Rovana Plumb, resemnată și penibilă: „Rămân europarlamentar. Mi s-a făcut o nedreptate. Am votul a milioane de români”

2
3813
Nu plânge, Rovano!

PSD-ista Rovana Plumb s-a resemnat cu eliminarea din cursa pentru funcția de comisar european, dar continuă să invoce explicații ridicole. Ea anunță, cu tristețe, că va rămâne simplu europarlamentar.

Penala Plumb îi acuză pe membrii Comisiei juridice a Parlamentului European că au eliminat-o pe baza „standardelor duble” și a „jocurilor politice făcute și cu ajutorul unor colegi români”.

PSD-ista care s-a făcut de râs în toată Europa invocă, în favoarea sa, „milioanele de voturi” pe care le are în spate. Acele milioane sunt doar două (mai exact, 2.040.765 de voturi), iar ele nu sunt ale Rovanei Plumb, ci ale întregii liste a PSD, pe care s-au aflat 40 de nume.

Dacă împarți cele 2.040.765 de voturi chiar și numai la cei 8 europarlamentari aleși pe lista PSD, rezultă o medie de 255.095 de voturi pentru fiecare eurodeputat, deci și pentru Rovana Plumb. Deci, de unde „milioane”?!

Comunicatul Rovanei Plumb

„Mulțumesc premierului Viorica Dăncilă și Guvernului României pentru sprijinul acordat pe tot parcursul procesului de numire a comisarului european. Au știut cu toții că mi-aș fi reprezentat țara cu profesionalism și demnitate pe tot parcursul mandatului.

Mulțumiri speciale tuturor specialiștilor din DG Move pentru suportul de care au dat dovadă în toată această perioadă.

Am fost scoasă din cursă de standarde duble și de jocuri politice făcute, din nefericire, și cu ajutorul unor colegi români.

Ceea ce mi s-a întâmplat a fost o nedreptate, dar am, ca de fiecare dată, puterea de a merge mai departe.

Am votul a milioane de români care au susținut PSD la europarlamentare și cărora le mulțumesc încă o dată.

Rămân europarlamentar al României și voi continuă să apăr drepturile și interesele țării mele în orice situație.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Caracatița Plumb. Escrocheria prin care PSD-ista a încercat să păcălească Europa: a „vândut” două apartamente care nu-i aparțin!

Sondaj IMAS: Iohannis are mai mult decât următorii trei candidați la un loc! Bătălie teribilă pentru poziția a doua

IMAS confirmă căderea PSD pe locul 3: PNL 27,7%, USR-PLUS 23,1%, PSD 19,5%. PNL și USR-PLUS ar guverna cu 55,4%

Am pus mâna pe sondajul secret al PSD! În județul Constanța: PNL 31%, USR-PLUS 27%, PSD 17%. Finală Iohannis – Barna la prezidențiale

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

2 COMENTARII

  1. votul a milioane de români și cei 800 de mii de la acest Goglea Ionel?
    că de ce la scos ANI tocmai acum cu ceea ce nu poate justifica (prea bate către 800)
    Rovănița lui Nifon ciripitorul a îmbulinat-o, și cu ea și marioneta lui Dragnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here