marți, martie 5, 2024
AcasăFără categorieOrdinul lui Dragnea către televiziuni: Nu-l mai dați pe Rareș Bogdan! Ignorați-l...

Ordinul lui Dragnea către televiziuni: Nu-l mai dați pe Rareș Bogdan! Ignorați-l total!

-

Desantul lui Rareș Bogdan pe scena politică i-a adus acestuia o prezență masivă pe mai multe televiziuni. Mesajele directe, percutante ale fostului moderator TV, devenit locomotivă electorală pentru PNL, i-au speriat pe cei de la PSD și ALDE. Și au trecut la măsuri.

Liviu Dragnea a apăsat deja pedala: a ordonat, prin intermediari, ca televiziunile finanțate masiv de PSD (în primul rând, Antena 3, RTV și TVR) să evite initarea în studio a lui Rareș Bogdan, introducerea lui prin telefon sau promovarea mesajelor sale, sub orice formă. Informația este confirmată de un om-cheie dintr-o televiziune.

Patru televiziuni din cinci l-au scos din live

Sâmbătă, la Timișoara, Rareș Bogdan a remarcat deja o schimbare de atitudine a unor televiziuni. La o întâlnire cu simpatizanții PNL, în Piața Operei, el a spus: „În momentul ăsta mie mi-e frică – eu, care vin din presă dupa 15 ani – că nu o să putem să ne exprimăm. Astăzi, când am avut un discurs împotriva lor în fața a 5.000 de oameni, au intrat în live cinci televiziuni, și în momentul în care am vorbit despre Dragnea, despre îngenuncherea PSD, a mai ramas în live doar una. Deci, patru televiziuni au oprit transmisia în momentul în care am început să vorbesc de Dragnea, de PSD, de infractori, de faptul că în democrație hoții stau la pușcărie, dar și de Laura Codruța Kovesi. O televiziune a mai transmis încă patru minute și s-a întrerupt și aia. Mă aștept la asta, dar vom fi peste tot. Vom vorbi în piețe, vom vorbi în mediul online, vom vorbi în toate formulele posibile pentru ca România să se trezească”.

- Advertisement -

„Împreună vom îngenunchea PSD-ul!”

Rareș Bogdan în Piața Operei din Timișoara

În discursul său de la Sala Olimpia din Timișoara, Rareș Bogdan a spus că se prezintă în fața electoratului cu intenția de a îngenunchea PSD.

 • „Am venit să vă spun că împreună vom îngenunchea PSD-ul. Am venit să le spunem lui Liviu Dragnea, lui Codrin Ștefănescu, lui «Mitralieră», lui Nicolicea că timpul lor a expirat”.
 • „Vom câștiga alegerile europarlamentare și vom ridica România din noroi. Astăzi, după doi ani și patru luni de guvernare PSD-ALDE, România este tristă. Pensionarii au fost umiliți, frații din diaspora plâng în fiecare seară după locurile nașterii lor și după mormintele bunicilor și părinților lor. Ei trebuie aduși acasă. PSD, ALDE și UDMR sfidează și își bat joc de această țară. Guvernarea lor trebuie să înceteze imediat!”
 • Am ajuns ca din cauza acestor indivizi să ne arate Europa cu degetul, am ajuns să pună la îndoială parteneriatul cu cei care ne apără de pericolele din Est. Au promis autostrăzi și nu au fost în stare să aducă nici măcar a suta parte din ce puteau aduce. Au promis spitale regionale și nu au băgat nici măcar o cupă la primul șantier”.
 • „De aici a început Revoluția română, în urmă cu 30 de ani. Revoluția liberală trebuie să înceapă azi de aici!”
 • „Avem un dușman al nostru și un dușman al României. Vă cer să nu vă fie frică de PSD, de amenințările lor, de presiunile lor! Să nu vă temeți de exuberanța unor tineri, pentru că aici sunt tinerii de dreapta ai României.”
 • „Niciodată un partid nu și-a bătut joc de România cum și-au bătut Dragnea și PSD! Alimentăm mașinile la prețuri mai mari decât în Ungaria, datoria publică a crescut cu 40 de miliarde. Vâlcov, Dragnea și Tăriceanu vor să aducă aurul de la Londra, aurul românilor, pentru a-l vinde”.

CITIȚI ȘI:

Seara în care Tudor Chirilă a fost trădat de fratele său, Ionuț Chirilă

Ministrul Orlando îl amenință pe senatorul Cîțu (PNL) cu metode rusești, gen dispariția fizică: „Nu are ce să caute pe lumea asta!”. Plus un potop de jigniri: „Un imbecil, e plecat, are probleme mintale”

Dancă (PNL): „O manipulare tipică Antenei 3”. Gâdea, isteric: „Afară! Afară! Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii? Tăiați-i microfonul!”

VIDEO. Imaginile șocante în care Gâdea îl dă afară pe Ionel Dancă (PNL) „cu bodyguarzii”!

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Mersul înainte al treburilor statului, prin lupta de 50 ani pentru pensionari a PSD, face din Palatul Modrogan un pigmeu. Nimeni nu poate spune de ce liberalii nu cresc pensiile mici la 1200 lei lunar. Vin la guvernare ca în anul 2016. Ucid visele copiilor mei dragi şi fugăresc legile bune şi oamenii buni masoni care au pornit economiile din nou ca freemasons. Nu fac un caz din PNL. Interesul meu e simplu. La guvernare am produs binele cu PSD prin voia austriecilor şi germanilor. Voi participa la un maraton literar prin care voi înfiera nemunca politicului cosmopolit de care nu mă simt legat prea mult. Din furie nu se naște legea sau binele legii reale. Regalitatea Angliei a purces a fi esență de cumințenie. Românii merită mai mult bine. Nu prin munca politicului ci prin forma binelui supus focului izolaționist de care m-am rupt după Brexit. Rareş Bogdan vede lumea numai până ieri. Fără masoni şi copiii lor celebri care nu au uitat legic Pogromul Masonic ca un Holocaust de rău termic ce sugea sângele roşu din celula roşie a vinului. Pe vremuri era un altfel de drum. Ne speriam de muncă. Acum avem din plin. Avem un viitor.

  Nardoesia este fost Rusie. Vladimir Putin e omul milenar pe planeta Rosinara. Va trăi 1000 de ani. O zi e pierdere de vreme dacă nu citeşti o carte bund. Une Rareş Bogdan e educat dar nu e mason. Ştie să facă bani şi modele de urmat, liberale. Spre final de secol vom fi necazurile cele mai cinice fiindcă dramele sunt nocive. Eu sper să construim autostrăzi cu 6 benzi în toată lumea. Soarele iubește frumosul din fiecare om. A iubi soarele e binele comun.

  Drag popor… să trăim binele milenar. Să trăim bine! Să nu ne facem idoli. Să fim.

 2. Păgânului asta de doi bani Liviu Dragnea se duce la nunta celor dou păgâni Manda -Vasilescu romanii sa înțeleagă odată și in special votanții PSD ca acest pur nu numsi ca este toxic dar pur și simplu da cu tifla valorilor creștinești care ne spun ca NU se fac nunți in Postul Pastelui. Dar acești doi amorezi băgați in politica ca altfel nu i-ar fi angajat niciun privat in disprețul religiei ortodoxe pe care nu dau doi vani au întinat grav valorile creștine! Acest PSD ESTE UN PARTID DE MAFIOȚI CARE TREBUIE MATURAT PENTRU TOTDEAUNA DIN VIAȚA POLITICA. Un asemenea partid care se declara creștin nu are ce cauta in familia partidelor care se identifica cu valorile europene si moralei creștine.
  Au mințit pe membrii de la baza PSD-ului ca sa danseze țonțoroiul inclusiv acest bolnav închipuit care crede ca mai poate păcăli nu numai ronanii dar și europenii! Este cea mai mare jigodie care a apărut in PSD venit de la PDL -ul lui Băsescu de unde a știut ce sa învețe, in primul rând mitocănia, minciuna și alte asemenea șmecherii de politician de dou bani!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -