marți, mai 28, 2024
AcasăPoliticăFiul lui Piedone va fi deputat PSD, impus de Voiculescu. A căpușat...

Fiul lui Piedone va fi deputat PSD, impus de Voiculescu. A căpușat Sectorul 4 când tatăl său era primar

-

Printre oamenii pe care Dan Voiculescu și partidulețul său, PPU-SL, i-au plasat pe listele PSD se numără și Vlad Popescu (31 de ani), fiul lui Cristian Popescu Piedone (57 de ani), primarul penal al Sectorului 5. „Piedone-junior” candidează la Suceava, pe o poziție eligibilă pentru Camera Deputaților.

Dan Voiculescu nu le-a impus pe listele PSD doar pe traseistele experimentate Steluța-Gustica Cătăniciu și Grațiela Leocadia Gavrilescu, ci a adus și „prospătură”: Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone.

„Este un jurist foarte bun, organizația a luat această hotărâre, nu are dosar penal, nu are nicio problemă… Eu mă bucur de această candidatură. Legea este respectată, dreptul de a candida este oferit de Constituție”, a pledat președintele PSD, Marcel Ciolacu, întrebat fiind de jurnaliști ce caută Vlad Popescu pe listele PSD.

A căpușat Sectorul 4 pe când tatăl său era primar

Vlad Popescu nu are nicio legătură cu județul Suceava. El este fiul lui Cristian Popescu Piedone şi liderul PPU-SL sector 5 Bucureşti (sector în care primar a devenit tatăl său).

- Advertisement -

Vlad Popescu a obținut poziția a treia pe lista PSD Suceava pentru Camera Deputaților în urma negocierilor purtate de cele două partide, PPU-SL (Antena 3) și PSD, la nivel național.

Vlad Popescu a devenit cunoscut după ce firma pe care o deține a încheiat mai multe contracte cu instituții subordonate Primăriei Sectorului 4 în perioada în care tatăl său, Cristian Popescu Piedone, era primar.

Popescu-junior a fost cercetat de procurori și pentru că a plătit o chirie de numai 7 bani pe zi pe metrul pătrat pentru un teren închiriat în parcul Lumea Copiilor din București.

- Advertisement -

Vlad Popescu deține împreună cu sora sa două restaurante în București, în sectorul pe care l-a condus tatăl lor (Sectorul 4).

Oficial, Vlad Popescu a intrat în afaceri în 2009, pe când avea 20 de ani. Cel mai probabil, a fost folosit ca paravan de tatăl său, care era primar.

Cristian Popescu Piedone este condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul tragediei din clubul Colectiv. Recent, el a fost ales primar al Sectorului 5.

Eternul Bejinariu

Listele de candidați ale PSD Suceava au fost depuse miercuri la Biroul Electoral Județean.

La Senat, lista este deschisă de președintele PSD Suceava, senatorul loan Stan, urmat de secretarul executiv al organizației, loan Cristian Șologon, și de Gabriela Mihai, actual consilier județean și director al Școlii Generate nr. 1 din Suceava. Lista este completată de Gabriel Costache, Cristian Macsim și Cezar loja.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de actualul deputat Eugen Bejinariu, urmat de fostul prefect Mirela Elena Adomnicăi și de beizadeaua Vlad Popescu, parașutat de la București.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -