sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăNewsDelir Șoșoacă din prima zi a anului: "Soros, în momentul ăsta, pompează...

Delir Șoșoacă din prima zi a anului: „Soros, în momentul ăsta, pompează bani la greu ca să mă denigreze”

-

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR) a luat viteză conspiraționistă încă din prima zi a anului. Vineri, 1 ianuarie, ea a spus, într-un live pe Facebook, că miliardarul american George Soros finanțează campanii de presă împotriva sa în România.

Șoșoacă pe Facebook: „Vă dați seama ce pericol reprezint eu în România pentru deșteptarea națiunii dacă Soros, în momentul ăsta, pompează bani la greu ca să mă denigreze? Auzi, băi, Soros, știi ceva?! Aș vrea să-ți spun ceva pe românește, dar se vor supăra unii. Știi ceva? Hai să-ți spun ceva ce spunea Ion Creangă în Ivan Turbincă: «Pașol na turbinca, ciorti!». Tot m-ați făcut pe mine rusoaică și cu Putin”.

Lider vocal al campaniei „anti-botniță”, Diana Șoșoacă s-a remarcat în campania electorală prin fake news-uri grosolane, afirmații iresponsabile, de-a dreptul demente.

Pe 4 decembrie, într-un live pe Facebook (realizat pe o băncuță, într-un parc), Șoșoacă îi speria pe români că vor fi luați cu forța de Armată din case și de pe stradă și vor fi duși să fie vaccinați forțat „în noile spitale modulare”. „Vor să ne ducă precum vitele la abator, la moarte”, striga Șosoacă isterică, referindu-se la campania de vaccinare anti-Covid (care e voluntară, nu obligatorie).

- Advertisement -

Șoșoacă a lansat atunci unul dintre cele mai nerușinate fake news-uri: „S-a semnat anul trecut că noi suntem țara experimentală pentru vaccinuri”.

Delirul lui Șoșoacă (4 decembrie 2020)

  • „În momentul ăsta voi spune un adevăr în premieră națională. Toate spitalele mobile – atenție, este un abator pentru români! Romexpo, Lețcani, Ana Aslan și toate celelalte spitale modulare construite de ăștia… toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forțată. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei să bage Armata.”
  • „Domnule Iohannis, hai că spun eu ce vrei să faci, ca să știe poporul român!”
  • „Dacă noi nu intrăm în Parlament, va trebui să luptăm la baionetă cu ăștia, pentru că ne vor lua pe sus. Vor să ne duca precum vitele la abator, la moarte. Vor să ne smulgă cu Armata din case și să ne ducă acolo, ca pe vite la tăiere.”
  • „Ascultați-mă ce vă spun: România, în momentul ăsta, este abator de oameni. S-a semnat anul trecut că noi suntem țara experimentală pentru vaccinuri.”
  • „Sper să scăpăm odată de nemernicii ăștia, nu se poate așa ceva! L-ați auzit pe unul să spună ce vă spun eu?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -