marți, martie 5, 2024
AcasăMainVIDEO. Planul abject al lui Cumpănașu. Cățărat pe cadavrul Alexandrei, vrea să...

VIDEO. Planul abject al lui Cumpănașu. Cățărat pe cadavrul Alexandrei, vrea să fie „doi ani” președintele României! De o lună minte întruna că nu are ambiții politice

-

Alexandru Cumpănașu, ONG-istul milionar din contracte cu statul, și-a dat arama pe față. Joi seară, după o lună în care i-a înjurat pe cei care-l acuzau că folosește tragedia Alexandrei ca trambulină politică, „Unchiul” Cumpănașu a anunțat cu nerușinare că strânge semnături pentru a candida la Președinția României.

Cumpănașu a făcut două live-uri pe Facebook, în care a vorbit despre candidatura sa la alegerile prezidențiale din noiembrie. Impostorul îi cheamă în ajutor pe cetățenii români să-l ajute să strângă 200.000 de semnături, ca să se poată înscrie în cursa electorală. Sunt aceiași cetățeni pe care Cumpănașu i-a escrocat în ultimul deceniu, furându-le peste un milion de euro printr-o schemă ticluită la nivelul Ministerului de Interne.

Cumpănașu le dictează „cetățenilor” adresa sa de e-mail, le cere numerele de telefon și le solicită să completeze tabelul pe care-l va posta pe Facebook în zilele următoare, „ca să intre în cursă împreună, să radă clanurile mafiote”.

- Advertisement -

Pe fondul unui discurs populist, de Vadim constipat, ONG-istul parvenit lansează o ofertă caraghioasă: „președinte pentru doi ani”. Cică să-l votăm în 2019, că în 2021 își dă demisia, mai mult nu-i trebuie ca să scape țara de necazuri.

Stupid este și atacul în direcția „nemernicilor” cărora „le-a dat guvernul posturi și alte avantaje”, în condițiile în care:

 1. soția lui Cumpănașu a fost consilieră în trei guverne PSD (Grindeanu, Tudose și Dăncilă);
 2. fratele lui Cumpănașu este mare șef pe la Poliția de Frontieră (deci i-a dat guvernul un job gras);
 3. Cumpănașu însuși a făcut avere din contractele nerușinate cu Ministerul de Interne (deci, guvernul);
 4. în aceste zile, invocând amenințări cu care un ziarist de investigații se confruntă tot timpul (nu e cazul lui Cumpănașu), acesta beneficiază de pază și mașină din partea Jandarmeriei.

Discursul lui Cumpănașu e plin de contradicții. De exemplu, zice că „viața mea, în acest moment, este o viață liniștită și așezată”, la o zi după ce se plângea, tot printr-un clip video postat pe Facebook: „De când beneficiez de protecție de la Jandarmerie, a dispărut orice fel de viață de familie, trebuie să anunți mereu unde te duci și ce faci, nici până la toaletă nu poți să mergi singur. Păi, bă, cretinii dracului, băi, nemernicilor și nesimțiților, cine-și dorește viața asta? Cine și-ar dori un calvar de genul ăsta?”.

- Advertisement -

Cumpănașu s-a lansat într-o acțiune disperată de a strânge cele 200.000 de semnături necesare înscrierii în cursa prezidențială. Unicul lui mesaj electoral are legătură cu „clanurile mafiote”, ceea ce confirmă cinismul său de a se promova timp de o lună, zi de zi, folosind ca suport tragedia verișoarei sale Alexandra Măceșanu (15 ani), adolescenta din Dobrosloveni (județul Olt) răpită și probabil ucisă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă (66 de ani).

Prin ONG-urile sale, folosind complicități politice, Cumpănașu a căpușat bugetele unor instituții publice, mai ales pe cel al Ministerului de Interne, cu peste un milion de euro.

Delirul electoral al lui Al. Cumpănașu

„Avem nevoie de dvs. să candidați la Președinție!”

 • „Întrebarea pe care mi-au pus-o cu toții, și pe care eu v-o pun dvs… Oamenii ăștia au spus așa: «Domnule Cumpănașu, noi, astăzi, avem în țara noastră – și în localitatea în care trăim – clanuri care au ocupat totul. Avem nevoie să scăpăm de aceste clanuri. Avem nevoie de dvs. să candidați la Președinție!».”
 • „Nu mi-a trecut nicio secundă prin cap, de când am început să lupt pentru Alexandra… Am dus o bătălie fără să mă gândesc nicio secundă la nimic altceva. Viața mea, în acest moment, este o viață liniștită și așezată. A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să-mi pierd liniștea, să-mi pierd confortul. Vă întreb pe dvs. astăzi: este cazul astăzi să candidez la Președinția României sau nu? Are România nevoie astăzi de un candidat la Președinție care să se lupte cu clanurile mafiote? Are România nevoie astăzi de un candidat care să se lupte cu mafia din fiecare județ? Nu, băi, imbecilule, cum te cheamă… Cristi Stoica… nu vreau Președinte. Dacă n-ai înțeles, fii mai atent!”

„Nu-mi doresc această funcție”

 • „Este o hotărâre pe care cu greu o iau, dacă aș lua-o, dar o să am nevoie de sfatul și de părerea dvs. Vă pun această întrebare directă dacă trebuie să candidez la Președinție, pentru că nu mai pot să refuz această întrebare la infinit. Nu mai pot să răspund la infinit «nu știu, nu vreau, nu pot».”
 • „Nu-mi doresc această funcție, vreau să fie foarte clar. Nu mi-am dorit-o niciodată. Mi se pare o funcție care te transformă într-un prizonier.”
 • „Este o întrebare foarte importantă pe care v-o adresez și am nevoie de sfatul și de opinia dvs. Considerați că trebuie să candidez la Președinția României sau nu? Pentru cei care consideră că da, și văd că sunt majoritari, vreau să vă spun atât: timpul este foarte scurt și este aproape imposibil. Spre satisfacția unor nemernici care astăzi își freacă mâinile, este o misiune aproape imposibilă. Oamenii ăștia își freacă în fiecare secundă mâinile să nu reușim să strângem semnăturile.”
 • „Dacă voi candida la funcția de Președinte al României, nu voi vrea nicio secundă să am sprijinul niciunui partid politic. Nu vreau să fiu dator niciunui partid politic, niciodată.”

„Poporul român este cu totul alături de noi”

 • „Pentru că văd că majoritatea dintre dvs. spuneți că este bine să fac lucrul ăsta, aș vrea să mă conving că este ceea ce trebuie. Motiv pentru care în zilele următoare, împreună cu dvs., am să fac acest exercițiu. Am să încerc să văd, în câteva zile, câte semnături suntem în stare să strângem, câți oameni sunt hotărâți să lupte împotriva acestei cangrene sociale, câți oameni vor o Românie fără clanuri. Și pentru asta am nevoie să fiu convins nu doar de sprijinul declarativ, ci de oamenii care se înhamă la așa ceva. Așa că fac un apel la dvs. să facem acest exercițiu și să luăm decizia împreună după aia. Pentru că dacă nu avem o șansă, trebuie să știm de la început că nu putem să intrăm în bătălie. Nu din punct de vedere politic – aici poporul român este cu totul alături de această cauză și de noi -, nu, ci din punct de vedere logistic.”

VIDEO: Delirul, partea 1

Fericirea e la cumpanasualexandru@gmail.com

 • „Fac apel la fiecare dintre dvs., dintre cei care doresc să semneze aceste liste de semnături, să-mi lase numărul de telefon pe adresa de e-mail personală, cumpanasualexandru@gmail.com – o s-o las și scrisă aici, este adresa mea personală -, și vă vom contacta fie eu, fie unul dintre colegii mei, pentru a putea să ne deplasăm și pentru a semna această listă. Pentru toți prietenii care sunt pe acest Facebook și care cred că ar trebui să fac acest pas, și pentru cei care cred că nu trebuie, îi rog încă o dată să nu stea pasivi.”
 • „Dacă în câteva zile voi constata că există cu adevărat o dorință a poporului român – și nu prin structurile de partid obligate prin tot felul de nemernici care lucrează în deconcentrate, că le-a dat guvernul posturi, că au posturi undeva, că le-a dat cineva avantaje, că au o structură de partid care speră să vină la guvernare… Nu, eu nu vreau sprijinul acela, nu vreau oameni obligați să semneze pe o listă pentru că au avantaje de pe urma acelei semnături! Eu vreau sprijinul adevărat al poporului român! Dacă acest sprijin nu va exista, nu voi face pasul.”

„Am nevoie de sprijinul dvs. în completarea acestor liste”

 • „Așadar, vă cer acest sprijin și vă întreb dacă trebuie să candidez sau nu. Încă o dată: am nevoie de sprijinul dvs. în completarea acestor liste. Adresa de e-mail v-am spus-o, este cumpanasualexandru@gmail.com, însă eu vă propun și altceva. Vă propun să-mi spuneți cum credeți dvs. că ar trebui procedat pentru a putea să demonstrăm că putem să strângem aceste semnături cât mai repede. Fie printr-o organizare la nivelul fiecărui județ, fie printr-o organizare la nivelul Bucureștiului… Vă rog pe fiecare dintre dvs. să participe alături de mine la acest exercițiu, să arătăm întregii țări că românii ăia adevărați – și nu șmecherii puși de partide, care văd că mai scriu și la mine pe Facebook – își doresc o țară în care să nu fie umiliți, batjocoriți…”
 • „Dacă v-ați hotărât să luptați, și sunteți hotărâți pentru asta, atunci veniți alături de mine! Eu nu voi face pasul decisiv până când nu voi fi convins că dvs., poporul ăla real, și nu politrucii, membrii ăia de partid care au tot felul de avantaje, și nu mă refer la membrii simpli – pentru că în țara asta familii nu au doar cei care nu sunt membri de partid, familii au și cei care sunt membri de partid -, mă refer la gangsterii din fruntea partidelor, care-i obligă pe ceilalți să strângă semnături.”
 • „Am nevoie de dvs. în această bătălie. Nu voi intra în ea, nu voi lua o decizie fără un exercițiu prin care să arăt, să arătăm cu toții, că dvs. vă doriți cu adevărat să candidez și să am această misiune de a elimina aceste clanuri mafiote și mafia din țara asta.”

„Eu nu-mi doresc decât doi ani la Cotroceni”

 • „Vă promit un lucru. Pentru a arăta și pentru a convinge pe oricine că nu doresc să fiu prizonierul unui scaun de la Cotroceni, vă spun de acum că, în măsura în care voi lua decizia de a candida, în măsura în care vom arăta că putem să ne mobilizăm și să strângem aceste semnături, eu nu-mi doresc decât doi ani la Cotroceni. Dacă voi ajunge acolo, doi ani sunt suficienți. O funcție de dragul funcției și de dragul de a te numi președinte, pentru mine nu are niciun farmec. Și nicio dorință. După doi ani îmi voi da demisia. În doi ani voi rade de pe fața pământului toate clanurile din țara asta.”
 • „Au încercat să mă șantajeze și pe mine. Și am spus: «Băi, băieți, până aici!»”
 • „Vreau să știu dacă misiunea mea de a rade clanurile din această țară este ceea ce vă doriți și dvs. Dacă acest Sistem mă va lăsa să câștig, nu știu. Este greu de spus. Eu nu știu ce șanse am de a fi lăsat să câștig.”
 • „Dacă sunteți pregătiți să luptăm împreună, o facem împreună.”
 • „Ceea ce am făcut pentru familia mea, pot face pentru toată lumea. Dar nu din poziția de unchi și nici de președinte al unui ONG.”

VIDEO: Delirul, partea a 2-a

„Vor pune un preț și pe capul meu. Nu se vor abține de la nimic”

 • „Știu că, dacă vor vedea că am șanse, vor pune un preț și pe capul meu. Deocamdată, oamenii ăștia se chinuie să mă împiedice să intru în cursă. Și o vor face cu toate forțele. De fapt, nici nu trebuie să se chinuie prea tare, pentru că trebuie să strâng semnăturile astea, care este o misiune imposbilă și sinucigașă. Dar dacă voi intra în cursă, vă spun doar atât: nu se vor abține de la nimic.”
 • „Voi scoate la suprafață toată mizeria. Îi voi crucifica pe toți nemernicii care conduc județele astea ca pe propriile lor curți.”

„Băi, jegoșilor, care cadavru?”

 • „Spun unii că mă cațăr pe cadavre. Băi, jegoșilor, care cadavru? Ați încercat din prima zi să le spuneți la toți că există cadavru. Ați încercat din prima zi să ne convingeți că există cadavre. Nu există niciun cadavru. Nu există nicio probă.”
 • „Putem să strângem cele 200.000 de semnături sau nu? Dacă puteți și vreți să le strângeți, eu trebuie să fiu ajutat în acest demers. Voi pune pe Facebook un tabel, pe care trebuie să-l completăm. Am nevoie de la dvs. să-mi trimiteți pe adresa mea de e-mail – cumpanasualexandru@gmail.com – datele dvs. de contact. Dacă voi constata că poporul român și cei care îmi scriu trec de la faza pasivă și îmi vor spune «nu mai vrem clanuri» și «vrem să fie rase din temelii», atunci mă voi convinge din aceste contacte, din mesaje. Astăzi e imposibil ceea ce propun eu și dvs., dar poate reușim să facem acest imposibil, să intrăm într-o cursă împreună.”

Sunați la 0723 000 354! Vă răspunde „Unchiul”

 • „Cum putem să strângem aceste semnături? Eu n-am două partide în spate și spun că sunt independent. Eu sunt singur. Poate că vor veni oameni din sindicate, din patronate, din ONG-uri… Eu nu voi cere niciunui coleg din Coaliție Națională pentru Modernizarea României să vină lângă mine, ba chiar mă voi suspenda în perioada campaniei electorale.”
 • „Dacă vreți să vă ocupați într-un județ, vă trimit tabelele și vedem în câteva zile câte semnături putem strânge.”
 • Puteți să-mi comunicați fie pe adresa mea de e-mail, fie pe numărul meu de telefon – 0723 000 354.
 • „Eu voi candida doar dacă voi avea sprijinul poporului onest din această țară, și nu aservit politic sau folosit politic.”

„Sandule, noi credem în tine!”

 • „Ultimul mesaj pe care vreau să-l dau este referitor la familia Alexandrei. Nici măcar o secundă nu m-am gândit să fac acest pas fără să-i întreb. I-am întrebat pe părinții Alexandrei ce cred că ar trebui să fac. Mi-au spus doar atât: «Sandule, noi credem în tine! Și nu numai că nu considerăm că are vreo legătură cu Alexandra sau că ar întina, ba dimpotrivă, o țară întreagă are nevoie de siguranță, o țară întreagă are nevoie să radem aceste clanuri». Eu, acum, am rezumat din ceea ce a spus familia Alexandrei cu privire la această posibilă candidatură la prezidențiale. Nu aș fi făcut niciodată pasul acesta fără să-i consult. Le mulțumesc pentru faptul că nu s-au lăsat nici manipulați, nici prostiți de nimeni. Am sprijinul lor și le mulțumesc, dar nu este suficient. Am nevoie de sprijinul dvs. Nu pot anunța o candidatură până când nu voi vedea că dinspre poporul român – poporul ăsta care s-a uitat la televizor în procent de 91% – măcar o parte se va mișca în concret, va semna aceste liste de susținere.”
 • „Recunosc că am fost puțin emoționat, pentru că am cântărit foarte mult această candidatură. Familia mea de la București nu a fost de acord cu această decizie, pentru că asta înseamnă să le tulbur viața. Totuși, până la urmă au înțeles.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

Delir fascist-paranoic al lui Cumpănașu. ONG-istul parvenit e tot mai îndrăcit: „Bă, cretinii dracului!”. Escrocule, milionul înapoi! De euro!

* Caracter și profitor. Tatăl Alexandrei a refuzat banii monstrului din Caracal, „Unchiul” se plimbă cu jeep-ul Jandarmeriei

* DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

* Șmecheria în 10 pași prin care „gașca PSD-istă” din CSM a salvat-o pe Dana Gârbovan. Aceasta rămâne judecătoare deși i-a fost aprobată demisia

Iohannis face șah-mat „gașca Savonea” de la CSM: Voi puneți în pericol independența și prestigiul justiției! La mine a ajuns cetățeanul Gârbovan, nu judecătorul Gârbovan

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

* Director BNR: „Suntem într-o situație extrem de dificilă, politic și economic. Nu cred că mai rezistăm până la alegeri”

- Advertisement -

7 COMENTARII

 1. Intradevar, parsiv individ.
  Desi nu ii neg rolul in mentinerea in atentie a cazului de la Caracal, in evidentierea mizeriei care colcaie in poolitica, justitie, politie, impostorul din el a invins si viclenia i-a umbrit omenia.

 2. Ramanem la parerea initiala: aceasta STARPITURA (cu o MOACA asaaa…, ceva intre… testicul-si-preput !) ar trebui sa fie… REPUDIAT de catre acei SARMANI oameni, simpli dar cu mult BUN-SIMT, parintii Alexandrei !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -