Șoșoacă, „executată” imediat după discursul scelerat din Parlament: vaccinul „sterilizează femeile” și „omoară România”

1
9917
Șoșoacă în Parlament

Ședința de excludere a senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă din grupul parlamentar al AUR a avut loc miercuri după-amiază, la scurt timp după ce aceasta a susținut un discurs iresponsabil, bolnav, de-a dreptul dement, de la tribuna Senatului, sub forma unei declarații politice.

Chiar și după ce i-a fost tăiat microfonul, Șoșoacă și-a continuat tirada împotriva „Ocultei Mondiale” și a vaccinului anti-Covid, care „sterilizează femeile” și „distruge matricea națională a poporului român”.

Sorin Lavric, senator AUR, ar fi cerut ca microfonul să fie tăiat în timp ce vorbea colega sa de grup parlamentar. Drept urmare, Șoșoacă l-a acuzat pe acesta de „misoginism sau politically correct”.

Biroul Național de Conducere al Partidului AUR i-a retras sprijinul politic senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, excluzând-o astfel din Grupul AUR de la Senat. Șoșoacă n-a putut fi exclusă din AUR, pentru că nu e membră a acestui partid, ci a altuia – Partidul Neamul Românesc (PNR) -, cu care AUR a avut un protocol, expirat în ianuarie.

„Evacuarea” Senatoarei Urlătoare a avut loc imediat după ce aceasta a oripilat Senatul cu un discurs ultra-conspiraționist. Șoșoacă a ajuns la microfon sub pretextul unei declarații politice. Spre finalul acesteia, s-a dezlănțuit în afirmații absolut demente, nu citite, ci strigate, urlate chiar și după ce microfonul i-a fost tăiat.

Aberațiile strigate de Șoșoacă în Senat

  • „Dacă nu stopăm vânzarea României către Oculta Internațională, România nu va mai exista în 2024.”
  • „Lipsa de comunicare s-a văzut în cea mai cumplită formă de abuz psiho-emoțional în perioada așa-zisei pandemii, cea mai mare mascaradă a tuturor timpurilor, instituită la nivel internațional și adoptată de noi fără crâcnire.”
  • „Prin vaccinare, femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român! Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâți România pas cu pas, vaccinând femeile, care duc la sterlitate.”
  • „Pentru ce vreți să omorâți poporul român? Ne puneți pumnul în gură când avem dreptul să luăm atitudine împotriva uciderii poporului român.”
  • „Dați-mă afară cu poliția, dați-mă afară cu cine vreți dv., amendați-mă, scădeți-mi 10% din indemnizație, dar n-am să vă permit niciodată să omorâți poporul român, și mai ales copiii și femeile, care sunt matricea națională!”

„Tentativa de omor la adresa poporului român”

Șoșoacă și-a transmis discursul, live, pe Facebook. Transmisia a continuat și când ea a revenit în bancă, unde li s-a adresat urmăritorilor săi: „O să vă dau eu citire absolut tuturor actelor, pe Facebook, ca să aveți dovezi pentru tentativa de omor la adresa poporului român”.

VIDEO: Discursul bolnav al senatoarei Șoșoacă

Microfon tăiat la cererea unui senator AUR!

Ulterior, Șoșoacă a scris pe Facebook: „(…) A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinării, susținute de cercetările Pfizer BioNTech și acuzațiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!”

După câteva ore, ea a bravat, cu majuscule: „DACĂ TOATĂ LUMEA VREA SĂ ASCUNDĂ ADEVĂRUL, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!”

Diana Șoșoacă a mai postat un mesaj pe Facebook: „Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau «politically correct»?”

Între timp, senatorul-filosof Sorin Lavric a luat inițiativa „aruncării peste bord” a infernalei femei. Ședința Biroului Național de Conducere al Partidului AUR a fost urmată de un comunicat, care la punctul 2 menționa ca decizie: „Retragerea sprijinului politic acordat d-nei Diana Șoșoacă Ivanovici (!!! – n. red.). Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în Parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, d-na senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here