miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMainVIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele...

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

-

Tragedia de la Caracal a fost dusă de România TV, televiziunea fugarului Sebastian Ghiță, la nivel de butaforie macabră. Victor Ciutacu a făcut o „reconstituire” mincinoasă și scârboasă, cu idei preconcepute și cu un cinism scandalos.

Joi seară, Victor Ciutacu a adus în studio un „butoi” de pastic transparent, în care și-a introdus cu greu trupul rotofei, pentru a „demonstra” că Gheorghe Dincă nu putea să le bage în butoi pe cele două fete pe care spune că le-a incinerat în curtea sa din Caracal, Luiza Melencu (18 ani) și Alexandra Măceșanu (15 ani).

Personajele din studio, participante la o mizerie colosală:

- Advertisement -
  • Victor Ciutacu – moderator;
  • Tonel Pop – diversionist PSD-ist, avocatul familiei Melencu, fost avocat al lui Liviu Dragnea;
  • Dan Voinea – diversionist din decembrie 1989, procurorul care a întocmit „rechizitoriul” mincinos din procesul de la Târgoviște (execuția sumară a soților Ceaușescu) și care ulterior, ca șef al Parchetului Militar, a compromis „Dosarul Revoluției”; după pensionare a devenit avocat, specializându-se în scoaterea anticipată din pușcărie a corupților PSD (gen Cătălin Voicu);
  • Daniel Breaz – ministrul Culturii, PSD-ist, semidoct, gafeur, cvasi-agramat.

„Coincidență”: și Victor Ciutacu, și Dan Voinea gravitează pe o dubioasă orbită rusească.

Ciutacu e rodul căsătoriei dintre un inginer român trimis la studii în URSS în anii ’60 (pe modelul Ion Iliescu) și o rusoaică. E lăudat deseori de propaganda rusă (mai ales Sputnik.md) pentru diversiunile sale anti-europene, anti-americane, anti-justiție și pro-corupție.

Dan Voinea a făcut parte din planul sovietic de suprimare a Ceaușeștilor fără judecată, pentru ca fostul dictator să nu vorbească despre intervenția masivă a trupelor speciale ale URSS (deghizate în „turiști”) în „revoluția” română. Ulterior, ca șef al Parchetului Militar, procurorul-rușine de la Târgoviște a protejat grupul criminal pro-sovietic din decembrie 1989. A susținut mereu că în evenimentele sângeroase de la București, Sibiu, Timișoara, Brașov, Buzău, Brăila, Craiova etc. n-a depistat picior de sovietic, sfidând dovezile zdrobitoare ale unei intervenții a Moscovei.

- Advertisement -

Maimuțăreli în butoiul răstignirii

Scena este revoltătoare sub două aspecte: e diversionistă și scabroasă.

1. Diversiunea

Ciutacu încearcă să convingă publicul să nu aibă încredere în ancheta procurorilor DIICOT. Experimentul lui are rolul de a „demonstra” că nici cadavrul Luizei, nici cel al Alexandrei nu ar fi putut fi introduse de Gheorghe Dincă în butoiul de tablă pentru a fi incinerate. Ideea preconcepută e dovedită și titlurile care tronează pe ecran: „Ciutacu demontează minciuna cu butoiul”, „De ce nu ar fi putut Dincă să le ardă pe fete”.

În delirul său, Ciutacu scapă nerozii de genul: „Unde păcatele mele mai bagi cărbunii, unde mai bagi lemnele, unde mai bagi motorina?”, ca și cum motorina ar ocupa loc în butoi.

2. Scabroșenia

Scena din studioul RTV a fost de o scârboșenie fără egal. Ciutacu a jucat, blasfemic, rolul Luizei și pe cel al Alexandrei, hlizindu-se într-o ipostază care pentru fete a fost tragică. S-a maimuțărit în butoiul răstignirii a două adolescente. Folosește termeni batjocoritori, gen „prezervativul” în care Dincă a introdus cadavrul Luizei înainte de a-l arde.

VIDEO: Scena butoiului

https://www.youtube.com/watch?v=6jqlZJVV-4U

Dialogul din studioul RTV

Victor Ciutacu: O să fac în seara asta ce n-am făcut în viața mea, în 26 de ani de presă. Știu că v-a trecut dorul de Dan Diaconescu și tocmai de-asta sunt aici, ca să v-ajut, doamnelor și domnilor. Rog pe regizorul de emisie, pe Bogdan, să vină cu butoiul. Păi, facem… tonomatul și butoiul. (Vine butoiul.) Uite, eu mă ridic… Butoiul ăsta are 80 de centimetri înălțime și diametrul corespunzător datelor din dosar…

Tonel Pop: Cam 56.

Victor Ciutacu: 56 are ăsta.

Tonel Pop: Să facem mențiunea că butoiul original avea 90, dar fundul lui era ridicat cu 10 centimetri, deci spațiul…

Victor Ciutacu: Deci, practic erau 80 de centimetri utili…

Tonel Pop: Nu, că or să vină deștepți să spună „domn’e, era de 90″…

Victor Ciutacu: 80 de centimetri utili de înălțime…

Tonel Pop: 80, pentru că fundul era ridicat și pusă o sită.

Victor Ciutacu: Ei, atenție, comanda la mine, camera pusă pe mine, doamnelor și domnilor! N-o să mă bag eu, e mai simplu… Ăsta, în primul rând, nu e de tablă. Rețineți, că ăla de tablă nu i se mulează pereții pe om, cum ar trebui să facă asta. Ei, doamnelor și domnilor, ia uitați-vă!… Numai pe-asta n-o făcui, prieteni… A venit și momentul ăla. Deci, eu am 1,78 înălțime și 77 de kile. Fata aia avea 1,60…

Tonel Pop: 1,60 și puțin, cu 60 de kile.

Dan Voinea: Și se instalase și rigiditatea.

Victor Ciutacu: Deci, îmi venea până pe-aici. (Arată la nivelul nasului.)

Tonel Pop: Era ambalată, domnule procuror, într-un prezervativ de saci…

Victor Ciutacu: Dom’le, n-am avut prezervativ să pun pe mine, cu toată dragostea…

Tonel Pop: Nu, nu, ca idee, nu mai contează că… ca un colet…

Victor Ciutacu: Domnilor, hai să încerc eu să iau forma vasului. Și țineți cont, ăsta e de plastic…

Tonel Pop: N-ar trebui să se muleze.

Victor Ciutacu: Fraților, sunt relativ elastic…

Tonel Pop: Genunchiul și cu spatele nu se mai…

Victor Ciutacu: Ei, uite ce fac eu în direct. Doamne, apără și păzește!

Tonel Pop: Păi, nu, da’ ați deformat butoiul…

Victor Ciutacu: Păi, am deformat butoiul! Nici deformat nu intru în el. Unde păcatele mele mai bagi cărbunii, unde mai bagi lemnele, unde mai bagi motorina și ce… Și eu ar trebui, nu știu… presupunând că acum aș fi mort, eu ar trebui, așa, să mă las ca melasa, Dumnezeule… și cad astea de pe mine…

Tonel Pop: Și ambalat. Și ambalat.

Victor Ciutacu: Și ambalat.

Tonel Pop: Ambalat la fix. Adică ambalajul…

Victor Ciutacu: Cad și microfoanele, doamnelor și domnilor. Mă rog, se întâmplă lucruri în direct în studioul ăsta de televiziune. Cu toată dragostea: repet, am 18 centimetri maxim peste fata aia, maxim, doamnelor și domnilor, și vreo, hai, 15 kile în plus față de ea. Dacă eu nu pot intra sub nicio formă…

Tonel Pop: Genunchiul… deci, când vă flexați, genunchii și cu partea dorsală deja se lovesc de butoi și nu puteți să vă lăsați mai în jos.

Victor Ciutacu: Și, repet: ăsta-i de plastic, nu-i de tablă. Ăla de tablă nu se…

Tonel Pop: Trebuie să vă lăsați la 80 de centimetri, să aveți de la…

Victor Ciutacu: Păi, cum să mă las, dom’le, că e o imposibilitate fizică?!

Tonel Pop: De ce credeți că s-au certat și unul din procurori a spus „domn’e, hai să băgăm fata în butoi”, și ceilalți au zis că nu-s la Diaconescu? Pentru că știau că nu se poate!

Victor Ciutacu: Veniți, bre, la Ciutacu, nu la Diaconescu! Băgați-o voi în butoi, dacă sunteți tari, procurorilor!

Tonel Pop: Deci, luați 65 de centimetri diametru, 80 de centimetri înălțime…

Victor Ciutacu: Se duc dracului legile fizici, ale matematicii… am înțeles că ale chimiei deja nu mai sunt valabile de foarte multă vreme.

Tonel Pop: Deci, dânșii au înghițit asta, au zis că e OK, e bine, hai s-o facem!

Victor Ciutacu: Deci, ne-am reconstituit… Doamnelor și domnilor, a venit circu-n oraș, pe cuvântul meu de onoare, da’… (Iese din butoiul de plastic.)

Cum a fost prezentată scena butoiului pe site-ul RTV

Site-ul romaniatv.net a prezentat scena scabroasă din emisiunea lui Ciutacu ca pe o mare realizare gazetărească.

„Victor Ciutacu a refăcut în direct la România TV scena butoiului din curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal. 

Victor Ciutacu a folosit un tub din material de plastic de dimensiunile pe care le are butoiul lui Gheorghe Dincă. Acesta a vrut să demonstreze că un om încape cu greu într-un butoi atât de mic, mai ales că Dincă a susținut că peste cadavre a mai pus și alte materiale inflamabile.”

VIDEO: Scena butoiului

Ciutacu, acest Tolea Ciumac al RTV

Victor Ciutacu nici măcar nu a fost original. El s-a inspirat din celebra scenă din ianuarie 2009, când Dan Diaconescu a fost băgat în tomberon, în direct, de interlopul Tolea Ciumac, unul dintre invitații săi.
Diferența este uriașă, în defavoarea lui Ciutacu. În cazul Dan Diaconescu – Tolea Ciumac era o regie tabloidă pentru a crește audiența. În cazul Ciutacu, aceeași goană după audiență a dus la un cinism respingător, fiind bagatelizate momente de mare dramatism, precum arderea a două fete răpite, violate și omorâte de monstrul din Caracal.

VIDEO: Scena tomberonului

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ce a impresionat-o pe Dăncilă la șeful PSD Cluj: „Țărănoi cu p…a mică. Futu-vă-n gură de țărani!”. Plus: „vagine jurnalistice”

Traian Băsescu, bântuit de păcatele tinereții. Instanța confirmă că în studenție a fost informatorul „Petrov” al Securității

Cazul Kovesi. CTP, atac furibund la Tăriceanu: „Acest porc mistreţ solemn al politicii, Motocicleanu, Răzgândeanu…”

Potop de felicitări pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă… pentru Kovesi! E festival!

Victorieeeee! Codruța Kovesi va fi primul procuror-șef al Europei. A câștigat clar și în Consiliul UE: 17-5. Dăncilă a picat iar de proastă!

Alice Iacobescu a plecat de la Digi 24 pentru că nu a vrut să fie „mai înțelegătoare” cu oamenii Puterii

Șantajistul lui Voiculescu a stat în pușcărie doar 44% din pedeapsă. Beneficiar al legilor PSD-ALDE, el s-a întors la conducerea Antenelor

Mama beizadelei ucigașe a publicat un mesaj ciudat, apoi l-a ascuns. Sună a blestem: „Când veți avea probleme cu copiii voștri, să nu uitați acest caz, pentru că totul se întoarce într-un fel sau altul!”

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Inca de la inceput, „Latrina3” si, MAI ALES (!), „GuițăTv”, au… „Otevizat”-„ELOIDIZAT” TRAGICUL „caz Caracal” !!!

    SECATURA de (Alexandru) Cumpănașu si LICHEAUA de Tonel (Pop) au „performat” in special pe aceste doua… CANALIZARI-Media !!!

    Vorbim despre… IMPIETATE si BLASFEMIE, dar, de asemenea, putem afirma ca tot acest… CIRC MACABRU, pe care l-au facut astia din aceasta nenorocire, se incadreaza chiar si in… prevederile/articolele CODULUI-PENAL (!), daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -