Acasă News VIDEO. "Tăriceanu-5 neveste&5 partide, afară!". Braşovul se revoltă şi împotriva "hoţilor" de...

VIDEO. „Tăriceanu-5 neveste&5 partide, afară!”. Braşovul se revoltă şi împotriva „hoţilor” de la ALDE

Principalul aliat al lui Liviu Dragnea în atacul la statul de drept şi la Uniunea Europeană nu mai poate scoate capul în lume. După modelul protestelor anti-PSD care se ridică peste tot în ţară unde oamenii lui Dragnea îndrăznesc să apară în public, ALDE primeşte şi el acelaşi tratament pentru atacul la democraţie.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost întâmpinat cu huiduieli de un grup de protestatari, duminică, la Braşov, unde a avut loc „Marşul demnităţii” organizat de alianţă. Oamenii au scandat şi împotriva jandarmilor, care i-au legitimat.

Persoanele adunate în apropierea Platformei Roman, unde a avut loc, duminică, mitingul ALDE de la Braşov, au adus cu ele un sicriu şi o cruce, au purtat pancarte pe care scria „Tăriceanu pentru noi este Dragnea 2” şi au scandat lozinci împotriva ALDE şi PSD, relatează Mediafax.

Pentru că au fost legitimaţi de jandarmi, protestatarii au scandat şi împotriva acestora „Jandarmeria apără hoţia!”.

În momentul în care coloana de susţinători ALDE a ajuns în dreptul grupului de protestatari, aceştia au fluierat, huiduit şi au scandat „Libertate” şi „Hoţii”. Participanţii la marş au fost apostrofaţi şi de şoferii maşinilor oprite pe traseu, care le-au strigat „Ruşine!”.

CITIȚI ȘI:

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările