Cumpănașu profită de tragedia Alexandrei și ne mai jumulește o dată: e păzit de jandarmi și se plimbă cu un jeep de la Interne

4
11070
Fifor & Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu, cel mai parvenit ONG-ist din România, profită la maximum de calitatea sa de unchi al Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită și omorâtă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă (66 de ani).

Cumpănașu, zis și „Unchiul”, a postat pe pagina sa de Facebook un text înfiorător din punct de vedere gramatical și revoltător prin conținut. Îl publicăm fără nicio intervenție reparatorie. Avertisment: lipsesc nu mai puțin de 6 virgule! Dezacordurile sunt și ele viguroase, iar textul este total neîngrijit. Dar mult mai grave sunt informațiile comunicate.

Textul agramat-scandalos al lui Alexandru Cumpănașu

Postarea lui Cumpănașu

„Dragi prieteni, pt ca mai multi colegi m-au intrebat va informez ca am solicitat MAI asigurarea protectiei mele si a familiei in aceasta perioada. Lupta cu clanurile mafiote din stat si din afara lui i-a facut pe unii s-o ia razna si sa ma ameninte pe mine si familia mea cu moartea dar si alte forme de amenintare. Am urmat calea legala si am informat Parchetul General si MAI. Care au dispus masurile pe care le-au considerat necesar in functie de informatiile predate dar si cele pe care acestia le detin. S-a incercat initial propunerea ca Politia sa faca acest lucru insa am refuzat categoric pt ca efectiv nu mai am incredere in aceasta institutie. Motiv pt care s-a recurs la jandarmerie. Viata mea a devenit un cosmar pe care nu il doresc nimanui: dispare intimitatea, apare teama si nu mai ai viata ta. Sper ca aceasta batalie sa o castig cat mai repede pt a ma putea intoarce la viata mea obisnuita si linistita de dinainte si sa nu ma gandesc in permanenta la securitatea copiilor mei. Nu este placut sa te uiti peste umar insa batalia cu clanurile mafiote nu este o batalie cu o manastire de maici.”

A refuzat Poliția, i s-a dat Jandarmeria!

Cumpănașu și Dăncilă

Scurt rezumat:

 1. Cumpănașu s-a plâns Ministerului de Interne că a primit niște amenințări, niciodată probate public.
 2. Ministerul de Interne n-a anunțat că ar fi făcut vreo anchetă pentru a-i prinde pe cei care, să zicem, i-au trimis lui Cumpănașu mesaje de amenințare pe Facebook. Așadar, avem amenințări, dar nu-i avem pe autorii amenințărilor.
 3. Ministrul de Interne, PSD-istul Mihai Fifor, s-a făcut preș în fața lui Cumpănașu și i-a repartizat un polițist, să-l apere non-stop.
 4. Cumpănașu a făcut nazuri: polițistul nu e bun, pentru că el, „Unchiul”, nu mai are încredere în Poliție.
 5. Ministrul Fifor și omul pus de el la conducerea Jandarmeriei, Constantin Florea, au pocnit din călcâie și i-au repartizat lui Cumpănașu un jandarm. Unul pe tură! Și nu orice jandarm!
 6. Conform G4Media.ro, Cumpănașu este păzit de o gardă de corp din Brigada specială de intervenție a Jandarmeriei.
 7. Mai mult: Cumpănașu se deplasează cu un Volkswagen Touareg pus la dispoziție de Ministerul de Interne. Un jeep cu șofer, plătit din bani publici.
 8. Pentru un ziarist incomod, amenințările pe Facebook sunt o obișnuință. Dar niciun ziarist nu e păzit de jandarmi și nu se plimbă cu jeepul Internelor.

A luat peste un milion de euro ca să implementeze democrația

Alexandru Cumpănașu este un vechi profitor în relația cu Ministerul de Interne, pe care l-a căpușat de peste un milion de euro.

 • În 2009, ONG-ul lui Cumpănașu, Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei, a primit de la Ministerul de Interne suma de 3.788.008,10 lei (peste 900.000 de euro) cu destinaţia „Dezvoltarea și consolidarea Centrului Național de Integritate”.
 • În 2016, Curtea de Conturi a descoperit că Ministerul de Interne, sub conducerea lui Gabriel Oprea, a plătit din bani publici prezența ONG-ului lui Cumpănașu în sediul instituției. Este vorba despre un imobil dat în folosință gratuită Asociației pentru Implementarea Democrației, pentru care Ministerul a plătit inclusiv cheltuielile de întreținere, deși contractul încheiat cu organizația neguvernamentală nu prevede acest lucru.
 • Conform Podul.ro, în urmă cu 10 ani, Cumpănașu era acuzat în două plângeri penale, formulate de fostul șef al DGA, Irinel Păun, că a primit de la un alt fost șef al DGA, Marian Sântion, logistică pentru funcționarea unui ONG. La sfârşitul lunii septembrie a anului 2006, ministrul de atunci al internelor, Vasile Blaga, a aprobat un referat înaintat de către fostul director al Direcţiei Generale Anticorupţie, procurorul Marian Sînţion, referitor la încheierea unui protocol de colaborare între MIRA, prin DGA, şi Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei (AID-România).

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

Andrei Caramitru și cele trei categorii de ziariști: „independenții”, „sclavii” și „coprofagii” (sau „hienele cu ochi albaștri”)

Mircea Diaconu, candidatul „Iliescu 2”. A avut un rol malefic la Revoluție, iar acum vrea să fie președintele României

VIDEO. Candidatura Vioricăi Dăncilă îi provoacă o criză de râs fostei sale consiliere. Rolul lui Dan Voiculescu

Dincă a băgat-o pe Alexandra în curte sub ochii a două polițiste și ai oamenilor adunați la înmormântare

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Dispută aprigă Băsescu-Turcescu pe legalizarea prostituției. Disconfort pentru Neamțu, care migrează de la PNL la PMP

Pățania unui român din diaspora. A supraviețuit gazării din 10 august, dar era să fie asasinat de patru babe de pe uliță!

4 COMENTARII

 1. Trepadus si oportunist agramat. El nu mai are vreun grad de rudenie cu familia Alexandrei, doar fosta lui sotie face parte din aceasta familie. Cand te gandesti ca exista destui idioti care-i canta in struna si-l vad ca pe un nou Mesia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.