Caracter și profitor. Tatăl Alexandrei a refuzat banii monstrului din Caracal, „Unchiul” se plimbă cu jeep-ul Jandarmeriei

2
16838
Ion Măceșanu (tatăl Alexandrei), controlat operativ de Cumpănașu

Încet-încet, în „cazul Alexandra” se alege grâul de neghină. Se vede cine e om și cine profitor. Paralela Ion Măceșanu – Alexandru Cumpănașu e oglinda în care omenia se întâlnește cu parvenitismul.

Ion Măceșanu le-a comunicat anchetatorilor, pe 8 august, că refuză să se constituie parte civilă în dosarul răpirii și, probabil, uciderii fiicei sale, Alexandra Măceșanu (15 ani). Asta înseamnă că tatăl copilei nu are nicio pretenție materială în acest caz. „Nu vrem bani de pe urma unei tragedii”, au spus părinții Alexandrei.

Dacă ei s-ar fi constituit parte civilă, despăgubirile pe care le-ar fi primit, în urma procesului, ar fi fost cel puțin de sute de mii de euro. Dar tentația banilor a fost înfrântă de caracterul frumos al unor oameni pentru care suferința nu se poate măsura în bani.

Alexandru Cumpănașu a cerut Ministerului de Interne, personal ministrului Mihai Fifor (PSD), protecție împotriva celor care-i trimit diverse amenințări. Până acum n-a fost dovedită nicio amenințare serioasă, dovadă că nu există o anchetă în acest sens, iar Cumpănașu e confuz în a defini concret amenințările respective.

Cumpănașu a primit o gardă de corp de la Brigada specială de intervenție a Jandarmeriei (după ce, arogant, a refuzat-o pe cea oferită de Poliție, pe motiv că el nu mai are încredere în această instituție).

Mai mult, a primit și un automobil de teren Volkswagen Touareg, cu șofer, din partea Ministerului de Interne, pentru a se deplasa cu el în această perioadă. Pretextul: e o mașină mai sigură, cu blindaj de calitate (de parcă ar vrea cineva să-l împuște pe Cumpănașu).

Paralela

Tatăl Alexandrei a fost „căpușat” de vărul Cumpănașu

Nu se poate compara durerea părinților Alexandrei cu cea a unchiului Alexandrei. Părinții sunt unici, de unchi și de mătuși e plin pământul. Și totuși, cel care a vânat foloase materiale a fost „Unchiul”, și nu părinții! Și nu numai că le-a vânat, dar le-a și obținut.

Dacă voia, Cumpănașu avea bani să-și cumpere zece jeep-uri, nu unul. Doar cei peste 900.000 de euro primiți de la Ministerul de Interne în 2009, „ca să implementeze democrația” și „să consolideze integritatea” cu ONG-ul său de garsonieră, i-ar fi fost suficienți să-și facă un parc auto. Dar de ce să nu te plimbi cu un jeep al Ministerului de Interne, pe banii populației (inclusiv pe cei ai părinților Alexandrei!), când te tragi de șireturi cu ministrul de Interne, iar nevastă-ta e consilier la Guvern, la cabinetul Vasilicăi Dăncilă?

Cu ce-a mai căpușat Ministerul de Interne de un deceniu încoace (sediu gratuit pentru ONG-ul fantomă, utilități plătite de minister etc.), Cumpănașu avea bani să-și angajeze și o gardă de corp privată, nu să apeleze la Jandarmerie, adică la banii publici. Dar gândirea de parvenit funcționează cu totul altfel.

Dincă a băgat-o pe Alexandra în curte sub ochii a două polițiste și ai oamenilor adunați la înmormântare

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Mircea Diaconu, candidatul „Iliescu 2”. A avut un rol malefic la Revoluție, iar acum vrea să fie președintele României

VIDEO. Candidatura Vioricăi Dăncilă îi provoacă o criză de râs fostei sale consiliere. Rolul lui Dan Voiculescu

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Dispută aprigă Băsescu-Turcescu pe legalizarea prostituției. Disconfort pentru Neamțu, care migrează de la PNL la PMP

2 COMENTARII

  1. Aceasta LICHEA ABJECTA de Cumpănașu a cam SCARBIT, deja, pe toata lumea !
    (Au mai ramas in adulatia acestui GOLAN PENIBIL doar IMBECILII care mai casca gurile la MIZERIILE de la „Latrina3” si „GuițăTV”, dar… si aia sunt, SLAVA DOMNULUI, din ce in ce mai putini !!!)

  2. Nesimti ce sunteți cu articolele de kkt, cine vrea sa lupte în tara asta pentru ceva bun nu e lăsat de corupți, numai la bani va gândiți, rușine! Din cauza voastră suntem gunoiul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.