VIDEO. Simona Halep, intervievată de 9 „influenceri”… pe autobuz. „Copiii mei sper să facă sport. Nunta? În România”

1
1045

Într-o „conferinţă de presă digitală” ţinută deasupra autobuzului care a plimbat-o prin Constanţa, pentru a fi sărbătorită de fanii din oraşul ei natal, Simona Halep a trecut printr-o experienţă inedită: a răspuns întrebărilor puse de 9 „influenceri”.

E vorba de 9 „instagram-eri”, aleşi de Zaga Brand PR, care i-au adresat întrebări câştigătoarei de la Wimbledon 2019, într-o discuţie realizată în mişcare, pe platforma autobuzului supraetajat care o ducea pe Simona Halep în Piaţa Ovidiu, la întalnirea cu cei peste 10.000 de constănţeni.

Printre mărturisirile făcute, Simona Halep a povestit cât timp petrece pe Instagram, ce va face când se va retrage din tenis sau cum îşi imaginează nunta de vis.

Întrebată de nuntă, Simona a răspuns: „N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii. Aş vrea să fie în România, nu ştiu dacă la mare sau în alt oraş“.

Simona le-a povestit instagram-erilor că-şi doreşte mult o familie, iar atunci când se va retrage îşi va dedica în totalitate timpul copiilor, relatează Adevărul.

„Sper să am copii şi să pot face acest lucru. Sper să facă sport. Dacă nu, o să-i susţin în totalitate în ceea ce vor ei să facă“, a spus jucătoarea. (de la minutul 5.00, în înregistrarea de mai jos)

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Povestea de dragoste a Simonei Halep cu Toni Iuruc. „Vănătoarea” tip paparazzi e în toi!

* „Simona Halep e România!” Spectacol magic pe Arena Naţională cu noua campionă de la Wimbledon

* Efectul Halep. Povestea fabuloasă a Patriciei Ţig, jucătoarea-mămică îmbrăcată cu haine de la H&M. A urcat 9.568 de locuri în clasamentul mondial!

* De ce a refuzat Simona Halep să fie prezentă în emisiuni de televiziune. „Acești oameni jignesc persoana, nu comentează rezultatul”

Serena Williams, învinsă de Halep la Wimbledon, ajută mămicile să învingă depresia post-natală

* Azi mergem la stadion s-o aplaudăm pe Simona Halep! Firea s-a ascuns ca să n-o mai huiduie „sorosiștii” și „cetățenii cu venin”

VIDEO EXCLUSIV. Bucuria Sorinei când spune că va pleca în America. A scăpat de spaimele cu care o teroriza familia Șărămăt

„Sorina are un sânge pur, o vor pentru sacrificare”. Monstruozități generate de propaganda Antena 3 – RTV – Sorina Matei

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

* „Milogilor!”. Badea răcneşte la studenţi, supărat că vor transport subvenţionat pe CFR

* De pensiile parlamentarilor nu se ating! Taxă de 30-50% la pensiile speciale pentru sumele ce depăşesc 10.000 de lei

Dăncilă, rușinată la Strasbourg. „Retorica anti-europeană a PSD și ALDE a fost drastic sancționată de cetățenii români la votul din 26 mai”

Efectul Kovesi. Dăncilă, „obsedata” antijustiţie, pusă la punct în Parlamentul UE: „România merită ceva mai bun. Nu sunteţi la înălţimea Europei”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here