miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăJustițieȘmecheria în 10 pași prin care "gașca PSD-istă" din CSM a salvat-o...

Șmecheria în 10 pași prin care „gașca PSD-istă” din CSM a salvat-o pe Dana Gârbovan. Aceasta rămâne judecătoare deși i-a fost aprobată demisia

-

Când a acceptat nominalizarea PSD pentru funcția de ministru al Justiției, judecătoarea Dana Gârbovan a avut și un „plan B”, ticluit în complicitate cu „gașca Savonea” din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). „Planul B” urma să se activeze în cazul unui refuz din partea președintelui Klaus Iohannis, ceea ce s-a și întâmplat.

Miza înțelegerii oculte dintre judecătoarea Gârbovan și „gașca Savonea” (cea care controlează Secția pentru judecători a CSM) a fost clară: dacă aleasa PSD nu va ajunge ministru, ea trebuie să rămână judecătoare!

Și a rămas. Iată cum.

- Advertisement -

Răspunzând unei întrebări primite de la G4Media.ro, CSM a confirmat că nu a trimis la Președinția României decizia Secției pentru Judecători de aprobare a demisiei Danei Gârbovan din magistratură. CSM invocă Regulamentul de organizare și funcționare al instituției, potrivit căruia „hotărârile se redactează în 20 de zile, se comunică îndată și se publică în 10 zile de la redactare”.

Înțelegerea ocultă de salvare a Danei Gârbovan a fost simpu de făcut, dat fiind că atât judecătoarea care se visa ministru, cât și șefa CSM (Lia Savonea) sunt, practic, activiste PSD în justiție. Amândouă au fost aprige susținătoare ale mutilării legilor justiției, amândouă au aplaudat Ordonanța 13 și s-au pronunțat în favoarea marilor infractori.

Planul Gârbovan-Svonea în 10 pași

 1. Sub influența „găștii pro-Dragnea” din partid, premierul Viorica Dăncilă i-a propus Danei Gârbovan funcția de ministru al Justiției.
 2. După ce s-a asigurat că are un colac de salvare în cazul unui refuz din partea lui Klaus Iohannis, Dana Gârbovan a acceptat să fie ministru în Guvernul PSD.
 3. Ca să nu fie incompatibilă, Dana Gârbovan și-a depus la Secția pentru judecători a CSM, pe 26 august, demisia din magistratură.
 4. După o „dezbatere” de 30 de secunde, Secția CSM i-a aprobat demisia.
 5. Șefa CSM, Lia Savonea, care controlează Secție pentru judecători, nu s-a grăbit să trimită demisia la Președinție, ci a băgat hârtia la sertar.
 6. Miercuri, 28 august, Klaus Iohannis a anunțat că n-o va numi pe Dana Gârbovan ministru al Justiției.
 7. Joi, Dana Gârbovan a trimis la CSM o cerere de renunțare la demisie.
 8. Cererea îi va fi aprobată fără emoții, pe filiera PSD-istă din justiție.
 9. Demisia din 26 august a Danei Gârbovan nu va mai ajunge la Klaus Iohannis, pentru că între timp va fi anulată.
 10. Klaus Iohannis nu va putea semna decretul de scoatere a Danei Gârbovan din magistratură. Aceasta va redeveni judecătoare.

Dana Gârbovan și Lia Savonea exultă: l-au jucat la alba-neagra pe Președinte. Dar prețul plătit va fi foarte mare: după acest episod, Dana Gârbovan va fi ștampilată definitiv cu inițialele partidului-mafie, PSD, iar Lia Savonea își va întări brandul de „judecătoare anti-justiție”.

O mare înșelătorie: Tăriceanu în opoziție. Imunitatea lui e în mâinile PSD. ALDE continuă să voteze alături de Ciuma Roșie

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

- Advertisement -

8 COMENTARII

 1. O mizerie de cumetre, cum dracu ajung in functii inalte asemenea jartele si persoane total lipsite de etica si caracter, habar n-am! Bineinteles, exista o explicatie, si-anume coruptia psdista absolut obscena, care si-a intins tentaculele in toata administratia si justitia. Cand o da Dumnezeu sa se duca dracului psd si acolitii, trebuie facuta curatenia cu tarnul cel mare!

 2. Dupa toate treburile astea abominabile care se intampla in Romania de vreo…30 de ani am ajuns la concluzia ca mafia fiind prea mare, peste tot in tara, nici macar bunul D-zeu, coborat din ceruri, pentru 10 ani in Romania, si tot nu va reusi sa faca minuni in anii astia, sunt prea multe scursuri mafiote peste tot, prea multe cuiburi cu naparci pe care nu le mai poate starpi nimeni, gastile mafiote au ajuns la prea multa putere si nimic si nimeni nu-i mai opreste… Sa vad cine ma contrazice, eu m-as bucura mult sa nu am dreptate!!!! Vorba lui tonta, din pacate: „fuge cine poate”!!!

 3. Asta-i gașca psd-istă s-a instalat în toate sectoarele din instituțiile statului ca să scapi de ei va fi foarte greu chiar nu știu dacă va înțelege lumea dacă cineva va încerca să le înlăture.

 4. Cine este individa asta de Lia Savonea de la CSM , ca se tot vorbește de es in legătura cu legile justiției. Nu o da nimeni afara , se scaldă individa in zeci de mii de lei pe luna când milioane de romani se zbat in sărăcie complita!!!!Numsi vorbesc de pensionari care exact in acessta situație ca acești funcționari idi bat joc de justiție.!!!!Oribila situație!!!!!

 5. Date afara amândouă din magistratura pentru jocul de mizerie făcut de doua individe care dacă au făcut DREPTUL au impresia ca sunt Dumnezeu!!!!!
  Afara și duceți-va in privat sa vedeți cum se muncește in aceasta zona și ce greu se câștiga banul!!!!
  Doua putori care date prin suturi șfară!!! Au făcut de ras sistemul de justiție!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -