La întâlnirea cu studenții, Dăncilă a fost apărată de bătăușul lui Dragnea. Primarul liberal al Ploieștiului a ridiculizat-o

3
3484
Goriloiul

Premierul Viorica Dăncilă a participat marți la ceremonia de deschidere a anului universitar, la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești. Șefa PSD a fost păzită nu numai de SPP, ci și de fostul bodyguard al lui Liviu Dragnea, o „gorilă” bătăușă, dezvăluie Aktual24.ro.

Intrarea lui Dăncilă în aula Universității din Ploiești a urmat un ritual de maximă securitate. Mai întâi a intrat fosta „gorilă” a lui Dragnea, apoi un agent SPP, după care a îndrăznit să pășească în interior și augusta Vasilica.

„Gorila” lui Dăncilă a fost și alături de Liviu Dragnea, pe toată durata campaniei pentru alegerile europarlamentare.

 

Acest individ a agresat un bărbat, în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, pentru că respectivul cetățean a strigat „Jos PSD, jos PSD! Ați trădat țara! Ați distrus! Ați trădat! Copiii noștri nu au ce să mănânce”.

„Sunt sigur că nu veți avea probleme cu gramatica și cu topica limbii române”

Viorica Vasilica Dăncilă a trecut printr-un moment jenant și la Ploiești, la ceremonia de deschidere a anului universitar. Primarul orașului, Adrian Dobre (PNL), a ironizat frecventele greșeli gramaticale din discursul președintei PSD.

Adresându-se studenților de la Universitatea de Petrol și Gaze, primarul Dobre a spus: „Sunt sigur, foarte sigur, că veți deveni buni profesioniști, că nu veți avea probleme cu gramatica și cu topica limbii române. Mult succes!”.

Dăncilă asculta din primul rând, dar nu e clar dacă a înțeles ceva. Au înțeles studenții, care l-au aplaudat pe primar.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Lazarus a „ars” două fete în „butoiul lui Dincă”, la RTV. „Lasă-te mai moale!”, i-a cerut el fetei din butoi

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Caracatița Plumb. Escrocheria prin care PSD-ista a încercat să păcălească Europa: a „vândut” două apartamente care nu-i aparțin!

IMAS confirmă căderea PSD pe locul 3: PNL 27,7%, USR-PLUS 23,1%, PSD 19,5%. PNL și USR-PLUS ar guverna cu 55,4%

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

3 COMENTARII

  1. NU mai putem suporta acesta CATASTROFALĂ… „DĂNCILIADĂ” (tot un soi deee… „MINERIADA”, care ne distruge, in primul rand,… sistemul-nervos !): DEPUNETI si, mai ales, VOTATI, ODATAAAAAAAAAAAA…, MOTIUNEA aia DE CENZURĂ, in Parlament !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. As fi vrut sa vad fotografii de la discurs.
    Se pare ca nu a avut public. Sau s-a ajuns ca pe vremea lui Ceasca in ultimii ani, cind echipele de aplaudaci se deplasau acolo unde vorbea seful.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here