sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvăluiriVIDEO. Delir fascist-paranoic al lui Cumpănașu. ONG-istul parvenit e tot mai îndrăcit:...

VIDEO. Delir fascist-paranoic al lui Cumpănașu. ONG-istul parvenit e tot mai îndrăcit: „Bă, cretinii dracului!”. Escrocule, milionul înapoi! De euro!

-

Escrocul Alexandru Cumpănașu a trecut la nivelul următor: se prezintă ca un personaj mesianic, singurul care mai poate salva România de clanurile mafiote. El, care a jefuit bugetul național împreună cu clanurile mafiote din politică. El, care căpușează și acum statul român, într-o complicitate criminală cu PSD, partidul Mafiei din Palatul Victoria (unde belferește și nevasta lui Cumpănașu, în plușul de la Cabinetul Vioricăi Dăncilă).

În relatările sale, Cumpănașu ocolește cu grijă legătura criminală dintre PSD, clanurile interlope din Olt și Poliția de la Caracal, trioul sinistru care a condamnat-o la moarte pe Alexandra Măceșanu (15 ani), nepoata aceluiași Cumpănașu. Partidul Mafiei din Olt – acesta este criminalul din cazurile Luiza și Alexandra, dar Cumpănașu îl menajează, pentru că de acolo îi vine bunăstarea.

Alexandru Cumpănașu a postat pe pagina sa de Facebook un clip video în care are o atitudine de-a dreptul fascistă, grav afectată de paranoia. Folosește des cuvinte îndrăcite, înjură, aruncă blesteme grele. Dacă ar putea, i-ar aresta pe loc pe toți ziariștii care-i critică metodele de țepar profesionist. Întrucât nu poate, îi numește „cretini”, „cretinoizi”, „retarzi”, „retardați”, „cozi de topor”, „cu puțini neuroni”, aflați „la ordinul unui caporal ajuns general” (mă rog, se mai încurcă în cuvinte, pentru că nu le rostește, ci le scuipă, „extrem de scos din minți”, „înfuriat până peste cap”).

- Advertisement -

Subțirel în gândire, complexat, agramat (asta se vede când se apucă să scrie), dotat cu o cultură precară și bântuit de frustrări de om neterminat, Cumpănașu îi numește „ziariști de doi lei” pe toți criticii săi, dintre care îl nominalizează doar pe Cristian Sabbagh de la Prima TV.

Aici are dreptate: pe lângă Cumpănașu, care a ușurat Ministerul de Interne de peste 900.000 de euro dintr-o singură lovitură, ziariștii onești chiar sunt „de doi lei”, unii abia își duc traiul de la o leafă la alta! N-au dat și ei tunuri colosale, n-au jefuit bugetele instituțiilor publice, deci nu se califică să respire același aer cu escrocul Cumpănașu.

Toate șmenurile lui Cumpănașu cu diverși miniștri de Interne, în ultimul deceniu, prin care peste un milion de euro – bani publici – au trecut în contul ONG-istului parvenit, sunt considerate de acesta „subiecte de doi lei”, „denigrări”, „tot felul de prostii”, provocate de „ziariști de doi lei”, de „șmecheri care bagă bățul prin gard”.

- Advertisement -

Cumpănașule, dă milionul înapoi și apoi mai discutăm! Până atunci, facem disecția unui discurs dement, de escroc scăpat de la balamuc. Nota bene: se asortează și cu privirea, dar și cu onomatopeele de hitleraș castrat!

Discursul fascist-paranoic al lui Al. Cumpănașu

Primul drac apare în minutul 2

„Mesaj pentru toți retardații și slugile poliției și mafiei politice”
„Nu mă interesează absolut deloc părerile unor retarzi. Am anunțat acum două săptămâni – m-am și dus și am depus plângere penală la Parchet – că asociatul lui Dincă, domnul Zamfir, neaudiat de nimeni până astăzi, dar dovedit ca persoană cu activitate criminală în 9 țări din Uniunea Europeană, a sunat pe telefoanele noastre, ale familiei, și m-a amenințat cu moartea pe mine și copiii mei.
După care au fost o altă serie de evenimente de genul acesta, primite din zona interlopă – poate chiar interlopii statului, cine dracu’ știe?” (Dracul nr. 1 apare după un minut și 45 de secunde.)

„Extrem de scos din minți”, se vede împușcat ca un martir

„Chiar dacă două săptămâni am zis că nu este cazul, în a treia săptămână m-am dus la Parchet. Am depus plângere penală pentru amenințare.
Acum sunt extrem de scos din minți de personaje precum Sabbagh și alții ca el, care își pun întrebarea de ce statul român îmi asigură protecția.
După ce am depus plângerea penală, oamenii au luat niște… mă rog… Statul ăsta cred că s-a gândit: «Bă, nu nu care cumva să pățească ăsta ceva, că ne-am dat dracu’!». Asta-i părerea mea. Eu cred că s-au gândit: «Bă, ne-am dat dracu’ dacă ăsta e împușcat sau se întâmplă ceva cu el sau copiii lui, noi ne dăm demisia toți!».” (Dracii nr. 2 și 3)

„Dom’le, dacă n-aveți încredere în Poliție, vă dăm Brigada Specială de la Jandarmerie”

„Și eu, sesizând Parchetul cu plângere penală oficială, evident că au luat măsuri. Și m-au trimis să mă protejeze Ministerul de Interne. Și eu am zis: «Mă, fraților, păi eu mă lupt cu Ministerul de Interne, mă lupt cu Poliția, mă lupt cu sistemul ăsta putred de aici din Ministerul de Interne, din Poliție în special, și voi vreți să mă apărați pe mine? Mai bine îmi iau firmă privată!».
După care oamenii au spus: «Dom’le, dacă n-aveți încredere în Poliție, vă dăm Brigada Specială de la Jandarmerie, care numai cu asta se ocupă». Lucru cu care am fost de acord. Am fost de acord pentru că vorbim despre viața unor copii la care țin foarte mult. Și oricine se atinge de ei… cred că nu vor apuca ziua de mâine!”
(Așa, viteazule, rade-i pân’ la apusul soarelui! Dar vezi că Brigada Specială a Jandarmeriei nu se ocupă doar cu paza unor impostori, ci și cu bătăi aplicate manifestanților pașnici, în Piața Victoriei. „Fantoma albă”, 10 august 2018 – remember?)

„Bă, cretinii dracului! Nici până la toaletă nu pot să merg singur”

„Acuma, tot felul de cretinoizi, în frunte cu ăla pe care vi-l spusei, dar sunt mulți pe-aci pe Facebook, și nu numai… în mass-media care începe să funcționeze la banii mafiei – pac, interlop cu banii, interlop cu banii, ordinul politic… hai să vedem cum îi închidem gura lui Cumpănașu sau să vedem cum îl atacăm – pe diverse subiecte de doi lei.
Unii se întreabă da’ de ce pază, da’ de ce Jandarmeria îmi asigură mie protecție. Oameni buni, știți ce înseamnă să treci printr-un astfel de lucru? Este cea mai îngrozitoare experiență prin care am trecut. Nu ai deloc intimitate, nu ai deloc predictibilitatea vieții tale – tu nu mai exiști. Din momentul în care accepți asta, și am acceptat-o pentru copiii mei – pentru mine nu neapărat, mă descurc și singur, la nevoie mă descurc -, a dispărut orice fel de viață de familie, a dispărut orice fel de decizie cu privire la ceea ce-mi plăcea să fac și nu mai pot să fac. Trebuie să anunți mereu unde te duci și ce faci – și, ca să fiu foarte direct cu dvs., nici până la toaletă nu poți să mergi singur. Păi, bă, cretinii dracului, băi, nemernicilor și nesimțiților, cine-și dorește viața asta? Cine și-ar dori un calvar de genul ăsta? Niște bolnavi psihici, probabil, nu? Eu nu mi-o doresc.”
(Al patrulea drac vine la pachet cu un fault la limba română – se zice „bolnavi psihic”, nu „bolnavi psihici”. Dar nici până la toaletă să nu mai poți merge singur?! Brrr! Dați-i trei jeep-uri, să-și revină!)

Un singur lucru bun a făcut statul român: s-a gândit la Cumpănașu

„Băi, jurnaliști de doi lei! Băi, cretinilor! Băi, nesimțiților! Dacă a făcut ceva bun statul român în perioada asta, a fost că s-a gândit cum să nu pățesc ceva – ceea ce nu garantează deloc că n-o să pățesc, vă asigur eu de asta. Dar s-au gândit cum să nu pățesc ceva, să nu se întâmple, că după aia e jale, nu știu, pățesc ei altele.
Dom’le, eu am oricând dreptul să renunț la această protecție din partea Jandarmeriei la adresa mea și a copiilor. Ce trebuie să fac? Când un cetățean al acestei țări a generat haos în Mafia din România – în Poliție, în Parchet, în… peste tot, în… peste tot, peste tot, peste tot… sunt isterici… cu plângeri penale, cu nebunie curată!”
(Bă-băiatule, Cumpănașu a creat haos în Mafia din România! I-a băgat în boală pe interlopi! Vorba lui: nebunie curată!)

„Am avut încredere în Jandarmerie, poftim, în Brigada asta specială, nici măcar nu-i Jandarmerie…”

„Ce-ați face dvs. în locul meu? Pentru că sunteți mulți, nu sunteți puțini și cu puțini neuroni, și aserviți… la ordinele unui caporal din Ministerul de Interne care între timp a ajuns general și își folosește vechile contacte din presă pentru a se răzbuna că n-am vrut să am protecție din partea Poliției… N-am vrut, fraților, că n-am încredere! Înțelegeți? N-am vrut, că n-am încredere. Am avut încredere în Jandarmerie, poftim, în Brigada asta specială, nici măcar nu-i Jandarmerie… care cu asta se ocupă.” (Ba chiar e Jandarmerie! E mama Jandarmeriei!)
„Sunt multe cozi de topor în media românească care au un singur scop: dacă opresc atacurile mele la adresa acestui Sistem infect… atenție, dacă opresc atacurile mele la adresa acestui Sistem infect… (oftează adânc)… opresc totul. Și vor continua probabil cu aceste denigrări și cu tot felul de prostii.”
(Cumpănașule, tu nu ataci Sistemul infect, ci tragi cu gloanțe oarbe, din jeep-ul Jandarmeriei, pentru că tu ești parte din Sistemul infect! Să-ți mai aducem aminte de combinațiile cu generalul Oprea, zis și „Izmana Patrioată”?)

„Ia mai duceți-vă voi dracu’ cu întrebările voastre!”

„Dvs. sunteți cu adevărat cei de bună-credință, nu cretinii de pe la partide care se simt amenințați – «Bă, da’ dacă o candida Cumpănașu? Bă, da’ dacă o face ăla ceva?» (…) Ia mai duceți-vă voi dracu’ cu întrebările voastre! Și cu fricile voastre de poporul ăsta care zice: «Bă, ăla vrea și el să facă dreptate, vrea să facă ceva!».” (Al cincilea drac vine la pachet cu o confirmare: da, poporu’ îl vrea pe Cumpănașu, singurul care face dreptate!)
„E și varianta pazei private, dar asta costă foarte mult. Foarte mult! Și dacă va fi nevoie, o voi face. Însă eu sunt un cetățean al țării ăsteia care plătește taxe și care astăzi se luptă cu clanurile mafiote din fiecare județ și mai ales din județul ăla. Ce-ar trebui să fac? Să scot bani din buzunar și statul român să se exonereze dacă mi se întâmplă ceva mie sau familiei?” (Ați văzut? Se luptă cu clanurile mafiote din fiecare județ! El, cu ONG-ul lui…)

Sunt trist: l-a înfuriat „chestia asta”

„M-a înfuriat până peste cap chestia asta. Nu aveți idee ce calvar este viața unui om care află într-o astfel de situație. Nu aveți idee. Nu poți să miști un metru. Nu poți să stai cu familia ta într-o intimitate, într-un… la o… oriunde, într-un spațiu public. Ăsta-i avantajul dat de către statul român mie? Asta-i ceva în neregulă? Nu știu, e o întrebare.
Eu sunt scârbit de jurnaliștii de doi lei, de cozile de topor, de șmecherii ăștia care încearcă ei să bage bățul prin gard – tot, tot oi renunța. Eu nu pot să iau decizii cu privire la copiii mei după cum vrea unul ca Sabbagh sau alți cretini ca el. Nu! Sau alții de pe Facebook sau mai știu eu ce jurnaliști de doi lei care stau și scriu prostii.”
(Gata, promitem că nu mai scriem prostii. Trăiască Cumpănașu cel Mare! Trăiască și-nflorească, milioane de euro să primească! De la caporalii deveniți generali…)

Se laudă că ministrul Fifor (PSD) i-a făcut toate mofturile

Într-o declarație pentru Digi 24, Alexandru Cumpănașu spune că, după ce i-a transmis ministrului de Interne, Mihai Fifor (PSD), că nu are încredere în Poliție, Ministerul de Interne i-a pus la dispoziție mașină și escortă de la Jandarmerie.

Cumpănașu: „Membrii familiei mele s-au simțit în pericol datorită acțiunilor mele de devoalare a rețelelor de clanuri mafiote din întreaga țară. MAI-ul a decis să acorde această protecție propunându-mi ca variantă Poliția. Am refuzat această variantă și am comunicat-o ministrului de Interne. Ulterior, MAI a propus Brigada Specială a Jandarmeriei”.

Cumpănașule, ca „ziarist de doi bani” ce sunt, am o rugăminte: scrie dracu’ corect românește! (Doamne, apără și păzește!) Membrii familiei tale s-au simțit în pericol „din cauza”, patriotule, nu „datorită”! Sau ți se pare ceva pozitiv în faptul că membrii familiei tale s-au simțit în pericol?!

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

* O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Mircea Diaconu, candidatul „Iliescu 2”. A avut un rol malefic la Revoluție, iar acum vrea să fie președintele României

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Aceasta STARPITURA de Cumpanasu are comportamentul TIPIC al… FRUSTRATULUI (din toate punctele de vedere, sexual „y compris” !)… PATOLOGIC (!): HIDOSENIA (!!!) sa, FIZICA priviti ce MOACA de NETERMINAT poate sa aiba !…) si MORALA, plus LIPSA de inteligenta si cultura, il fac sa fie precum o… CANALIZARE care REFULEAZA, mereu !

 2. Descumpănitul …cum!păNaşul ?????….
  (Cer iertare doamnei mame a descumpănitului cumpănaş !)
  Sigur !, dar absolut sigur, măicuța descumpănitului ista a „călcat pe alături”!
  Fiul ei, arată că o greşeală a Naturii…şiii….nu are aceeași genetică morală ca DOMNUL MĂCEŞANU !!!
  Cum să nu fi călcat măicuţa lui pe alături ?!
  Cum DOMNUL MĂCEŞANU ESTE UN OM ?, iar cumpănaşul descumpănit este un BOU ? !
  Cum ?
  „Somnul raţiunii naşte monştri ”
  … cacumpanaşu…
  Votează-l naţiune pe impotentul intelectual…
  cuuummm pă Naşuuul…şşşuuul…şul …

  Sărmană familie MĂCEŞANU, grea vă e crucea de dus, dar cu smintitul şi neruşinatul văr cocoţat pe tragedia DOMNIŞOAREI ALEXANDRA ,FIICA DOMNIILOR VOASTRE …
  Acum, are treburi importante …nu se mai poate ocupa de tragedie…
  Poate să facă asta si un avocat…
  De fapt de asta aţi avut nevoie de la început pentru a avea acces la tot dosarul…
  El nu mai are nevoie acum de DUMNEAVOASTRĂ !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -