VIDEO. Cum l-au taxat suporterii Craiovei pe Dragnea-junior pe stadion: „PSD, M…E PSD!”

1
4566

Valentin Ștefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, a avut nevoie de protecţia Poliţiei, la finalul meciului de la Drobeta Turnu-Severin dintre echipa pe care el o finanțează, Turris-Oltul Turnu Măgurele, şi FC U Craiova 1948, din Liga a 3-a, patronată de Adrian Mititelu.

La plecarea de pe stadion, până să ajungă la mașină, Valentin Dragnea a fost huiduit copios de mulțime.

Tot timpul a fost însoțit de niște tineri bine făcuți, până când a urcat în mașină, un Volkswagen de culoare neagră care îl aștepta în dreptul unui loc de parcare pentru persoane cu dizabilități. După ce SUV-ul demarează, este urmat de încă două Dacii Duster de culoare neagră, dar și de o dubă a Poliției!

Între timp, au început să apară înregistrări cu atmosfera din timpul meciului, în care suporterii Craiovei l-au taxat continuu pe fiul lui Liviu Dragnea.

”Ne-au furat arbitrii! Meciul a fost câștigat de echipa lui Dragnea cu 1-0 ca urmare a intervențiilor arbitrului. La plecare, suporterii nu au mai suportat, l-au huiduit și i-au strigat: «Ne-ați furat și fotbalul! Ne-ați furat tot!». Oamenii sunt nemulțumiți că Universitatea a fost confiscată de Olguța și echipa noastră trebuie să joace la Severin, nu la Craiova. Dragnea și-a făcut și el echipă și acum ne-a furat cu arbitrii!”, a explicat un suporter al echipei lui Mititelu, prezent la meci.

Totul a început de vineri seara, când autocarul echipei lui Dragnea junior a fost vandalizat de galeria Peluza Sud 1997 Craiova a echipei lui Mititelu, condusă de Andrei Preda, zis Gogoașă, au declarat martori oculari pentru G4Media.ro.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Dragnea junior – huiduit de suporteri, protejat de Poliţie, cu maşina pe locul persoanelor cu handicap. „Bă, luaţi-ne şi vieţile, că ne-aţi luat tot!”

Miracolul de la Ișalnița: hernia de disc a dispărut, Liviu Cervicalu’ a dansat toată noaptea! Nici de „cârja” Codrin n-a mai avut nevoie

Ministrul Orlando îl amenință pe senatorul Cîțu (PNL) cu metode rusești, gen dispariția fizică: „Nu are ce să caute pe lumea asta!”. Plus un potop de jigniri: „Un imbecil, e plecat, are probleme mintale”

Seara în care Tudor Chirilă a fost trădat de fratele său, Ionuț Chirilă

Dancă (PNL): „O manipulare tipică Antenei 3”. Gâdea, isteric: „Afară! Afară! Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii? Tăiați-i microfonul!”

VIDEO. Imaginile șocante în care Gâdea îl dă afară pe Ionel Dancă (PNL) „cu bodyguarzii”!

1 COMENTARIU

  1. Romanii numai pot tolera marlaniile acedtui clan Dragnea și numai voturile romanilor de buna credință ne pot scapă de acești borfași tata -fiu Dragnea care ne-a făcut de ras in toată Europa. Iar acest PSD sa aibă voința de a-Și alege i conducere democratica pentru altfel cor ajunse un partid de trista amintire! Dacă îl mai țin PSD-istii pe acest borfaș de Zdragnea sa scadă in sondaje atunci își merita soarta și dovedesc încă odată ca nu au un lider puternic care sa se bată la viitoarele alegeți prezidențiale.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here