Seara în care Tudor Chirilă a fost trădat de fratele său, Ionuț Chirilă

12
41257

Episodul „Două palme de la Tudor Chirilă pentru un idiot care-i jignea memoria tatălui” a ajuns, joi seară, într-un punct critic. În scenă a intrat și Ionuț, fratele lui Tudor. A fost o cruntă dezamăgire.

Patriarhul presei sportive din România, Ioan Chirilă (1925-1999), a avut doi fii: Ionuț și Tudor. Primul, crescut pe lângă tatăl său și pe lână Mircea Lucescu pe stadioane, a devenit antrenor de fotbal.  Al doilea, influențat de mama sa, actrița Iarina Demian, a devenit artist. Actor și cântăreț.

Incidentul de miercuri i-a găsit pe cei doi frați împreună. Ionuț a fost de față când un nemernic l-a înfuriat pe Tudor. În seara zilei următoare, Ionuț a cerut să intre în direct, prin telefon, la Antena 3, ca să lămurească niște lucruri. Ca martor ocular, mărturia sa era necesară.

Numai că Ionuț, care de câțiva ani trăiește mai mult în străinătate, nu și-a pregătit intervenția telefonică, nu a fost atent la context, de aceea a produs un dialog jenant.

Ioan Chirilă, Iarina Denmian și cei fi ai lor – Ionuț și Tudor

Câteva fraze impardonabile.

 1. „Bună seara, domnule Gâdea. Vă mulțumesc pentru eleganța de a mă introduce în emisiune”. Ionuț folosea cuvântul „eleganță” la câteva secunde după ce Gâdea îl jignise oribil pe purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, pe care îl evacuase din emisiune răcnind la el „Afară! Afară! Afară!” și amenințându-l cu bodyguarzii. Ionuț Chirilă asistase la incident, pentru că aștepta de ceva vreme să intre în direct. Chiar și fără acest incident, a asocia cuvântul „eleganță” cu Mihai Gâdea, cu emisiunea acestuia sau cu Antena 3 denotă fie o crasă necunoaștere a situației, fie o cruntă incapacitate de a face diferența dintre Bine și Rău.
 2. „Îi salut pe toți invitații din studio și în special pe domnul Șerban Nicolae, ca între dinamoviști, așa”. Dacă l-ai saluta pe Nuțu Cămătaru, n-ar cu nimic mai dizgrațios!
 3. „Domnule Ciuvică, să știți că vă respect foarte mult, vă urmăresc foarte atent”. Ăsta e un scuipat gros proiectat pe fața a sute de mii de români pe care Ciuvică îi scuipă, prin minciunile și injuriile sale, de ani de zile. A-l cauționa pe Gâdea și a-l respecta pe Ciuvică e similar cu a-i aprecia pe Ana Pauker și pe Pantiușa Bodnarenko!

Și a mai zis ceva Ionuț despre fratele său mai mic. A zis că Tudor „e mai imatur”. O fi crezând că astfel îi ia apărarea, dar de fapt i-a adus o jignire nedreaptă.

Tudor Chirilă a demonstrat, în ultimii doi ani, că e de 100 de ori mai matur decât Ionuț Chirilă. Tudor a înțeles pericolele prin care trece poporul său și și-a asumat o luptă infernală cu minciuna, hoția, indiferența, indolența.

Unde a fost Ionuț în anii ăștia? Nicăieri.

Unde era Ionuț când Tudor îngheța la proteste sau înghițea gaze în Piața Victoriei? Nicăieri.

Sau, poate, s-a uitat la Antena 3, ca să admire eleganța lui Gâdea, să-și crească gradul de respect față de Ciuvică și să-l salute din priviri, în mod special, pe Șerban Nicolae.

Erau emisiuni minunate, în care un tânăr artist, pe nume Tudor Chirilă, era jignit, umilit, batjocorit, înjurat, linșat. Pesemne că în acele seri deosebite s-a sedimentat respectul lui Ionuț Chirilă față de Gâdea și Ciuvică.

Tristă seară e aceea în care, probabil fără să-și dea seama, băiatul cel mare al lui Ioan Chirilă îl trădează pe mezinul lui Ioan Chirilă!

Alte comentarii de GRIGORE CARTIANU:

12 COMENTARII

 1. Precum degetele de la maini, fratele unui om demn poate fi si zdreanta..Asta in anii bolsevismului sigur si-ar fi tradat fratele la securitate..Ce scarba..L-s scuipa intre ochi..

  • Nu numai in anii bolsevismului se intampla asa ceva, iata ca si acum se petrece o asemenea mizerie, fapt ce arata ca vremurile de-acum nu sunt deloc departe de anii dinainte de ’89. Acest domn, ionut chirila, adreseaza complimente desantate si scarboase asa-zisilor jurnalisti ai latrinei3, post tv al securistului voiculescu, specialist ca tradator si turnator de familie(a turnat-o la securitate pe verisoara lui). In plus, papagalul in cauza il face de ras nu numai pe fratele lui, Tudor Chirila, ci si pe tatal lui.

 2. Grigore,
  Raspunsul este în enunt : Ionut a crescut în leaganul comunisto-securist de la Dinamo sub „atenta” îndrumare a prietenului dictatorilor (ML), iar nivelul lui intelectual tinde spre 0 barat.
  La ce puteai sa te astepti ?

 3. Sigur Ionuț Chirilă e malefic ca om din fotbalul modern unde creierul e primul care nu cere ajutor teatral sau pecuniar. A fi dinamovist e ca şi cum ai fi satrap, dar nu poți mai derbedeu ca un fotbalist.

  Tudor Chirilă e ratat ca actor. Nu are vivacitatea scrisului liber. Ca vocalist merge numai în reclamele la bere. Nu mi-a fost om de drum lung la filozofie. Un ins înalt cu sula lungă. O opincă aitaliană. De cum deschide gura ca un bolnav mintal scurge pe buzele livide ironii la foc mare inamorat de curvele liberal-universitare. Poate nu e un bun copil. Ca iertare poate să-şi pună juvățul de gât ca marele unero Idiot Dostoievskian. Principiul morții subite face din micii actori mari eroi. Dar Tudor Chirilă bea bere şi nu vin roşu. Nu îmi pare rău că dispare ca un măgar. Tudor Chirilă nu e Vladimir Găitan. Acesta e nume în literatura proceselor iubirilor. Face din cuvinte oaze de liniște a firii, a spiritului şi bea numai vinuri roşii. Vladimir Găitan e primul care face binele. Tudor Chirilă face răul cu berea la creier. Marele creier de narcoman protestant hughenot care pisat zi de zi de … din la… va aduce în locul liberalilor numai chinezi galbeni. De ce un actor mic ca Tudor Chirilă are glasul plin de poame? Fiindcă e copil.

  Bine ați venit în lumea lui Hades. Dragilor..

  • Faptul ca Tudor Chirila este un actor ratat si Vladimir Gaitan un actor realizat nu are nicio legatura cu opiniile lor politice. Aici ii judecam ca membri ai cetatii, nu ca actori.

 4. Pana sa dati verdicte trebuie sa aflati adevarul despre cum s-au petrecut evenimentele la terasa cu chirila si plimbatorul de caini. Daca e vinovat chirila si frate-su ionut stie asta atunci cartianule trebuie sa alegi sa respecti adevarul.Ca nu e favorabil lui tudor chirila asta e! Adevarul e mai presus de tudor chirila care in cazul in care s-a manifestat ca exprincipele nicolae la domiciliul fostului rege cu regenta mihai,adica o sa il stie tot mapamondul ca e badaran oricate medalii isi agata pe pieptul sacoului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here