Șerban Nicolae face joi „cel mai dureros anunț”: pleacă din PSD! Măcelarul justiției e furios că a rămas fără candidatură

1
9510

Senatorul Șerban Nicolae, unul dintre marii măcelari ai justiției, spune că mâine va face „poate cel mai dureros anunț privind activitatea mea publică”. Aproape sigur, este vorba de demisia sa din PSD, ca urmare a faptului că, la ordinul conducerii centrale a partidului, toate organizațiile județeme au refuzat să-l includă pe listele lor pentru Senat și Camera Deputaților.

„Domnul Șerban Nicolae nu a fost propus de nicio organizație pentru a fi pe listă”, a anunțat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

A fost lovitura care l-a destabilizat pe unul dintre marii impostori ai politicii post-comuniste, impus în funcții de vârf de protectorul său, Ion Iliescu, și preluat ulterior de mentorul său în distrugerea justiției, Liviu Dragnea.

Miercuri seara, furios că rămâne „fără coledzi”, Șerban Nicolae a răbufnit pe Facebook. Frazele esențiale se află la sfârșit: „Mâine voi face poate cel mai dureros anunț privind activitatea mea publică. Dar, în viață, o ușă se închide, o alta se deschide”.

În rest, textul conține mizerii progandistice, laude de sine care nu au nicio legătură cu realitatea. Important e societatea scapă de un mare tâlhar politic… chiar dacă el amenință că „o altă ușă i se deschide”, adică nu scăpăm de el din politică!

În februarie 2020, Șerban Nicolae era propunerea PSD pentru funcția de președinte al Senatului, rămasă vacantă prin invalidarea lui Teodor Meleșcanu. Într-un vot intern, în Grupul PSD din Senat, Şerban Nicolae a obținut 35 de voturi, învingându-l pe Radu Oprea (26 de voturi). Ulterior, sub presiunea opiniei publice, conducerea PSD s-a răzgândit, optând pentru Robert Cazanciuc ca președinte interimar al Senatului.

În numai 8 luni, Șerban Nicolae a trecut de la posibila președinție a Senatului la eliminarea de pe listele de candidați ai partidului!

Postarea lui Șerban Nicolae

„CREZUL MEU POLITIC”

„Ce cred eu că vor românii care mi-au dat mandatul de senator al României:

1. Să-mi dedic întreaga activitate publică României și poporului român.

2. Să apăr dreptul românilor la identitate, demnitate, un trai decent și în siguranță.

3. Să combat abuzurile, nedreptățile și hoția.

Asta am făcut!

Am promovat, cu toată priceperea și cu toată energia, legislația care:

1. a promovat valorile fundamentale ale identității și demnității românilor – reperele istorice, tradiția, credința, familia, personalitățile;

2. a asigurat creșterea constantă, consistentă și durabilă a economiei României, a crescut semnificativ veniturile românilor care trăiesc din muncă cinstită, a susținut libera inițiativă în sectoarele economice-cheie și a urmărit protejarea ultimelor bogății rămase în patrimoniul economic al României – resursele naturale ale solului și subsolului, rezerva de aur și participațiile statului român în economie;

3. a înlăturat cauzele unor abuzuri judiciare flagrante și a asigurat reala independență a justiției față de orice ingerință nelegitimă;

Cred cu toată tăria că alegătorii care m-au votat vor ca România să rămână o Țară și să nu devină o regiune, ca românii să rămână un Popor și să nu devină o populație și să trăiască demn și decent, ca o națiune europeană respectată, cu trecut, prezent și viitor!

Mâine voi face poate cel mai dureros anunț privind activitatea mea publică.

Dar, în viață, o ușă se închide, o alta se deschide.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Ii dispare incet-incet tupeul si greata de neam prost care credea ca n-a mai vazut nimeni javre ordinare . Bine ca l-au vazut si colegii lui cat de neam prost este.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here