Cum l-a pus la punct Stelian Ion (USR) pe Ciuvică, la Antena 3. La Felix TV, ca la balamuc

2
20804

Postul de televiziune folosit de Dan Voiculescu pentru a sabota România în UE devine pe zi ce trece un fel de ospiciu media. Azi, urlă Gâdea, mâine ameninţă Badea, poimâine o ia razna Ciuvică.

Cel din urmă, de exemplu, a avut un puseu de balamuc chiar în seara aceasta, când l-a făcut „securist” şi „prostuţ” pe Stelian Ion, deputat USR:

„Sunteţi şi sexo-marxişti, şi securişti. Iar dvs. sunteţi şi securist, şi cam prostuţ, aşa…”, l-a jignit Mugur Ciuvică, în direct, pe tânărul deputat USR.

Stăpân pe sine şi calm, Stelian Ion i-a replicat decent.

„Violenţa denotă lipsă de inteligenţă”, l-a pus la punct deputatul USR pe cel care mai avea puţin şi turba în direct.

Supărarea invitatului permanent de la Antena 3 a plecat de la afirmaţia lui Stelian Ion că, înainte de a intra în solda lui Voiculescu, Ciuvică l-a făcut securist în faţă pe mogulul televiziunii, în anii ’90. Între timp, i-a devenit argat…

Ieri a fost Gâdea cel care a reacţionat isteric faţă de afirmaţiile unui alt reprezentant al opoziţiei: Ionel Dancă, de la PNL.

Au fost scene horror, în care realizatorul emisiunii, Mihai Gâdea, și-a etalat calitățile de cenzor și potențialul de dictator.

Gâdea și-a ieșit din minți când Dancă i-a spus că ceea ce face el este „manipulare tipică pentru Antena 3”. Vezi VIDEO de mai jos.

Foto: captură Antena 3 – Aktual24.ro

CITIȚI ȘI:

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

VIDEO. Imaginile șocante în care Gâdea îl dă afară pe Ionel Dancă (PNL) „cu bodyguarzii”!

2 COMENTARII

  1. Așa se întâmpla când Dan Voiculescu îl tine la nesfârșit pe acest individ de Mihai Gadea. Cred ca un examen la psihologie ar fi indicat pentru acest mârlan. Așa se întâmpla când ții așa ziși moderatori gen Gâdea sau acest neisprăvit de Ciuvică care ne tot bombardează ca toți din jurul lui sunt niște securiști. Și baiatu’ asta de Mugur Ciuvică este de dus ka psiholog cert este ca aceasta emisiune moderată de acest schizofrenic de Gâdea ar trebui sa fie închisă de CNA pentru ca promovează asemenea doua specimene!!!!

  2. Dan Voiculescu sa ne spună de unde a avut bani pentru deschiderea acestei afaceri ca ai nevoie de bani la greu. ca Director la CRESCENT a dus-i-o bine flăcăul și apoi i-a dat un șut in fund adevaratului proprietar de la CRESCENT un cipriot care făcea afaceri cu cimentul înainte de 1989. De aici și pana a pune mâna pe firma nu a fost decât un pas! Dacă a colaborat cu SEcuritatea cei din jurul domniei sale dar din respect pentru unii care sunt in viața nu le dau numele !!! Se știu ei mai bine!!! Fiecare pasare pe limba ei piere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here