Capitalei, a postat pe Facebook o parte a discuțiilor purtate pe Messenger de mai mulți angajați ai Companiei Municipale Eco Igienizare. Sunt apeluri de participare la protestul „spontan” din Piața Mureș, din fața Biroului Electoral al Sectorului 1 (BES 1).

Participarea la protest a angajaților companiei este „obligatorie”, scrie un anume Niki, care pare un fel de șef, exercitându-și autoritatea asupra celorlalți.

„Toți angajații trebuie să vină la acest protest. Obligatoriu! Nu se acceptă refuz”, precizează ferm Niki. El face chiar și un plan de organizare: „Cine este în apropiere de Piața Mureș vine direct. Restul vă adunați la sediu, la ora 16, și se pleacă în grup”. Plus un spor de mobilizare: „Vă aștept și pe voi, cu familie, prieteni”.

- Advertisement -

Printre cei care se mai implică în discuție sunt angajații care semnează Andreea eco, Flory Eco, Ionuț Eco, Danela etc.

Mesaje între angajații Companiei Municipale Eco Igienizare

  • „Astăzi la ora 18.00, la Piața Mureș, BES 1, lumea o să protesteze pentru anularea alegerilor. Eu o să fiu acolo. Vă aștept și pe voi, cu familie, prieteni ca să ne putem face auziți.”
  • „Toți angajații trebuie să vină la acest protest.”
  • „Obligatoriu!”
  • „Cine este în apropiere de Piața Mureș vine direct. Restul vă adunați la sediu, la ora 16, și se pleacă în grup.”
  • „Nu se acceptă refuz.”

„Începem igienizarea la Eco Igienizare în curând”

Proaspătul consilier general Florin Covaci (USR-PLUS) li se adresează tăios angajaților Companiei Municipale Eco Igienizare, deveniți protestatarii absurdului. El promite o „igienizare” la Eco Igienizare „în curând”!

Mesajul lui Florin Covaci (USR-PLUS): „Compania Municipală Eco Igienizare, ce ziceți, băieți? V-ați adunat toți? Începem igienizarea la Eco Igienizare în curând”.

Florin Covaci

Florin Covaci publică un link de Facebook unde pot fi citite instrucțiunile PSD-iste de la Compania Municipală Eco Igienizare. „Pesedită de la PNL Sector 1”, notează Florin Covaci, indicând astfel și sursa informației: PNL Sector 1.

- Advertisement -

Compania Municipală Eco Igienizare este una dintre cele peste 20 de companii înființate abuziv de Gabriela Firea, ineficiente și extrem de costisitoare. Prin aceste companii, la care a înființat sute de posturi de directori și alți șefi, Firea și sporit clientela de profitori și parveniți. Aceștia protestează acum, de teamă că, odată cu plecarea Gabrielei Firea și a unor primari de sector ai PSD, își vor pierde și ei privilegiile.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Ce plan malefic a avut ordinara de firea pentru sifonarea bugetului PMB, pe langa cele traditionale : infiinteaza 20 de companii municipale pe care le burduseste cu pile si neamuri, acestia toti fiind armata ei de slugi, care s-o sustina si s-o voteze, s-o pazeasca, s-o apere! Absolut monstruos, din mintea cui o fi iesit planul asta odios, ca ea-i prea proasta pentru asa ceva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -