sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainVIDEO. Răgetele senatoarei Șoșoacă la dedicațiile debile pentru Iohannis și Arafat, de...

VIDEO. Răgetele senatoarei Șoșoacă la dedicațiile debile pentru Iohannis și Arafat, de ziua bărbățelului ei. Petrecerea care a sfidat toate măsurile anti-pandemie

-

Diana Iovanovici-Șoșoacă, senatoare AUR de Iași, a participat, vineri seară, la petrecerea aniversară organizată de ziua soțului ei, într-un local din Iași. Nu a fost respectată nicio regulă anti-pandemie: nici mască de protecție, nici distanțare socială, nimic. Invitații se țineau în brațe și cântau, în același timp, la un singur microfon.

Petrecerea a fost întreținută de instrumentiști care au acompaniat invitații, iar Senatoarea Urlătoare le-a transmis urmăritorilor ei, într-un „live” pe Facebook: ”Distrați-vă, pentru că viața e făcută ca să fie trăită! La mulți ani tuturor! (…) La mulți ani, România! E cazul să vă treziți odată!”

Șoșoacă și ceilalți participanți la petrecere au făcut karaoke pe melodii patriotice cum ar fi ”Noi suntem români” sau ”Treceți batalioane române Carpații”.

VIDEO: Secvențe din petrecere, în transmisia video a senatoarei Șoșoacă

La un moment dat, Șoșoacă a cerut o dedicație pentru Raed Arafat: ”Hai, bagă-i ceva de români! Bagă-i de români!”. Petrecăreții au început să cânte vitejește: ”Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici, pe veci, stăpâni”.

- Advertisement -

Unul dintre participanții la petrecere a început să cânte ”versuri” incoerente, debile, unele de-a dreptul cretine, la adresa lui Raed Arafat, a președintelui Klaus Iohannis și a soției acestuia. Senatoarea Urlătoare participa la acel karaoke improvizat și transmitea live ”dedicațiile”.

Karaoke imbecil

”Arafate, Arafate,

Ai grijă de dragul frate.

- Advertisement -

Neamul românesc e forte,

Nu se sperie de probleme.

Arafate, Arafate,

Pleacă tu pe la spate,

Părăsește România

Că îți cade fudulia.

Arafate, Arafate (…)

România nu va piere!

Iohanne, Iohanne,

Ce mai faci tu, barosane,

Cu schiurile umbli, frate,

Carmen te caută-n spate.

Arafate, Arafate,

Grijă mare cu domnul frate,

Căci Moldova și Ardealul

Și Muntenia și Banatul,

Tot românul de la Nistru pân la Tisa

Te va face să faci uța-uța

Cu căruța pe la doamna Carmenuța”.

Asemenea versuri idioate au fost însoțite de corul de hăhăieli al petrecăreților, peste care se impuneau, gutural, răgetele senatoarei urlătoare.

Șoșoacă în plină behăială

Petrecerile sunt interzise în contextul pandemiei de Covid-19. De exemplu, Radu Mazăre-junior, fiul fostului primar al Constanței, a fost amendat de autorități pentru că și-a serbat ziua de naștere într-un local.

Petrecerea de la Iași a fost organizată pentru aniversarea zilei de naștere a lui Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei. La fel ca tovarășa lui de viață, domnul Șoșoacă este un conspiraționist irațional. La începutul acestui an, el a declarat la România TV: „Eu nu mă vaccinez! Îi las pe alții înainte. Mă uit la ei, îi studiez câțiva ani… Deci, îi aștept cu nerăbdare pe cei vaccinați, le aștept reacțiile în doi-trei ani… În 2023 parcă ar trebui să se încheie studiile. Aștept până în 2024 să vedem ce se întâmplă cu ei, și dacă bine – da; dacă nu – nu. (…) Ăsta nu este un vaccin, este un ser modificator genetic! Și plus că am înțeles că acolo e vorba și de nanotehnologie”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* În 2019, la europarlamentare, Șoșoacă îndemna lumea să voteze USR-PLUS: „Votați pentru copiii voștri”!

- Advertisement -

7 COMENTARII

 1. Parcă nu-i clar că-i mereu beată momâia scoasă din closet
  Ce-și răzuie râia în găleată ca să mai scape de corset…
  … Asta ce-și cată doar dilii, maimuțele de le imită
  N-are bărbat și nici copii! Se-are pe ea! De-aia-i țicnită!

  Scăpată demult de la Antipa… De la Terente, de-o mai știi
  Când i-a strigat că nu-i e tipa, de zbiară acuma să te ții
  … Mai are doar să ventileze, ceea ce e cam demult clar
  Cum urlă să mușamalizeze că-i luată mai mult pe la bar.

  Apropo, ziua lu bărbat-su… Că nu știam cum piua-i pute
  Văzând cum joc își bat de țară când scroafa i se râcâie-n cute
  Și el… „bărbat“, ca ea „româncă“… de uite la ce s-au mai pretat
  Cum, pentru bani căcat mănâncă, ei știind ce au mai prestat!

 2. Bravo lui Silvestru! Foarte inteligent planul lui pt vaccinare!!! De ce să joace la ruleta rusească, de vreme ce tratamentul simplu pt Covid dă roade? Acel tratament cu nebulizator și bronhodilatator, folosit de decenii pentru astfel de cazuri de hipoxie… Dacă doctorii țin să urmeze protocolul ucigaș și să crească numărul victimelor, legând bolnavii de paturi, să le fie acesta coșmarul bătrâneții lor, când probabil că NU vor fi prea fericiți… că n-au aplicat tratamentele simple, ieftine și eficiente, arhi-cunoscute, ci au dat oamenilor acele noi medicamente scumpe și foarte toxice, cu care i-au trimis rapid în pământ.
  Cât despre petreceri fără mască, ce ziceți de petrecerea doamnei ministru Violeta Alexandru și ale celorlalți guvernanți??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -