Lili Loterie l-a omorât în direct pe Klaus Iohannis! Zice că „timp de cinci ani și-a dormit somnul de veci”, iar acum „mai vrea un somn de veci, ca să meargă în vacanțe și la schi”!

3
9958
Când vorbește Lili Loterista, poți să-i vezi cerul gurii și chiar jumătate de stomac

Aproape fiecare emisiune de la Antena 3 a devenit horror. Diversiunile, minciunile, ticăloșiile, injuriile și tâmpeniile se țin lanț. Un amestec letal de pușcărie și casa de nebuni.

Vineri seara, moderatorii Adrian Ursu și Oana Stancu-Zamfir s-au strâmbat aproape toată emisiunea când au pronunțat cuvântul Kovesi. A lu’ Zamfir scotea onomatopee, gen „Haaa!”, „Ahaaa!”, „Uuuu!”, „Auuu!”, „Iiii!”, în timp ce Ursul, mai puțin vocal, se schimonosea de parcă e constipat de-o săptămână… din cauza lui Kovesi, evident.

Dar deliciul emisiunii l-au făcut invitații. Toți, aleși pe sprânceană. Cum la televiziunea infractorului e obligatoriu să ai cel puțin un penal în fiecare emisiune (doar buletinul meteo a scăpat, deocamdată!), a fost adusă avocata Ingrid Mocanu – 4 ani cu executare, în primă instanță, pentru șmenuri cu supraevaluările de la ANRP.

După primul somn de veci, Iohannis mai vrea un somn de veci!

Vedeta emisiunii a fost mahalagioaica Liliana Ghervasuc-Mincă, mai cunoscută ca Lili Loterie. Traseistă redutabilă, având în palmarea 5 partide în 5 ani și parcând deocamdată la ALDE (cu sinecură la Protecția Consumatorului), Loterista n-a vorbit, a țipat. Și a spus niște tâmpenii colosale.

A început cu o încălzire ușoară: „Hai să facem un exercițiu de imagine…” O fi vrut să spună „exercițiu de imaginație”, dar nu i-a ieșit.

Și a venit nucleara. „Domnului Iohannis nici nu-i pasă. Și-a dormit somnul de veci cinci ani de zile…” What??? N-am auzit eu bine? Îmi fac urechile pâlnie. Și o mai zice o dată: „… și-acum vrea să vină să ne arate că nu degeaba și-a dormit somnul de veci timp de cinci ani… și mai vrea cinci ani, ca să mai doarmă pe banii noștri, să se plimbe, să meargă în concedii, să se relaxeze la schi, să facă selfie-uri cu turiștii… că el nu este un președinte-mediator, nuuu, e un președinte-instigator, și românii nu mai vor un asemenea președinte…. da???… să fie clar, trebuie să scăpăm țara de această nenorocire numită Iohannis!!!”

Și ca să fie clar, Loterista parcată pe centura politicii agită pumnul în aer, becurile din studio par în pericol, dar pumnul se mulțumește să lovească masa, în timp ce proprietara lui se sufocă de indignare că Iohannis nu e, domnule, cum trebuie.

Mergem la DEX: „somnul de veci = moarte”. Și: „a dormi somnul de veci = a fi mort”.

Deci, Lili Loterista, mahalagioaica națiunii anteniste, a spus de două ori că președintele Iohannis e mort. Ba, mai mult: de-al dracu’ ce e, vrea să mai moară o dată! Mai vrea un somn de veci de cinci ani! De-aia încearcă să-i prostească pe români și să le ia votul, ca să-și doarmă el două somnuri de veci… și după aia să iasă liniștit la pensie!!!

Loterista traseista ne-a dezvăluit și latura zombie a „chiriașului de la Cotroceni”: în timp ce-și doarme somnul de veci, nu se astâmpără deloc. Se plimbă, merge în concedii, se relaxează la schi, face selfie-uri cu turiștii… și, foarte grav, e un mort-instigator în loc să fie un mort-mediator, cum scrie în Constituție!!!

„Primarul Baia Marei”

Lili Loterista, Berta Antenista, Ingrid Mocanu, un avocat

Dar și ceilalți invitați au contribuit la atmosfera de balamuc a emisiunii.

Oana Stancu-Zamfir regretă că nu are puterile Anei Pauker, ca să se ocupe ea un pic de Kovesi: „Se plânge că a fost anchetată 6 ore?! Păi, numai eu aș fi avut să-i pun întrebări vreo 12 ore!”

Adrian Ursu are nervii pe bigudiuri. I se adresează bărbătește Codruței: „Auzi?! Mai taci din gură, dacă tot zici că ai gura cusută!”. Și o spune pe ton de „mai taci dreacu’, că mă invervezi!”.

Ingrid Mocanu o vrea pe Kovesi la pușcărie, iar pe pușcăriași în studiourile TV, că trebuie cineva să facă și emisiuni.

Christ Terheș, răspopitul lui Varan, cheamă oamenii să voteze lista PSD, că doar așa li se vor deschide porțile Raiului… și-și vor dormi somnul de veci în concedii și pe pârtiile de schi, cum proorocea Loterista.

Lui Alex Coita am impresia că-i zice unul „domnul Coiță”, dar poate n-am auzit eu bine…

Un avocat, nu i-am reținut numele (n-am pierdut nimic), zice ceva de suferințele penitenciare ale lui Cătălin Cherecheș, „primarul Baia Marei”. Nu al „Băii Mari”, nici al „orașului Baia Mare”, ci al „Baia Marei”.

Așa se întâmplă când ești invitatul Antena Treiului, în timp ce-ți faci somnul de veci!

CITIȚI ȘI:

Dancă (PNL): „O manipulare tipică Antenei 3”. Gâdea, isteric: „Afară! Afară! Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii? Tăiați-i microfonul!”

VIDEO. Imaginile șocante în care Gâdea îl dă afară pe Ionel Dancă (PNL) „cu bodyguarzii”!

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.