Sondaj IMAS: Iohannis are mai mult decât următorii trei candidați la un loc! Bătălie teribilă pentru poziția a doua

2
1270

Klaus Iohannis este marele favorit la câștigarea alegerilor prezidențiale din noiembrie, arată Barometrul Europa FM pe luna septembrie, realizat de IMAS.

Klaus Iohannis este cotat cu 45,3%, estimare cu care nu s-au prea întâlnit candidații la prezidențiale în ultimii 25 de ani.

Bătălia pentru locul 2 este crâncenă. Pentru prezența în finala prezidențială se bat patru candidați pe un loc: Mircea Diaconu (Pro România – ALDE), Dan Barna (USR-PLUS), Viorica Dăncilă (PSD) și Theodor Paleologu (PMP).

Mircea Diaconu, actorul susținut de ALDE și Pro România, este cotat 16,6% din intențiile de vot.

Dan Barna vine pe locul 3, cu 14, 2%, dar la o diferență mică față de locul 2, care asigură prezența în finala cu Iohannis.

Candidata PSD, Viorica Dăncilă, e abia pe locul 4, cu 12,4%. Ea înregistrează însă o creștere consistentă față de luna august: +4%.

Theodor Paleologu atrage 7,7% din intențiile de vot, cu mult peste cota la zi a partidului care-l susține (PMP) – 3,3%.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

IMAS confirmă căderea PSD pe locul 3: PNL 27,7%, USR-PLUS 23,1%, PSD 19,5%. PNL și USR-PLUS ar guverna cu 55,4%

Am pus mâna pe sondajul secret al PSD! În județul Constanța: PNL 31%, USR-PLUS 27%, PSD 17%. Finală Iohannis – Barna la prezidențiale

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

Caracatița Plumb. Escrocheria prin care PSD-ista a încercat să păcălească Europa: a „vândut” două apartamente care nu-i aparțin!

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

2 COMENTARII

  1. Eu mă aștept ca, prin ieșirea masivă la vot a cetățenilor români DE PRETUTINDENI, dl Iohannis să câștige alegerile prezidențiale din 11/2019 încă din primul tur ! 👍
    Singurul contracandidat cu stofă de prezidențiabil și cu o vastă cultură, din punctul meu de vedere, ar fi Paleologu Theodor (păcat că este reprezentantul POPA al tikălosului malefic Bășescu !), restul fiind niște ‘iepulași’ (Barna) / limbrici (Diaconu) / fripturiști (Kataramă) / analfabeți (Veorika) / nebuni (Cumpănașu) … puși pe liste special să’l încurce pe Iohannis să câștige din primul tur, deși mulți dintre ei nu au numărul necesar de semnături pentru a putea candida ! Dar ‘sistemul’ comunistoido / sekurist bolșevik trădător care a acaparat România în 12/1989 ‘lucrează’ cu ultimele energii la distrugerea definitivă a țării ! Următorul guvern de dreapta care va veni va trebui să aibe ca principal obiectiv distrugerea din temelii a acestor șobolani / lăcuste mizerabile bolșevice+bozgore+khazari, confiscarea averilor și blocarea conturilor cu banii furați prin devalizarea țării !!!

  2. AMBELE (!!!) sondaje, publicate luni si marti, sunt… (FOARTEEEEEEEEEEEEE !) DUBIOASE (mai ales… cel de ieri, al I.M.A.S. !), parand a fi ori… PROST (in sensul de:… NEPROFESIONIST !) REALIZATE, ori… CU INTENTIE MANIPULATORIE BRUTALA !!!

    SINGURUL sondaj REAL-si-PROFESIONIST, ca realizare, este, DEOCAMDATA, cel facut la comanda… P.S.D. (Sic !), EXCLUSIV PENTRU UZ… INTERN (motiv pentru care a si fost, de la bun-inceput, destinat a fi tinut… ULTRA-SECRET — !!!!! –, fata de opinia publica, in general, si chiar fata de membrii de partid… „de rand” !), cercetare-sociologica din care noi am reusit, IN EXCLUSIVITATE (!), sa obtinem (si sa publicam, vineri !) secventa pe judetul si municipiul CONSTANȚA !!!!!

    Pacat ca nu putem obtine si rezultatul NATIONAL al acelui sondaj, deoarece sursa noastra este de la organizatia locala a P.S.D., iar la organizatiile judetene NU au fost trimise, de la „Centru”, decat „scorurile” pentru judetul respectiv !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here