VIDEO. Scenă grotescă la Gâdea: Firea a ridicat piciorul și a arătat pantoful cu care a vrut să spargă televizorul! „M-a oprit soțul”. Vinovat: Nicușor Dan!

4
16301
Firea ridică piciorul, Gâdea e în extaz.

Scene de un penibil absolut marți seara, la Antena 3, în emisiunea directorului televiziunii de propagandă, Mihai Gâdea. Acesta a difuzat un interviu pe care îl făcuse, în aceeași zi, cu Gabriela Firea, în biroul de la Primăria Capitalei al „gaiței” PSD-iste.

Penibili au fost atât Firea, cât și Gâdea.

Firea a vrut să șocheze printr-o declarație teribilisă: „Aseară am vrut să sparg televizorul cu pantoful”, dar „m-a oprit soțul la timp”. O enervase Nicușor Dan…

Ca să fie mai convingătoare, Firea a recurs la un gest de țoapă exemplară: a ridicat piciorul până în dreptul camerei TV, să i se vadă pantoful! Care – a precizat telenovelista – e pantof de-al nostru, românesc, ieftin, nu vreo scumpătate de prin străinătățuri…

Firea a mințit vârtos, grosolan, abject. O mincună insidioasă, bolnăvicioasă. De exemplu: „A fost o campanie murdară făcută de domnul Nicușor Dan. Am fost atacată în cel mai murdar mod, deși eu am făcut o campanie civilizată. Nu am fost de acord ca apropiații mei să facă campanie negativă, am făcut doar campanie pozitivă, bazată pe proiecte”.

Firea a mințit și punându-i în gură lui Nicușor Dan cuvinte pe care acesta nu le-a spus niciodată! Candidatul PNL & USR-PLUS n-a promis – cum pretinde PSD-ista – că deține „soluții-minune”, prin care „nimeni nu va mai suferi din cauza lipsei apei calde, a traficului sau a poluării” chiar din prima lui zi de primar.

Însuși Gâdea a mințit pe această temă, punctând otrăvit chiar din întrebare: „Doamna Firea, v-ați enervat aseară, când l-ați văzut pe domnul Nicușor Dan că, după ce a promis toată campania că a doua zi după ce va fi primar general va fi apă caldă…?”.

Apoi, Gâdea gemut extaziat la expunerea pantofilor invitatei-țață: „Sunt frumoși!”.

Și a apreciat scena pantofului din vila familiei Firea-Pandele: „E frustrant, nu?!”.

VIDEO: Gâdea & Firea – două minute de o țopârlănie incredibilă

Momentul de vârf al dialogului Mihai Gâdea – Gabriela Firea

GÂDEA: Doamna Firea, v-ați enervat aseară, când l-ați văzut pe domnul Nicușor Dan că, după ce a promis toată campania că a doua zi după ce va fi primar general va fi apă caldă, și apare aseară și zice: «Domn’e, stați puțin, mai vedem prin primăvară!»… V-ați enervat sau nu?

FIREA: Toată luna de campanie și vreo trei anterioare am avut mult calm, și mă și gândesc de unde l-am avut. Probabil că de aceea azi la prânz am dat, așa, puțin drumul supapei. Aseară am vrut să sparg televizorul! Deci, a fost…

GÂDEA: Efectiv e frustrant, nu!

FIREA: Da! Am vrut să iau un pantof – că tot mi s-a reproșat că sunt femeie și port… (Ridică piciorul în dreptul camerei TV, ca să i se vadă pantoful!!!)

GÂDEA: Sunt frumoși!

FIREA: Vă mulțumesc! Românești. Brand românesc, și nu foarte scump. Sunt social-democrată cu adevărat, nu inventată peste noapte…. Am vrut să sparg televizorul! Cu pantoful!!! Pentru că nu se poate, deci chiar nu se poate… este peste puterea oricui de înțelegere… Să spui trei luni de zile că în momentul în care ajungi primar general rezolvi, pentru că ai o soluție-minune… și nimeni nu va mai suferi din cauza lipsei apei calde, nimeni nu va mai suferi din cauza traficului, din cauza poluării… se vor găsi soluții-minune pentru toate domeniile problematice, inclusiv pentru buget… și în prima emisiune televizată, în primul interviu acordat imediat după anunțarea rezultatului, să vii și să spui… să revii cu picioarele pe pământ, la realitate… să devii deodată o persoană foarte rezonabilă… și să recunoști… (…) Doar un citat permiteți-mi să dau. A spus așa – că atunci am scos pantoful, dar m-a oprit soțul să-l arunc, la timp… că nu de alta, dar televizorul nu avea nicio vină, și dăsusem bani pe el… Așa… a spus: «Vom avea multe avarii în această iarnă, dar vom face stocuri». Ce fel de stocuri veți face?! De răbdare, poate…”

Firea și pantoful

„Care corupție în Primărie?”

  • „Dezamăgirea bucureștenilor va fi puternică. Când vii și spui că de a doua zi rezolvi traficul, apa caldă, poluarea, corupția… Care corupție în Primărie? Am fost cea mai verificată instituție din țară.”
  • „Fiecare zi de mandat va fi o nouă dezamăgire, va eșua. Mandatul lui va fi vânătoare de vrăjitoare. Cum să vii să spui, ca deputat, că unii din Primărie vor înfundă pușcăria?! Este amenințare, este influențare a justiției, CSM ar trebui să se sesizeze.”
  • „Eram foarte liniștită, voiam să iau o pauză, să plec în concediu cu soțul, dar m-am decis aseară să lupt.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.