miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăPoliticăVaranul își plasează traseistele pe lista PSD: Gustica Cătăniciu, Leocadia Gavrilescu... În...

Varanul își plasează traseistele pe lista PSD: Gustica Cătăniciu, Leocadia Gavrilescu… În schimb, Meleșcanu nu mai are loc pe nicăieri

-

„Încrezător” în șansele partidulețului său, PPU-SL, de a nu atinge în vecii-vecilor pragul de 5%, mega-infractorul Dan Voiculescu a negociat din nou locuri eligibile pe listele PSD, oferind la schimb susținere mediatică prin trustul său, mai ales la Antena 3.

Primele beneficiare ale trocului PSD – Antena 3: traseistele Steluța-Gustica Cătăniciu și Grațiela Leocadia Gavrilescu, ambele venite de la ALDE după ce le-a dezamăgit C. A. C. P. Tăriceanu (ajuns, la rându-i, pe listele Pro România!).

Gustica și Leocadia au fost printre cele mai zgomotoase vuvuzele ale clanurilor penale din politică și afaceri, în campaniile anti-Kovesi, anti-DNA și anti-justiție.

Amândouă candidează pentru Camera Deputaților: Steluța Cătăniciu ocupă locul 2 pe lista PSD Bihor (după plagiatorul Ioan Mang), iar Grațiela Gavrilescu deschide lista PSD Prahova.

- Advertisement -

Cele două traseiste și-au dat demisia formal din PPU-SL și s-au înscris în PSD, urmând ca după alegeri să parcurgă traseul invers.

Un alt candidat impus de Dan Voiculescu sub umbrela PSD este Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone. Beizadeaua piedonală ocupă locul 3 pe lista PSD Suceava.

În schimb, mega-traseistul Teodor Meleșcanu, intrat în PPU-SL în urmă cu 4 luni, n-a prins o candidatură profitabilă. PSD nu l-a luat pe listele sale.

- Advertisement -

La înscrierea în partidulețul Varanului, în iunie 2020, Meleșcanu declara, penibil: „După o viață întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identității umaniste este un pas firesc, care răspunde atât reperelor pe care le-am promovat întotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism –, cât și așteptărilor concrete ale națiunii noastre. Românii își doresc un proiect politic nou, capabil să depășească vechile conflicte și inerții, să construiască trainic, nu să dărâme. Am încredere că umaniștii pot genera o astfel de schimbare și mă voi strădui să contribui cu întreaga mea experiență la succesul acestui proiect”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -