VIDEO. Urlete în Parlament. Simion: „Semnează moțiunea!”. Șoșoacă: „Ieși! Nu semnez nimic cu susținătorii de violatori”. Simion: „Pupă-l în fund pe Ciolacu!”. Șoșoacă: „Pupă-l tu, că ești pe invers!”

15
2763
Simion a fost copleșit de debitul verbal al Șoșoacăi și s-a refugiat cu nasul în telefon, încercând să se îndepărteze de ea

Circ, urlete și derizoriu cu extremiștii miercuri, în Senatul României: Simion și Șoșoacă s-au porcăit ca la ușa cortului în timp ce ambii transmiteau live pe Facebook, fiecare pentru propriii săi fani. S-a ajuns rapid la strigăte, insulte și acuzații, totul în timp ce în plen se desfășura o ședință.

George Simion, care în ultimele săptămâni a dispărut din peisaj din cauza mai multor subiecte incomode – dronele rusești căzute în România, scandalul acuzațiilor de viol apărute la școala de vară a AUR –, strângea semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu.

Când l-a văzut pe Simion în plenul Senatului, Șoșoacă s-a dus direct la el și a început scandalul. Conspiraționista i-a reproșat că acoperă violatorii și că îndrăznește să vină în Senat după ce oamenii săi au violat o fată la școala de vară a AUR. Simion i-a răspuns că minte.

Urmărit de Șoșoacă, liderul AUR s-a intimidat și a dat înapoi, deși au fost câteva momente în care, după grimasele făcute, a lăsat impresia că e gata să procedeze ca pe stadion. În cele din urmă s-a retras cu nasul în telefonul cu care continua să transmită live scandalul.

La un moment dat, Simion a îndemnat-o pe Șoșoacă să-l pupe în fund pe Ciolacu, în timp ce Șoșoacă i-a răspuns că mai degrabă el ar face asta, pentru că ar fi homosexual.

Întregul scandal – comportamentul celor doi în plină ședință de Senat – a arătat cât se poate de clar nivelul personajelor pe care românii le-au trimis în Parlament, derbedei de cea mai joasă speță, cu comportament huliganic.

Fragment din dialogul Șoșoacă – Simion

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Bună ziua, domnu’ Simion, de ce ați venit în Senat?

George Simion: Să strâng semnături pentru demiterea lui Ciolacu. Ne trebuie o sută șapte-ș…

Șoșoacă: Pentru demiterea lui Ciolacu… Dar contra violurilor ce spuneți?

Simion: Asta e o minciună a Sistemului!

Șoșoacă: E o minciună?

Simion: Da!

Șoșoacă: Da, e a sistemului? Dar nu vi se pare anormal ca membrii dumneavoastră…

Simion: Doamnă, semnați sau nu?

Șoșoacă: … să acuze o fată de 17 ani că ea e vinovată…

Simion: Semnați?

Șoșoacă: … că oamenii dumneavoastră au violat-o?

Simion: Nu există membri AUR!

Șoșoacă: Nu există membri AUR?

Simion: Nu există!

Șoșoacă: Așa este! N-aveți niciun membru AUR!

Simion: Nu semnați?

Șoșoacă: Da’ cine vă permite să acuzați o fată că ea e de vină că voi ați îmbătat-o și ați violat-o? Stați puțin, domnule președinte, vă rog frumos (către prezidiu – n. red.) Cum vă permiteți să veniți în Senat, aici, după ce membrii dumneavoastră au violat o fetiță de 17 ani? Cum e posibil să veniți aici, să stricați ședința Senatului, când membrii dumneavoastră au violat o fetiță și tot voi arătați lucrul ăsta? Nu vă e rușine?

Simion: Doamnă, nu mai țipați așa!

Șoșoacă: Plecați la dumneavoastră, la deputați! Voi nu munciți?

Simion: Noi strângem semnături!

Șoșoacă: Lăsați, că aveți oameni care strâng! Lăsați circul și mizeria! Haideți, vă rog frumos, ieșiți afară! Cereți-vă iertare de la fetița pe care ați acuzat-o că ea e de vină că membrii dumneavoastră au violat-o! Astea sunt școlile de vară? Asta ați învățat de la politicieni? (…) Apărați violatorii și vă bateți joc de copii! (…) Nu vă e rușine? Cine răspunde pentru fetița aia?

Simion: Nu mai mințiți, doamnă! Să vedem ce spune legea!

Șoșoacă: Legea spune că acei membri au violat-o pe fetiță!

Simion: Nu sunt membri AUR, doamnă!

Șoșoacă: Ba sunt membri AUR!

Simion: Incredibil!

Șoșoacă: Indiferent! Era la școala de vară. Trebuie să vă asumați! Unde vă e responsabilitatea de politician? Ăsta e semnalul dumneavoastră pentru copiii care vin la școala de vară a AUR?

VIDEO: Circul Șoșoacă – Simion

Intervine în discuție o altă senatoare, Rodica Boancă, demisionară și ea din AUR, ca și Șoșoacă. Boancă spune că poliția a constatat, despre victimă, că era în stare de ebrietate și fusese spălată cu apă.

Simion: Ieri spunei că am fost eu acolo! Mincinoaso!

Șoșoacă: Cum îți permiți tu s-o jignești pe Rodica Boanca, mă? Nu ți-e rușine, mă, să vorbești în halul ăsta cu o doamnă, mă? Hai, ieși afară! Nu ți-e rușine, că ești neobrăzat! Așa ai ajuns, marele politician care are școli de vară unde se violează…

Simion: Pupă-l în fund pe Ciolacu!

Șoșoacă: Nu ți-e rușine, mă? Pleacă de aicea! Susținător de violuri! (…)

Simion: Semnezi?

Șoșoacă: După ședință!

Simion: Semnezi? Semnezi? Semnezi?

Șoșoacă: Ce să semnez? Nu vii tu aici, să ne întrerupi nouă… Ce să semnez, mă? Cine ești tu, să-mi dai tu mie ordin? Apărătorule de violatori! Rușine să-ți fie!

Simion: Pupă-l în fund pe Ciolacu!

Șoșoacă: Nu ți-e rușine? L-ai pupat tu destul, că ești pe invers! Ieși afară! Ce cauți aici? Ne-ai distrus ședința! Noi aici citim legile, nu suntem ca tine! (…)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ce înseamnă creșterea salariului minim, pregătită de PSD-PNL: concedieri în sectorul privat, mărirea veniturilor pentru stat, bugetari și pensionarii speciali

Mafia PSD: Agenția care a pierdut 740 de milioane de euro din PNRR pentru spitale e înțesată de PSD-iști care primesc sporuri uriașe tocmai pentru a atrage bani europeni în Sănătate!

VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* Acuzații grave: viol asupra unei minore, la Școala de vară a AUR! Liderii partidului se ascund, un deputat zice că e „o înscenare”, altul dă vina pe fată!

PAPAHAGI: Ce scârbă îmi e de toată această bandă de ticăloși!

* Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu, e îngropată în datorii: 32 de milioane de euro, din care 1,4 milioane către salariați și 7,5 milioane către stat

* Șocant: rușii au înregistrat până acum aproape 900.000 de militari morți și răniți în Ucraina! Guvernul de la Moscova a plătit 46,6 miliarde de dolari despăgubiri

Șeful Sputnik.md, expulzat din Republica Moldova, este agent GRU, cu gradul de colonel! E încadrat ca parașutist în forțele aeropurtate rusești

SuperLiga jafurilor de arbitraj. Încă o viciere de rezultat: penalty clar neacordat oaspeților, la CFR Cluj – Petrolul 1-0. Nici VAR-ul nu-i oprește!

15 COMENTARII

 1. Din 2024 vine AUR la putere ! Suntem pe drumul cel bun ! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 2. „Ei cu voi !” Vezi ce jigodie nenorocita ești? Orice, doar sa scapi tu! Băi nulitatilor, voi nu meritați nici sa va dea omul binețe. De unde ați apărut voi, din tomberonul vreunui partid care n-are nevoie decit sa înjurați voi în locul lui? Marș la lada de gunoi, acolo va e locul!

  • Hmmm … mu e bine ce zici ?!, tovarășe Colonel ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
   Așa v-au învățat la „Stefan Gheorghiu” să vorbiți, tovarăși ? Sau traduci din rusă cu Google Translate !?😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Dai cu racheta nucleară ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😀😀😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 3. Revenuti-va, dragi colegi! V-ati cam dat dupa personajele din titlu…
  Stiu Ziaristii ce stiu daca, un loc sa promoveze un articol precum cel ce exprima ideile lui Hari Bucur-Marcu, il promoveaza pe cel despre Simion si Sososca…

 4. Dar nu s-au jignit! Stiti ca si Becali s-a certat cu Mitica Dragomir fara jigniri. mitica l-a facut pe Becali oligofren, Becali i-a zis lui Mitica zdreanta, dar nu s-au insultat deloc! 😂😂😂😂😂😂 Asta este important si aici. Certati-va, dar fara jigniri! 😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here