VIDEO. Lazarus a „ars” două fete în „butoiul lui Dincă”, la RTV. „Lasă-te mai moale!”, i-a cerut el fetei din butoi

4
3632
Doi RTV-iști, Luis Lazarus și Laura Duță, plus o fată băgată în butoi

Două zile la rând, sâmbătă și duminică, RTV a forțat din nou limitele grotescului. Luis Lazarus, acompaniat de Laura Duță, în aplauzele lui Ioan Korpoș, a băgat câte o fată în „butoiul lui Dincă”. Una juca rolul Luizei, cealaltă pe cel al Alexandrei. N-au făcut focul sub butoi, au vrut doar să vadă dacă adolescentele puteau fi introduse în butoi.

Când vine sfârșitul de săptămână, cei de la RTV, altoiți de fugarul Sebastian Ghiță din tulpinile OTV și DDTV, trebuie să găsească neapărat crime și violuri pentru a face audiență. Altfel e de rău: angajații nu-și mai pot primi lefurile lunare și migrează spre alte locuri ca păsările călătoare.

Au mai rămas pe baricade nostalgici ai vremurilor apuse, precum Ioan Korpoș, care transformă trecutul într-un prezent continuu și țânțarul într-un bici mai mare decât cel al lui Dumnezeu, întruchipat în legendarul conducător Attila Hunul. De altfel, „ghițarii” sunt specialiști în asemenea scenarii. Au încasat și amenzi usturătoare din partea CNA, fiindcă au indus telespectatorii în eroare. De exemplu: lăsau impresia că un mare actor a murit azi, dar, de fapt, el s-a dus la Ceruri cu 30 de ani în urmă.

Fata cu numărul 1 e instruită cum să stea în butoi

Sâmbătă: fata cu numărul 1

În ultima perioadă, odată cu tragedia de la Caracal, Korpoș n-a trebuit să se mai chinuie cu reșaparea subiectelor învechite de negura timpului. A mărunțit victimele, familiile lor, orașul minunilor din care provin mai tare ca o mașină veritabilă de tocat carne. Se pune fondul galben și apare un „Breaking News”. Apoi fața răvășită a lui Korpoș, de parcă ar fi pierdut postul TV la barbut în dauna lui Cristian Borcea. Clipește intens, dă din cap ca un cal căruia i se pune forțat căpăstrul și lansează bomba zilei: marele anchetator Lazarus, ieșit din morți ca Lazăr în vremurile biblice, a găsit explicația soluției finale a lui Dincă: Alexandra și Luiza au fost mai întâi tranșate, pe urmă arse în butoiul din curtea casei ororilor.

VIDEO: Lazarus „arde” fata cu numărul 1

Nu-i doar atât. Lazarus, absolvent de Filosofie, ține morțiș să ne arate și cum au stat exact lucrurile. Adică, să-și dea prostia pe față, în loc să studieze mai mult mitul peșterii din opera lui Platon. Și cum procedează?

Ia un butoi metalic, folosit în prealabil de vreun gospodar pe post de răcitor pentru cazanul de țuică, și bagă în el, în prima zi, fata cu numărul 1, așa cum se exprima Gheorghe Dincă. Jumătate scufundată, jumătate ieșită la suprafață. Echipată în rochie colorată de vară.

Apoi, Lazarus începe să-și confecționeze regia: e ferm convins că un cadavru nu poate fi introdus în totalitate în acel vas. „Lasă-te, lasă-te!”, îi transmite fetei. Ea se lasă, coboară tot mai mult până i se vede doar o parte a capului. Fostul OTV-ist eșuează lamentabil. Invitații din studio, un avocat și un sindicalist al polițiștilor (oameni de casă ai RTV), de-abia se abțin să nu râdă.

Fata cu numărul 1 se lasă moale și intră cu totul în butoi

Grija lui Tonel: să aibă RTV ratingu’ mare

Simțindu-se descoperit, Korpoș intervine în caz. Întrerupe ancheta și-i dă cuvântul „celebrului” Tonel Pop. Speră să-l salveze din acea situație penibilă.

Ce face însă Tontonel? Îl ceartă pe Lazarus. Susține cu vârf și îndesat că butoiul său e prea mare față de cel al lui Dincă, îi oferă și măsurătorile din cap (55 lățime pe 80 înălțime), iar apoi îi dă lovitura de grație: „Eu știu că vă chinuiți… dar pentru asta luați alt butoi… faceți ca Ciutacu, în direct din studio. El a avut rating foarte bun în acea seară”. I-a mai lipsit combinezonul acela în care s-a pozat „cu acordul anchetatorilor”, ca să fie crezut în totalitate.

Lazarus dă în bâlbâială. Îi zice că n-a avut timp să se uite la emisiunea lui Ciutacu, că în acea zi se lupta mai mult ca sigur cu cei de la DIICOT pentru a afla adevărul! Așa cum se războiește lunaticul Cumpănașu cu Statul care l-a umplut de bani până-n gât. De ce nu?

Duminică: fata cu numărul 2

Astfel, Lazarus a și uitat de fata cu numărul 1, rămasă în butoi. Noroc că „victima” s-a cerut afară, altfel o lăsa acolo până a doua zi când, surpriză, a apărut fata cu numărul 2, îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră.

VIDEO: Lazarus „arde” fata cu numărul 2

S-a reluat circul din prima zi, semn că emisiunea a avut audiența scontată, chiar dacă aberațiile au țâșnit din gurile lui Korpoș și Lazarus ca apa dintr-o fântănă arteziană. Să mai cuteze cineva să-l certe pe Cumpănașu, acest Corrado Cattani al luptei cu Sistemul: deja și-a găsit sublocotenenții în caz că va fi înscăunat la Cotroceni. Un Tonel de premier și Lazarus – ministrul Apărării din Statul Paralel.

Și fata cu numărul 2 se lasă moale și intră în butoi

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Caracatița Plumb. Escrocheria prin care PSD-ista a încercat să păcălească Europa: a „vândut” două apartamente care nu-i aparțin!

Sondaj IMAS: Iohannis are mai mult decât următorii trei candidați la un loc! Bătălie teribilă pentru poziția a doua

IMAS confirmă căderea PSD pe locul 3: PNL 27,7%, USR-PLUS 23,1%, PSD 19,5%. PNL și USR-PLUS ar guverna cu 55,4%

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

4 COMENTARII

  1. Acest IMBECILOID de Lăzăruș (caaa… asta-i numele lui REAL, asa il stia lumea in Constanța, cand se remarca prin… PROSTIE si HAHALERISM, dandu-se drept „ziarist”, desi… NU-L ANGAJA NIMENI , in presa !) ar trebui sa fie, SI EL, REconsultat, la un spital deee… „enervati” (Sic !), caci omu’ are… CUNOSCUTE (!) probleme psihiatrice !!!!!!!

  2. Alooooo, miliția, psihiatria, șobolanii în negru din jandarmerie … când aveți de gând să vă autosesizați, sau considerați și voi că ce se întâmplă la nebunii ăia de la GHIȚÂ TiVi este normal ?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here