miercuri, februarie 21, 2024
AcasăAlegeri 2020CTP râde de caraghioși: "Dacă PSD a fost furat, să se adreseze...

CTP râde de caraghioși: „Dacă PSD a fost furat, să se adreseze la Parchetul European. O găsește acolo pe doamna Kovesi!”

-

Cristian Tudor Popescu (CTP) comentează sarcastic situaţia ridicolă în care s-au pus PSD şi președintele său, Marcel Ciolacu, alături de primarii care nu se dau duși, Gabriela Firea (la Capitală) și Dan Tudorache (Sectorul 1).

CTP l-a întrebat pe Ciolacu, care a anunțat că a făcut plângeri la OSCE și Comisia Europeană, de ce nu merge și la Parchetul European, unde-l așteaptă… Laura Codruța Kovesi?!

„Aș vrea să-i recomand lui Ciolacu, dacă tot vrea să apeleze la instituțiile europene, să înceapă cu Parchetul European. Dacă tot au depus jurământul cei 22 de procurori europeni, în frunte cu doamna Laura Codruța Kovesi. Să meargă domnul Ciolacu, în fruntea unei delegații PSD, la doamna Kovesi: «Aici s-a produs un furt». Să meargă la doamna Kovesi. Și să-i facă domnul Tudorel Toader plângerea!”, l-a îndemnat CTP pe Ciolacu, la Digi 24.

Intervenția savuroasă a lui CTP

„Tot acest bâlci pe care l-a făcut PSD-ul confirmă un lucru pe care l-am spus despre reformarea acestui partid: posibilitățile sunt nule! Acest partid poate cel mult să se scindeze; să se reformeze – niciodată! Uitați-vă ce au făcut acum, cum fac de obicei. Au suferit o înfrângere, ce fac? În loc să analizeze cauzele, încearcă să mascheze înfrângerea. S-au străduit și dl Tudorache, și d-na Firea, și dl. Ciolacu.

- Advertisement -

Ce mi s-a părut amuzant, până la grotesc, este că atât Tudorache, cât și Firea au fost destul de rezervați. Tudorache și-a retras cererea de numărare, până la urmă.

Firea și-a făcut numărul la televizor, spunea încă un lucru din galeria de gesturi și expresii care m-au făcut să vă spun că mă-aș fi lăsat de televizune dacă ar fi câștigat alegerile. Comentând așa-zisul furt de la Sectorul 1, Firea a spus: «Suntem mai rău ca în Belarus».

Acolo sunt arestați, bătuți, schingiuiți, nevoiți să fugă din țară de gealații lui «Ceaușescu de Belarus», și această doamnă compară România cu Belarus! O dată, jignește România; și apoi, pe oamenii ăia de acolo, care sunt în situația aia teribilă. La noi nu a fost nimeni schingiuit.

- Advertisement -

Aici au intervenit jurnaliștii, hărmălăii din televiziunile PSD, care au fost mai zeloși decât Firea și Tudorache. Au luată-o pe sus pe Firea: «Cum, lași așa, nu protestezi? Faceți plângere la organismele internaționale!». Asta: «Da, OK, o să fac, dar deocamdată asta e situația».

Se străduiau ăia din studio să mai smulgă de la ea: «Vă legați cu lanțuri?». Iată la ce imagini și secvențe am ajuns.

Și se încheie cu domnul Ciolacu această poveste. Am citat despre prostie, acum citez ce spunea Ciolacu.

(CTP citează declarațiile lui Ciolacu de pe Facebook, de miercuri noapte – n. red.)

Demență la miezul nopții. Ciolacu: «USR-iștii fură voturile ca-n codru, au fugit cu sacii cu buletine în spate. Vom sesiza toate instituțiile internaționale!».

Aș vrea să-i recomand lui Ciolacu, dacă tot vrea să apeleze la instituțiile europene, să înceapă cu Parchetul European. Dacă tot au depus jurământul cei 22 de procurori europeni, în frunte cu doamna Laura Codruța Kovesi.

Să meargă domnul Ciolacu în fruntea unei delegații PSD la doamna Kovesi – «Aici s-a produs un furt». Să meargă la doamna Kovesi! Și să-i facă domnul Tudorel Toader plângerea.

Și a zis: «Să lansez 15 rânduri de zbierete pe Facebook și în felul asta o să empatizeze oamenii mai mult cu noi și o să ne voteze, că vin alegerile parlamentare».”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Trei recorduri înfricoșătoare: 2.343 de noi cazuri în România, 517 în București, 571 de pacienți la Terapie Intensivă

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -