luni, aprilie 15, 2024
AcasăNewsDan Bittman nu crede în "minciuna Covid". Cântărețul îndeamnă la revoltă: "Când...

Dan Bittman nu crede în „minciuna Covid”. Cântărețul îndeamnă la revoltă: „Când ieșim?!”. Se inspiră din Vîntu

-

Dan Bittman își reconfirmă „aluatul de PSD-ist”, care a tot dospit în ultimul deceniu. Marți, solistul de la Holograf a postat un mesaj doar pentru prietenii săi de pe Facebook, în care se plânge de apelul transmis de autorități, prin sistemul Ro-Alert, cu privire la noile măsuri anti-pandemie din București. Bittman nu este la primul astfel de derapaj public, constată Newsweek.ro.

Bucureştenii au primit marți mai multe mesaje RO Alert în care sunt avertizați de creşterea ratei de infectare cu noul coronavirus.

Enervat că s primit așa ceva pe telefon, Dan Bittman a reacționat irațional, conspiraționist, anarhist. Și agramat! Sursa sa de inspirație: multi-pușcăriașul Sorin Ovidiu Vîntu.

Mesajul RO Alert

„Atenţie! În municipiul Bucureşti, nivelul de răspândire a noului coronavirus (Covid-19) este ridicat – peste 3 la mia de locuitori. MASCA este obligatorie în spaţiile deschise şi în cele închise! ŞCOLILE îşi vor desfăşura cursurile online.

- Advertisement -

Activitatea ÎN INTERIOR a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole şi sălilor de jocuri de noroc este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viaţa dvs. sau a celor din jur”.

Mesajul lui Dan Bittman

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”

- Advertisement -

Dincolo de mesaj, e supărător faptul că Bittman accidentează grav limba română. În scurtul său mesaj lipsește o virgulă obligatorie, după „ieșim”. Vocativul cere întotdeauna virgulă, iar adresarea din context – „băieți și fete” – este un vocativ!

Dan Bittman este adeptul teoriilor conspirației în ceea ce privește pandemia de coronavirus. Acesta nu este primul său mesaj public în care susține că totul e o minciună.

„E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor. Eu, unul, nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, declara Dan Bittman pentru Cancan.ro, în primăvara acestui an.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Ti-as vorbi cu respect dar o sa te tutui pentru ca, na. Nu am nici o afinitate pentru Bitman dar ai tupeu sa il faci agramat? Tu ai vazut cum e scris insasi articolul asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -