VIDEO. Cel mai rapid procuror, cei mai sprinteni ziariști! Imagini uluitoare, în siajul crimelor de la Caracal

2
602

Întâmplarea de joi, de la sediul Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ, supranumită SS-Gestapo), demonstrează că e grea viața de procuror, dar e grea și cea de ziarist! Și unii, și alții trebuie să aibă condiție fizică bună, să poată alerga precum sprinterii la Jocurile Olimpice.

Vedeta zilei a fost Cătălin Zăvoianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. Iar Caracal!

La ieșirea de la SS-Gestapo, unde a fost audiat în calitate de martor, Zăvoianu a fugit de jurnaliști, care la rândul lor au fugit după el.

Inițial, Zăvoianu a așteptat în holul instituției, pentru a evita presa. Când s-a hotărât totuși să iasă, țuști, ca iepurele! Iepure sprinten, de Caracal.

Zeci de jurnaliști și cameramani au alergat după procurorul Zăvoianu.

Acesta a fost audiat în legătură cu crimele de la Caracal. Procurorii din subordinea Adinei Florea anchetează modul în care procurorii de la Parchetul din Caracal și cei de la DIICOT Craiova au gestionat cazurile Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) – cele două fete răpite și ucise de Gheorghe Dincă (66 de ani).

Cei vizați de anchetă sunt procurorii Liviu Vasilescu (de la DIICOT Craiova) și Cristian Popescu (de la Parchetul din Caracal).

DIICOT a anunțat că extinde ancheta în cazul crimelor de la Caracal cu privire la neglijență în serviciu în preluarea și gestionarea apelurilor 112.

Vă prezentăm două filmări: una postată pe Facebook de jurnalista Ionela Arcanu (de la Realitatea TV), cealaltă urcată pe YouTube de G4 Media.

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

2 COMENTARII

  1. NU Va suparati pe noi…, dar… NICI COMPORTAMENTUL… ISTERICO-MITOCANESC al ASA-ZISELOR (!) „JURNALIZDE-(Sic !)-FRENETICE”, care FUGARESC oamenii, pe strada, plus… „STRIGATURILE” (Sic !) lor IMBECILE (care, deja, sunt o constanta, in astfel de ocazii…), nu sunt un spectacol prea placut/decent, daaaaaaaaaaa ?!!!

    (Consideram ca, dupa 30 de ani de presa, avem „caderea” de a fi satui, pana peste cap, de astfel de TAMPITE !…)

    • Astaaa…, asaaa…, ca sa nu spunem mai multe (din experienta noastra de trei decenii, in breasla jurnalistilor) despre (NU TOATE, e drept, dar… CAM:) MULTE dintre aceste „jurnalizde-frenetice”: SEMI-ANALFABETE, CURVISTINE-ORDINARE, „de doi bani”…, vai de capul lor !

      Repetam, ca sa fie clar: NU TOATE (!), dar… PREA (!) MULTE, daaaaaaaaaaa ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here