VIDEO. „Măcelarii” ceceni din Mariupol sunt conduși de ucigașul lui Boris Nemțov, opozantul rus asasinat în 2015 la comanda lui Putin

4
2133
În prim-plan: Ruslan Gheremeev

Ramzan Kadîrov, autoproclamatul președinte al Republicii autonome Cecenia (care face parte din Federația Rusă), a postat pe canalul Telegram un videoclip cu participarea armatei sale în războiul din Ucraina. Mai exact, i-a prezentat pe „măcelarii” săi din Mariupol, dislocați acolo pentru a-i sprijini pe invadatorii „putiniști” în terorizarea populației civile.

În filmulețul preluat de site-ul ucrainean Obozrevatel.com, printre militanții „Batalionului Tik-Tok” – așa cum sunt porecliți mai nou „kadîroviții” în presă și pe rețelele de socializare – apare luptătorul Ruslan Gheremeev. El este considerat organizatorul acțiunii de ucidere a politicianului Boris Nemțov, unul dintre cei mai înverșunați contestatari ai dictatorului criminal Vladimir Putin.

VIDEO: Filmulețul făcut public de Kadîrov, în care apare Gheremeev

Fost prim-vicepreședinte al Guvernului Federației Ruse în mandatul președintelui Boris Elțîn, Boris Nemțov și-a pierdut viața pe 27 februarie 2015, la ora 23.31, în timp ce se plimba împreună cu fotomodelul ucrainean Anna Durițkaia la mai puțin de 200 de metri de Kremlin. Nemțov avea 55 de ani.

Boris Nemțov a fost împușcat de 4 ori în spate cu un pistol Makarov. Asasinarea lui s-a produs cu câteva zile înainte să participe la un marș de protest împotriva implicării Rusiei în conflictul din Donbass. De altfel, opozantul rus declarase pe 10 februarie 2015 că-i este teamă că va fi ucis de Putin.

În mijloc: Ruslan Gheremeev

Conform cotidianului Ukrainskaia Pravda, asasinul lui Boris Nemțov este acum noul șef al trupelor dementului Ramzan Kadîrov, după lichidarea de către ucraineni a generalului Mogamed Tușaev.

  • „Potrivit lui Kadîrov, Gheremeev este la conducerea «unității sale», care «a respins naziștii și a pus mâna pe centrul administrativ» din Mariupol. În videoclip, Gheremeev rostește o rugăciune și ține un discurs în cecenă, în zgomotul bombardamentelor, iar luptătorii săi arborează un steag pe clădire și trag cu mitraliere spre cer.”
  • „Avocatul familiei Nemțov, Vadim Prohorov, l-a numit pe Gheremeev adevăratul organizator al uciderii politicianului, deși Comisia de Investigații a Federației Ruse l-a pus pe lista de urmăriți ca suspect în organizarea crimei doar pe șoferul său personal, Ruslan Muhudinov.”
  • „Gheremeev nu a fost audiat în cazul uciderii lui Nemțov: anchetatorul a spus în instanță că a bătut la ușa casei lui Gheremeev, dar nu i-a răspuns nimeni. Comitetul de Anchetă al Federației Ruse (înființat în 2011 de Dmitri Medvedev – n. red.) nu l-a acuzat niciodată de uciderea lui Boris Nemțov.”
Ruslan Gheremeev

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Discursul istoric al lui Joe Biden în Polonia. „Ucraina nu va fi niciodată a Rusiei, nu vă temeți!” / „Voi, poporul rus, nu sunteți dușmanul nostru!”

* „Unitatea de elită a armatei lui Putin a fost îngropată și practic a încetat să mai existe”. Armata 1-a de tancuri fusese înființată de Stalin în 1943

* „Șoigu e în stare critică din cauza otrăvirii ordonate de Putin!” Ministru interimar la Apărare a fost numit un general de 73 de ani, veteran al războiului din Afganistan

* Încă un fake news grosolan: ministrul Șoigu n-a fost la ședința cu Putin pe 24 martie, ci l-au „lipit” în poză! El n-a mai fost văzut de 15 zile

* Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

* „La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

* Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

* VIDEO. Un batalion din Belarus a „dezertat” de la Lukașenko și luptă alături de ucraineni, împotriva invadatorilor ruși

* AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Germania va apăra și România cu scutul antirachetă pe care-l va cumpăra din Israel. Protejate vor fi și Polonia, şi ţările baltice

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

* Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

* Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.