Război crâncen între Clotilde Armand și PNL la Primăria Sectorului 1. Acuzații reciproce care pot distruge coaliția. PNL: Primărița acționează dictatorial! Armand: USL trăiește!

20
1837
Clotilde Armand - Sebastian Burduja

Sectorul 1 din București este scena celui mai fierbinte război dintre PNL și USR-PLUS. Un punct critic care, dacă se extinde, poate distruge coaliția de guvernare. De o vreme, majoritatea formată de USR-PLUS și PNL în Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1 nu mai funcționează.

Primărița Clotilde Armand (USR-PLUS), aleasă în funcție și cu sprijinul PNL, spune constant că „USL trăiește în Sectorul 1” (USL = sinistra alianță dintre PSD și vechiul PNL, în 2001-2004), întrucât consilierii PNL nu-i votează toate proiectele. Liberalii o acuză de apucături dictatoriale.

Conflictul a atins cote maxime în ziua de miercuri, 3 februarie, când a avut loc și o ședință de Consiliu Local, programată „din scurt”.

Cei doi lideri politici ai organizațiilor de sector, Clotilde Armand (USR-PLUS) și Sebastian Burduja (PNL), s-au duelat prin postări aprige pe Facebook. Acuzațiile sunt necruțătoare, de o parte și de alta.

Organizația PNL Sector 1 i-a pus primăriței USR-PLUS 10 întrebări, la care aceasta i-a răspuns: USL trăiește la Sectorul 1!”. USL, adică PSD + PNL din perioada 2011-2014…

Clotilde Armand (USR-PLUS), ora 9.41

„Șefi care au făcut pact cu Mafia purtând uniformă de polițist local”

„Am convocat astăzi o ședință extraordinară a Consiliului Local Sector 1. Ordinea de Zi conține 3 proiecte extrem de importante pentru comunitatea locală:

1. Reorganizarea Poliției Locale – ce se întâmplă în această instituție este o problemă de siguranță națională și trebuie să stârpim urgent corupția endemică de acolo. Propunem reducerea numărului de șefi care încasau venituri frumoase inutil și al celor care au făcut pact cu Mafia purtând uniformă de polițist local (v-am prezentat zilele trecute un videoclip cu ce se întâmplă la Poliția Locală Sector 1);

2. Transmiterea din administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a terenurilor și clădirilor aferente a 4 spitale în administrarea Primăriei Municipiului București;

3. Proiectul privind digitalizarea, organizarea și funcționarea parcărilor publice de reședință administrate de Consiliul Local al Sectorului 1.

Sper ca toți consilierii locali (indiferent de culoare lor politică) să realizeze cât de importante sunt aceste reforme pentru comunitatea noastră, pentru siguranța noastră și a celor dragi nouă.

Ședința începe astăzi la ora 16.00 și vă invit să o urmăriți pe site-ul www.primarias1.ro și pe pagina de Facebook a primăriei.”

PNL Sector 1, în jurul orei 16.00

10 întrebări pentru primărița Clotilde Armand

„10 întrebări și un mesaj pentru primarul Sectorului 1: campania electorală s-a încheiat. E momentul să vă ocupați de problemele reale ale sectorului”

„După mesajele politice și scandalul pe care l-a făcut public în ultimele zile, pentru că echipa de consilieri PNL a îndrăznit să nu fie de acord cu lipsa de transparență și modul discreționar de elaborare a proiectelor, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat astăzi o ședință de îndată… cu patru proiecte care nu sunt nici de urgență maximă și nici de forță majoră. Asta în timp ce la Spitalul de Arși plouă în saloane peste pacienți și școlile sunt complet nepregătite pentru reînceperea orelor de curs…

Ordinea de zi a ședinței de astăzi (convocată aseară, la ore târzii) include depunerea jurământului unui consilier USR-PLUS (absolut nimic urgent), un proiect de hotărâre legat de patru spitale din Sectorul 1 care constată un fapt deja existent, stipulat în extrasul de carte funciară și care aliniază o decizie a Curții de Conturi în acest sens (unde este urgența?), aprobarea regulamentului privind parcările și reorganizarea Poliției Locale – ambele respinse în ședința de săptămâna trecută, pentru că nu au inclus sugestiile cetățenilor formulate în procedura de transparență publică sau pentru că nu respectau legea.

Pentru că modul de administrare a Sectorului pare să fie doar o joacă pentru doamna primar și pentru că Sectorul 1 chiar are probleme mult mai grave, solicităm public răspunsuri de la primarul Armand la următoarele întrebări:

 1. Cum justificați convocarea acestei ședințe de îndată?
 2. Care este urgența depunerii jurământului unui consilier, în condițiile în care Consiliul poate funcționa până la următoarea ședință ordinară?
 3. Unde se încadrează presiunea pentru aprobarea unui regulament de parcări care provoacă doar haos? Digitalizarea există deja la Sectorul 1, oamenii rezervă parcări online – unde se încadrează acest proiect, la urgență maximă sau forță majoră?
 4. Cine a luat decizia ca în luna ianuarie să nu se poată solicita închirierea de parcări la ADP Sector 1? Ce a stat la baza acestei decizii și cine răspunde acum pentru haosul generat și pentru sutele de bătrâni care stau în ploaie?
 5. Cine este domnul Cornel Bărbuț, despre care au apărut în spațiul public dovezi că se implică direct în elaborarea regulamentului pentru parcări, deși este într-un evident conflict de interese ca CEO al firmei private Vegacomp, care furnizează soluții pentru parcări? A participat sau nu domnul Bărbuț la întâlniri interne ale administrației locale pe tema parcărilor? Dacă da, în ce calitate? A transmis domnul Bărbuț e-mailuri către angajații ADP și, dacă da, în ce calitate? Ce măsuri veți întreprinde?
 6. Ce măsuri ați luat pentru presupusele abuzuri ale Poliției locale semnalate în diverse postări publice? Ați sesizat organele abilitate? Sau vreți să rezolvați problemele și abuzurile printr-o reorganizare făcută peste noapte?
 7. De ce nu ați pus acest proiect în transparență? Solicităm organizarea de dezbateri publice și consultări cu sindicatele și societatea civilă, pentru a respecta toate etapele normale și legale. Aceste practici, pe care chiar dumneavoastră le-ați acuzat la fosta administrație, nu pot fi tolerate în noul mandat.
 8. Ce măsuri aveți pentru clădirile monument care se degradează, cum este cazul Liceului Tonitza?
 9. Știți că la Spitalul de Arși plouă în saloane? Nu este aceasta o urgență mai mare decât depunerea jurământului unui consilier?
 10. Care este situația școlilor din sector? Sunt toate pregătite pentru reînceperea orelor de curs?”

Sebastian Burduja (PNL), în jurul orei 16.30

„Primarul Sectorului 1 a răspuns prin noi atacuri și jigniri. Bullying dictatorial”

„Aseară târziu am aflat cu mare surprindere de la colegii mei consilieri locali PNL de la Sectorul 1 că primarul Armand a convocat o ședință de îndată — azi, la ora 16. Astfel de ședințe se convoacă, potrivit legii, în situații complet neprevăzute, de forță majoră. Ne-am întrebat: ce poate fi atât de urgent și neprevăzut pe ordinea de zi?

Deși în ultimele săptămâni am învățat că inclusiv un «partener» de guvernare locală te poate surprinde cu jigniri, minciuni și scandaluri gratuite, episodul de astăzi stabilește un nou record. Am regăsit stupefiați pe ordinea de zi aceleași proiecte de acum o săptămână, identice la virgulă, legate de situația parcărilor și a Poliției Locale din Sectorul 1. Niciuna dintre sutele de observații ale consilierilor PNL și ale societății civile nu a fost luată in seamă. Adevărul absolut este deținut numai de cei care îl impun în mod arbitrar și agresiv. Ceilalți au, aparent, doar «dreptul» să tacă și să ridice mâna.

Așa cum am spus încă de săptămâna trecută, PNL nu poate gira inițiative unilaterale, fie ele și ale unor «parteneri», prin care s-ar da peste cap viața tuturor bucureștenilor din comunitatea noastră. Educația copiilor noștri, spitalele în care ne tratăm, siguranța publică, locurile de parcare — toate acestea sunt lucruri care țin de interesul public. Pentru noi nu sunt o joaca și nici prilej de scandal permanent, ci oportunitatea de a găsi – în mod transparent, constructiv și legal – soluții la problemele cetățenilor.

Fără îndoială, fiind din start «condamnați», vom fi martori și la finalul ședinței de astăzi la variațiuni pe teme deja testate acum o săptămână: «USL trăiește la Sectorul 1», consilierii liberali sunt «fripturiști», «analfabeți» sau «infractori».

Vă întreb pe dumneavoastră: v-ați încălca principiile sub amenințarea acestui bullying dictatorial sau v-ați strădui să faceți ceea ce trebuie pentru a schimba în bine viața oamenilor pe care îi reprezentați? Noi alegem să facem ceea ce trebuie.

Un lucru important: în toate aceste zile care au trecut de la ultima ședință de Consiliu local, am lansat repetate apeluri publice la dialog către cea și cei alături de care am făcut cu buna-credință echipă în campania electorală pentru alegerile locale și după. La toate acestea, primarul Sectorului 1 a răspuns prin noi atacuri și jigniri.

Stimați parteneri, dacă vă pasă cu adevărat de cei care v-au ales (și nu numai), opriți-vă! Puneți punct scandalurilor, stilului heirupist și deciziilor pripite! Altele sunt așteptările oamenilor — și ele sunt mari. Haideți să facem împreună administrație și să lăsăm campania electorala pentru 2024.”

Clotilde Armand (USR-PLUS), în jurul orei 19.30

„USL trăiește la Sectorul 1! Leadership-ul organizației PNL Sector 1 urmează alte interese”

„Ședința de Consiliu local a Sectorului 1 de astăzi, în care trebuia să discutăm despre spitale, școli, reforma poliției locale și despre digitalizarea ADP, a fost deturnată de consilierii PNL și PSD, care au vrut să discutăm despre compania de salubrizare. Asta este urgența lor.

Compania respectivă a emis fix în timpul ședinței un comunicat de presă cum că ei nu mai presează servicii. Foarte bine, să facă ceea ce consideră. Mai există și alte firme de salubrizare pe lumea aceasta. Dar domnii și doamnele de la PNL+PSD nu realizează asta.

Vor să plătim rapid niște facturi emise nelegal de compania de salubrizare. Normal, e dragoste mare între consilierii PNL și firma respectivă. De ei a fost adusă această firmă și tot ei au semnat cel mai păgubos contract de salubritate din România. Sper să plătească consilierii PNL și PSD facturile ilegale din banii lor. Acesta e doar un detaliu, știu. Detaliu pe banii noștri.

Apoi mai apare un comunicat. Tot în timpul ședinței și la câteva minute după primul. Din partea PNL. Iar acest comunicat conține niște întrebări adresate de niște oameni total absenți din activitatea primăriei. Sunt 10 întrebări. Pentru toate acestea am un singur răspuns: USL trăiește la Sectorul 1! Și trăiește bine. Pentru că leadership-ul organizației PNL Sector 1 urmează alte interese.

Pentru PNL+PSD nu există mafia din Poliția locală, nu există problema începerii școlilor, problema spitalelor sau alte urgențe. Există o singură problemă: să plătim niște facturi ilegale către firma de salubrizare adusă de ei în Primărie.

Ar face bine domnul Ilie Bolojan și domnul Emil Boc (pentru ambii întreaga mea admirație) să le ofere acestor falși liberali o lecție despre administrația publică. Au mare nevoie.

În rest, prioritatea mea este să facem această comunitate prosperă. Că de asta suntem aici. Mai departe, îi las pe cei din PNL și PSD să facă politică și campanie electorală cât doresc. Noi mergem mai departe cu proiectele și angajamentele noastre. Lupta pentru normalitate este una de anduranță. Și vom lupta. Până la capăt.”

Sebastian Burduja (PNL), în jurul orei 20.30

„A dat buzna în biroul viceprimarului PNL și a anunțat că-l dă afară din Primărie. Va fi mutat în altă clădire”

„Sunt pur și simplu siderat. Nu am crezut că putem trăi asemenea momente în România anului 2021. Pentru cei care ne reproșează că «spălăm rufe în public», vă spun atât: acestea sunt chestiuni de interes PUBLIC. Spre deosebire de PSD, noi vrem transparență – totală. Iar cetățenii trebuie să știe adevărul și să judece singuri.

În ședința de Consiliu local «de îndată» de la Sectorul 1 (convocată de urgență fără să existe nicio urgență), încă în desfășurare, la punctul despre situația școlilor în prag de redeschidere, adăugat pe ordinea de zi la propunerea consilierilor PNL (asta ar fi fost singura urgență reală!), primarul Armand a ieșit din sală. Ca să scrie o postare pe Facebook.

Știți cum a răspuns celor 10 întrebări legitime pe care PNL i le-a adresat public? Exact cum v-am scris de acum două ore: că «USL trăiește la Sectorul 1». Zero argumente, zero răspunsuri. Atât de mult îi pasă de școlile din Sector, că a hotărât să iasă din sală și să arunce cu neadevăruri pe Facebook. La fel a făcut și la ședința de joi.

Dar asta nu e tot. A mai făcut ceva. A dat buzna în biroul viceprimarului PNL, aflat în ședinta de Consiliu, ca să anunțe consilierii acestuia că dă afară din Primărie viceprimarul PNL și staff-ul ei. Vor fi mutați în altă clădire și au la dispoziție… seara aceasta să se mute.

De ce asemenea gesturi? Pentru că viceprimarul PNL, împreună cu colegii liberali, a îndrăznit să nu fie de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi (de altfel, PNL a votat «pentru» la punctul legat de spitale și a avut permanent o abordare constructivă și decentă). Păcatul este că echipa PNL a avut «tupeul» să pună întrebări dificile și să ridice probleme delicate despre proiectele de pe ordinea de zi. Și despre halucinantele întâmplări de la ADP, dezvăluite de presă în cursul zilei de azi.

După ce a revenit în ședinta de consiliu, explicația primarului Armand a fost aceasta: «V-am făcut o concesie cu acel birou, dar mi-am dat seama că nu apreciați această concesie». Judecați dumneavoastră!

Nu credeam că astfel de manifestări sunt posibile în anul 2021, de la un primar care a câștigat alegerile într-un parteneriat. Eram convins că pedepsele pentru nesupunere sunt doar file de istorie din vremuri de tristă amintire…

O zi tristă pentru comunitatea noastră, pentru administrația locală din Sectorul 1 și pentru democrația României. Țara asta merită mult mai mult.”

Clotilde Armand (USR-PLUS), în jurul orei 20.30

„PSD și PNL tocmai au favorizat infractorii în Consiliul local”

„Concluzia ședinței de astăzi o puteți asculta aici.

Un polițist local din Sectorul 1 a venit în sala de Consiliu și le-a spus consilierilor PSD și PNL că este amenințat cu moartea de colegii lui pentru că nu primește șpagă, iar pe colega lui au amenințat-o că o ucid în pădure.

Despre asta vorbim la Sectorul 1. PSD și PNL tocmai au favorizat infractorii în Consiliul local al Sectorului 1 și nu l-au băgat în seamă. Proiectul restructurării Poliției Locale nu a trecut datorită USL Sector 1. Dar lupta nu e pierdută. Vă promit că am să mă întorc după ei.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

20 COMENTARII

 1. Cu părere de rău se pare că usr n-a învățat nimic, înainte de alegeri au venit tot cu același slogane de usl, de parcă ar fi fecioare de fapt sunt în politică pentru că se pare că habar n-au cu ce se mănâncă, trebuie făcut ordine în primării dar și cu parteneri ar trebui discutat, că dacă stăm srâmb dar gândim drept fără gândirea lui Orban pnl Bucureștiul era tot psd-ist, și nici la guvernare nu ajungeau așa că domnii usr-iști ciocu mai mic!

  • Trebuie sa le dați voi comuniștii niște lecții ! De fapt voi comuniștii vreți sa dați lecții de democrație la toată Europa ! La vremuri noi , tot voi, tovarăși !

  • Clotilda are indicatii de la barney sa distruga imaginea liberalilor ,cei care au ajutat-o in campania electorala sa castige-ca fara ei,nu aveau sanse,intr-un sector unde mafia imobiliara conduce de 30 ani!Nu stie frantuzoaica ce e ala usl,ca nu a fost in tara atunci,dar crede ca ea e Ioana d’arc a Romaniei,i se tot sopteste pana i se urca la cap ca ea detine cheia dezvoltarii sectorului,iar ordinea proiectelor ea o decide:adica ale ei sa fie votate,restul sunt „uselisti”,daca nu accepta!!Asta ce inseamna,nu abuz de functie???

  • Stai tu linistit ca nu stii ce zace in astia de la USR.
   Vorbim peste 4 ani.
   Fata de PSD sant mult mai scoliti.
   Eu mai am rabdare 3-4 luni sa lucreze parlamentul dar mari sperante nu am.
   Numai te uiti la ce ministrii au pus. Depasiti total. Strula,Mula, Nasui,Ghinea…
   Nici macar nu sant in stare sa continue proiectele incepute de liberali.
   Voiculescu este out total, Nasui out total,Ghinea out total, poate Strula ala de la transporturi mai misca ceva.
   La justitie ala e …….. un fel de Ciordache.

   • Pai char ar fi de dorit sa nu continue „proiectele începute de liberali” de vreo 75 de ani, adică „Foamea” , Sărăcia” , și „jefuirea României” ! Asta va doare de fapt .

 2. CA DE-OBICEI, în Români(C)a: toată lumea răcnește „Jos Mafia!” și „Jos corupția!”, dar când vine (ÎN SFÂRȘIIIIT!) cineva DECIS să facă o curățenie ADEVĂRATĂ (!), așa cum încearcă Clotilde Armand, brusc este numit… „dictator”!

  De altfel, NU este o noutate votul P.N.L.-iștilor de la Sectorul 1 alături de… P.S.D.!
  Să nu uităm că în acest sector Clotilde Armand (atunci reprezentând U.S.B. – Uniunea Salvați Bucureștiul, nucleul originar al U.S.R.) A… CÂȘTIGAT (!) și în 2016, dar a fost FURATĂ CA-N CODRU la numărătoarea voturilor!
  Iar când a cerut renumărarea, votul DECISIV împotrivă, în Biroul Electoral de Circumscripție/Sector, a venit de la domnii… „liberali”(!), care au preferat să devină primar… ESCROCUL de Tudorache, de la P.S.D.!!!

  • Un exemplu de funcționare „șnur” a coaliției de centru-dreapta: aici, la Constanța, consilierii municipali U.S.R.-P.L.U.S. (inclusiv viceprimarul din partea acestei alianțe!) votează… NUMAI (!) împreună cu partenerii din P.N.L., chiar dacă nu toate proiectele inițiate de către primarul liberal le sunt 100% pe plac!

   • Iar (la beție și la fumat porcării!) s-a-ncins-fasolea-n amărâtele de vuvuzele anti-U.S.R.-iste…

    Oricât s-ar oftica fel de fel de prăpădite NEBĂGATE-N-SEAMĂ DE NIMENI (!), rămâne cum au decis alegătorii: CEL PUȚIN în următorii patru ani, EXCELENTUL primar Clotilde Armand VA EXECUTA O CURĂȚENIE GENERALĂ în administrația Sectorului 1, fie că vor sau nu vor UNII (!) așa-ziși consilieri „liberali”, care… votează cot la cot cu P.S.D.-ul!

    • Și-ncă ceva, ABSOLUT VERIFICABIL: dacă treci-în-revistă „scorurile” în Sectorul 1 bucureștean la ultimile alegeri (mai puțin turul doi la prezidențialele de acum doi ani, pentru că U.S.R. n-a participat), adică cele din ultimii patru ani la care U.S.R. (în 2016 – U.S.B., iar din 2019 Alianța U.S.R.-P.L.U.S.) și P.N.L. au mers separat (locale și generale în 2016, europarlamentare și primul tur la prezidențiale în 2019, generale în 2020), apare ca o EVIDENȚĂ faptul că U.S.R. le-a obținut pe… CELE MAI MARI (!), dintre toți competitorii electorali din sector, iar P.N.L. a scos rezultate… SLABE sau chiar… FOARTE SLABE (cum ar fi la localele din 2016!), ceea ce arată CLAR că aportul liberalilor la victoria actualei primărițe, Clotilde Armand, a fost necesar (nimeni nu neagă asta!) dar… cam mititel, totuși!

     • Așadar…, prostia asta, cuuu… „liberalii” care ar fiii… „făcut-o primăriță” (Sic!) pe Clotilde Armand, este (ÎNCĂ!) o PENIBILITATE a FRUSTRAȚILOR (nu numai… politic!) anti-U.S.R.-iști!

    • Iar aceste (VEȘNICE!) atacuri, ale unora care, culmea, se cred/dau… liberali (!), la adresa… naționalității primăriței de la Sectorul 1, explică și de ce votează consilierii P.N.L. cu P.S.D.-ul: au… aceleași metehne (ultra-)naționaliste-șovine, MITOCĂNESC-PRIMITIVE și RASIST-FASCISTOIDE ca și P.S.D.-iștii!

     Ăia care RAG (!) de grijă/ciudă că primărița este franțuzoaică, uită că, de 31 de ani, avem, în orice moment, câteva (BUNE!) milioane de români care… muncesc și trăiesc în Occident (inclusiv în… Franța!), asigurând un trai mai bun familiilor lor (inclusiv rudelor rămase în țară!), daaaaaaaaaaaaaa?!!!

