În 2019, la europarlamentare, Șoșoacă îndemna lumea să voteze USR-PLUS: „Votați pentru copiii voștri”!

2
2154
Șoșoacă se luptă cu propriu-i trecut, aflându-se acum pe contrasens

Fostul deputat Liviu Pleșoianu (PSD), un dușman înverșunat al DNA și al Laurei Codruța Kovesi, continuă să facă dezvăluiri despre trecutul „haștagist” al Dianei Iovanovici-Șoșoacă, actualmente senatoare AUR, anarhistă și conspiraționistă. Noua descoperire: un îndemn adresat de aceasta, cu două zile înaintea alegerilor europarlamentare din 2019, de a fi votată Alianța USR-PLUS!

Pe 26 mai 2019 au avut loc alegerile europarlamentare. Pe 24 mai, în vinerea dinaintea scrutinului, Șoșoacă posta pe Facebook o fotografie cu o femeie ținând de mână două fetițe, toate trei purtând tricouri cu sigla USR-PLUS. Lângă această poză, Șoșoacă a scris: „Votați pentru copiii voștri!”.

Liviu Pleșoianu: „Mă întreabă pe aici nişte deştepţi CU CRĂCI dacă «m-am dat cu USR-ul» pentru că o critic pe #ŞOŞO. Da, deştepţilor CU CRĂCI, eu scriam în 2019 că votez USR-PLUS «pentru copiii noştri», nu eroina vieţii… Cât de NEDEŞTEPT CU CRĂCI să fii să nu pricepi într-o jumătate de sfert de secundă ce e cu tanti #ŞOŞO!?… Hai, înjurături de la fanii lui Şoşo, ca să termin de curăţat lista! Fii inteligent sau VAYA CON ŞOŞO!”.

De o vreme, Liviu Pleşoianu prezintă în serial, pe Facebook, capturi ale postărilor făcute de Şoşoacă în ultimii ani. Supărarea sau chiar furia lui a fost generată de cele în care era lăudată activitatea Laurei Codruţa Kovesi sau în era apreciat olandezul Frans Timmermans, fostul prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene, care făcea presiuni asupra PSD să nu distrugă legislația penală din România.

Diana Șoșoacă a suferit o transformare incredibilă în ultimii doi ani. Până în primăvara anului 2020, ea era mare susținătoare a justiției și a protestelor #Rezist, aprecia presa de dreapta și distribuia postările principalilor jurnaliști, artiști sau influenceri anti-PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

 1. Recunoaștem că și pe noi ne-au nedumerit, la început, dezvăluirile că Șoșoacă era, prin 2019,… „de-aceeași-parte-a-baricadei” cu noi!

  ABIA acum, când vedem că Liviu Pleșoianu, OMU’-(DOVEDIT-al-)RUȘILOR (!!!) este persoana care… „scoate-pe-piață” postărilei individei de acum doi ani (care, între timp, au fost… ȘTERSE – !!! – de pe Internet/Facebook, de către deținătoarea contului, ceea ce demonstrează că totul a fost PREMEDITAT, iar postările au fost… SALVATE-din-TIMP!) AM PRICEPUT că TOTUL a fost o OPERAȚIUNE de… INTOXICARE și CONFUZIONARE-PUBLICĂ, a STĂPÂNILOR Șoșoacei: Putin și regimul său CRIMINAL!

  Probabil că au încercat să o înfiltreze printre noi, anti-P.S.D.-iștii, pe individă, dar… NU le-a ieșit, drept pentru care au trecut la… „varianta-B”/de-rezervă: compromiterea Mișcării-#REZIST și a vârfului-(politic-)de-lance a acestuia, U.S.R., prin RĂSPÂNDIREA imaginii unei Șoșoace… U.S.R.-iste!
  Deja (DIN PĂCATE: inclusiv în comentarille unor demult identificați „troli” P.S.D.-iști și putiniști de pe-aici, plus al unor fanatici P.N.L.-iști, care urăsc U.S.R.-ul!) se scrie în felul ăsta: Șoșoacă a fost… ÎN Mișcarea#REZIST și n U.S.R.”!
  Ceea ce este o MIZERABILĂ „FAKE-NEWS” și o ORDINARĂ MANIPULARE, căci, de fapt, a fost… RESPINSĂ de aceste structuri, ceea ce a și dus la… REVOPSIREA ei!!!

  ACESTA este planul RUȘILOR, dar… au făcut greșeala de a-l folosi tocmai pe PLEȘOIANU pe post de vuvuzea, în loc să caute pe cineva cu imagine mai „neutră”!
  Totuși, din nenorocire, RĂUL A FOST PRODUS, DEJA, și vedem cum se mai rostogolește (în… TÂMPIME!) încă o MINCIUNĂ MANIPULATORIE fabricată la Kremlin, Moskva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here