Baronul Oprișan, „evacuat” de Ciolacu de pe lista PSD Vrancea pentru Senat, unde se pusese singur. Dar decizia se întoarce la organizația controlată de „Portofel”

1
1372
Marian Oprișan

Continuă loviturile de culise în PSD, unde președintele Marcel Ciolacu face eforturi să-l învingă pe baronul Marian Oprișan, feudalul care controlează organizația de Vrancea a partidului. Conducerea centrală a PSD a anulat, miercuri, lista cu candidații pentru alegerile parlamentare venită de la Vrancea, după ce Marian Oprișan, sfidând ordinele de la București, s-a pus singur pe primul loc la Senat.

Comitetul Politic Național al PSD, controlat de Ciolacu, a invalidat în unanimitate propunerea filialei din Vrancea, scrie Digi24.ro, citând surse politice.

După ședință, Ciolacu a accentuat decizia, dând impresia că vrea să-l „calce pe cap” pe baron: “Marian Oprișan nu trebuie să candideze pentru o funcție în Parlament. Cel mai oportun e să rămână vicepreședinte la Consiliul Județean Vrancea. Se declanșează din nou procedura de desemnare a candidaților și diseară vom lua decizia privind lista de la Vrancea”.

Haosul este însă total în PSD Vrancea – unul dintre cele mai puternice bastioane ale “roșilor” în România. Lista cu candidații PSD Vrancea la Parlament va fi făcută de Angel Tîlvar, numit marți, de către Ciolacu, președinte interimar al filialei.

Numai că Tîlvar nu reprezintă pe nimeni, pentru că, tot marți, Marian Oprișan organizase o ședință în care PSD Vrancea a decis să-l schimbe pe Tîlvar cu omul baronului, Vasile Carnariu.

Dacă Marcel Ciolacu a avut “unanimitate” la centru, când a anulat lista cu propunerile venite de la PSD Vrancea, în schimb Marian Oprișan – zis și “Portofel” – a avut unanimitate în ședința filialei de județ, unde toată lumea pare să se alinieze în spatele lui “Portofel”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. :))))) Sa te prapadesti de ras!!!! Exemplu clar de baron PSD simbol al nesimtirii si al neobrazarii…Ciolacu e un caraghios cu care baronii isi permit obraznicii de neimaginat…asta e scara valorilor PSD-iste….calitate, tata! :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here