 3. Citind pana la capat articolul,te lamuresti imediat cine are caracter infect , dupa ce compari acuzele cucoanei cu replicile celor acuzati-liberalii,bineinteles,ca da bine la electorat sa amintesti mereu ,desi nu ai probe concrete,ca „usl traieste”..Atunci,de ce Nicusor Dan a plecat din usereul asta atat de „curat”,pentru ca se simte mai aproape de liberalii „corupti”,sau pentru ca fostii colegi nu stiu sa asculte decat de ordinele date de conducerea lor?Cu ce sunt mai democrati loozerul barney si ghinea,cele doua eminente cenusii ale partiduletului ,caci ceea ce au facut in guvernul Ciolos ii recomanda pentru dosar la DNA,nu sa fie ministrii!!E ca si cum pui paznici la oi lupii!

  • Corect..si pe langa toate astea,unde sunt probele ca liberalii colaboreaza cu pesedistii???In afara de acuze stil campanie electorala,ce mai aduce madam,ca obisnuia sa-si faca selfie-uri pe care la posta ca probe..nu mai are timp ,sau nu are ce posta concret ,ca probe??Sa spuna Violeta Alexandru,sefa liberalilor din Bucuresti,daca ei,care au pus umarul sa ajunga primar de sector aceasta doamna disperata dupa putere si imagine,sunt colaboratorii mafiei pe care tocmai au reusit sa o scoata din primariile in care au castigat,facand campanie SI USERISTILOR,CEEA CE INVERS NU S-A SIMTIT!!RUSINE,O DICTATOARE IN DEVENIRE!De retinut si pentru alegerile viitoare…persoanele fara caracter,indiferent de partid,sunt de evitat!

 4. Nu trebuia s-o dea afara pe vice-primarita de la PNL, ba mai si spune ca ”v-am facut o concesie cu vice-primarul”! Pai ce concesie ai facut, cand ai candidat sustinuta de PNL, si ai majoritate in consiliu impreuna cu pnlistii? Asa era normal, primar USR si vice-primar de la PNL, ca doar nu era sa-l pui de la psd?
  Clotilde Armand cred ca are ganduri bune, insa nu pricepe ca a castigat primaria S1 intr-o alianta de partide. Pe de alta parte, pnlistii au ridicat problema unui cumatru, barbut ala, ceo de firma care vinde parcometre, aici e o treaba dubioasa. Evident, dubios e totul la sector 1 Bucuresti, insa e clar ca alianta nu functioneaza, si numai cu acuzele ”usl traieste”, si comunicare prin mesaje belicoase pe facebook nu se conduce o primarie care sa mai aiba si rezultate!

  • Informația cuuu… „darea afară (din sediul Primăriei de sector) a viceprimăriței de la P.N.L.” a fost, IMEDIAT, dezmințită, chiar și de către unii P.N.L.-iști!
   O ceartă a fost acolo…, poate și-o amenințare…, dar… NU s-a ajuns NICIDECUM la fapte!!!

   Problema este, la Sectorul 1 (la fel ca-n celelalte sectoare și la nivelul Primăriei-Generale, dar… MAI „BETONATĂ” aici!) că există O (EXTREM DE PUTERNICĂ!) MAFIE a sifonării banului public către anumite firme, abonate la contracte grase cu Primăria-de-sector!
   Iar din mlaștina/băltoaca relațiilor… „speciale” (Sic!) cu aceste firme (cum este, de exemplu, cea de salubrizare, a patronului de la… „RealitateaTV”, Maricel Păcurariu!) au fost „adăpați” (!) și… foști sau încă-actuali consilieri-de-sector sau funcționari-în-Primărie ai P.N.L.!

   • Atenție-mare: dacă și-au pus în cap s-o „șunteze” mereu, în Consiliul Local, pe Clotilde Armand, P.N.L.-iștii din Sectorul 1 trebuie să înțeleagă că își asumă… SFÂRȘTUL COALIȚIEI ACTUALE!
    (Credem că este mai mult decât CLAR, pentru orice observator politic atent, că primărița de la Sectorul 1 – spre deosebire de vreun ministru, prefect sau șef prin diferite structuri –… NU va fi niciodată sacrificată de către U.S.R.!!!)

    Și NU credem că președintele țării, Klaus Iohannis, sau liderul național al liberalilor, Ludovic Orban, își doresc spargerea atât de rapidă a parteneriatului de centru-dreapta!
    Așadar, ne așteptăm ca „vulturii” P.N.L.-iști din Consiliul Local de Sector, să fie domoliți, măcar pe termen scurt, de la Cotroceni și din Modrogan…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here