Un actor – violator în serie în București! Le punea femeilor cuțitul la gât. Ataca noaptea, mascat, în lift, pe stradă și în parcare. A fost arestat la 3 luni de la primul viol reclamat Poliției

2
6914
Alexander Zudor

Actorul Alexander Zudor (46 de ani) a fost reținut luni pentru preventiv pentru viol și tentativă de viol, iar marți a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta își abuza victimele noaptea, după ce le punea cuțitul la gât. Individul acționa în București (sectoarele 4 și 5), atacându-și victimele în lift, în parcare sau pe stradă.

Alexander Zudor a avut numeroase apariții în reclame TV. Figura sa e destul de bine cunoscută, dar la violuri acționa mascat, cu o glugă pe cap. Actorul nu se mulțumea să le violeze pe femei, ci le obliga și la perversiuni sexuale.

Comunicatul Poliției București menționează două violuri și o tentativă de viol, în interval de o lună și jumătate (1 noiembrie – 15 decembrie 2020).

  • 1 noiembrie: aproape de miezul nopții (ora 23.30), a violat o tânără printre mașini, într-o parcare din Sectorul 5.
  • 5 decembrie: tot pe întuneric (ora 21.30), a atacat o femeie pe stradă, în Sectorul 5, încercând s-o ducă pe un teren viran.
  • 15 decembrie: tot noaptea (ora 21.00), a încercat să violeze o femeie în liftul unui bloc din Sectorul 4.

Poliția Capitalei nu a comunicat numele violatorului în serie, dar identitatea acestuia, confirmată pe surse, este certă: Alexander Zudor, actorul de 46 de ani care a apărut de sute de ori pe ecranele televizoarelor, prin intermediul reclamelor în care a jucat.

Zudor a fost prins luni, fiind reținut pentru 24 de ore. Marți, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a unui complet de la Judecătoria Sectorului 5.

Comunicatul Poliției Capitalei

„Ieri, 1 februarie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol.

În fapt, la data de 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din Sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 5 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere.

Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situațiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate.

Ieri, 1 februarie a.c., bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă.

Faţă de bărbatul de 46 de ani a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”

Alexander Zudor

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here