Miracolul de la Ișalnița: hernia de disc a dispărut, Liviu Cervicalu’ a dansat toată noaptea! Nici de „cârja” Codrin n-a mai avut nevoie

7
10839
Cu cinci zile înainte de bâțâiala de la nuntă, Liviu Dragnea se sprijinea osentativ de "cârja" Codrin Ștefănescu

Relatările de la „nunta păgânilor”, din Postul Paștelui, confirmă că la Riviera Balroom (cortul pentru nunți și botezuri instalat de filiera PSD Dolj pe „riviera” Jiului, la Ișalnița) a avut loc un miracol.

Liviu Dragnea, zis și Liviu Cervicalu’, a dansat toată noaptea. Jupânul social-democrației de caviar n-a avut grimase de durere, iar șalele n-au dat semn că se dezmembrează.

Parteneră de bâțâială i-a fost Irina Tănase, „nepoata”, care se încăpățânează să rămână cu 30 de ani mai tânără decât el (56 bunicu’, 26 nepoțica). Dar au mai fost și alte PSD-iste oacheșe-șpagoacheșe care au ținut să testeze coloana șefului.

Și a ținut, semn că minciuna cervicală și-a făcut datoria. Dragnea se îmbolnăvește când are proces la Înalta Curte, dar se vindecă subit când merge la nuntă sau la ședințe de partid.

Miracolul de la Işalniţa a fost confirmat și de faptul că, în timpul danțului, Liviu Cervicalu’ n-a mai avut nevoie să se sprijine de „cârja” Codrin, i-a fost suficientă nepoțica Irina.

Acum două săptămâni, dubla hernie de disc îl ținea pe Dragnea departe de Înalta Curte. Mai avea puțin și rămânea paralizat, se smiorcăia teatral ciotul PRM-ist altoit pe butașul PSD-ist.

Dar cum suntem în Postul Mare, chiar și păcătoșii au parte de miracole. Chiar și cei care dănțuiesc la nunți de partid, în perioada de prohibiție creștină.

Liviu și Irinuca

CITIȚI ȘI:

Ministrul Orlando îl amenință pe senatorul Cîțu (PNL) cu metode rusești, gen dispariția fizică: „Nu are ce să caute pe lumea asta!”. Plus un potop de jigniri: „Un imbecil, e plecat, are probleme mintale”

Seara în care Tudor Chirilă a fost trădat de fratele său, Ionuț Chirilă

Dancă (PNL): „O manipulare tipică Antenei 3”. Gâdea, isteric: „Afară! Afară! Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii? Tăiați-i microfonul!”

VIDEO. Imaginile șocante în care Gâdea îl dă afară pe Ionel Dancă (PNL) „cu bodyguarzii”!

7 COMENTARII

 1. Mie îmi place Dumnezeu din anul 1947. De la regele Mihai I Hohenzollern avem dreptul de a furniza idei bune şi sobre. Nu prea râd liberalii Alde şi PNL de Moscova. Era mai bine cu românii şi vinurile roşii. Liviu Dragnea e moş. Dar cu trecere la femeile tinere. Bărbatul face bani şi femeia face copii. Dar nu e musai un necesar de copii pentru naționala de handbal. La liceul Tudor Vladimirescu copiii vor 84 lei. Pâcăie Sobranie şi mai şi învață bine. Albul la şah mută piesele şi câştigă aurul țiganilor liberali care vor, împotriva evidenței masonice, dolari tipăriți pe bandă rulantă. Liberalii PNL au ucis 300.000.000 cetățeni pentru 300.000.000.000 dolari americani. Voi râde pe 26 Mai 2019. Un râs de după Paşte. Râsul lui şpăgeanu Dumnezeu. Apoi voi bea iar vin roşu din arterele liberale grupa de sânge A-. Scriem proză şi facem varză politicul republican PNL.

  A forma opinii despre Liliana Anescu. Dar mai degrabă despre chimia şi fizica celor mai agreabili ani de după abdicarea crudă a unicului Rege antibolşevic care fiind ne-a scos cu Europa din manevrele sărăciei iar mai pe urmă din ruinele morale ale, ale poporului italian care vor ajunge la liman. Dumnezeu e credința în Biblie. A nu face rău junilor şi copiilor din Braşov.

  Mai pe urmă bunicul Liviu Dragnea poate dansa şi cu femeia Zina Dumitrescu la New York. Dar mai întâi le dăm de veste lui Mihai Gâdea şi lui Mircea Badea că PSD nu moare şi nu se predă. E bine să fim Eroii sudului care nu cred catolicii.

  Forma de bine: dansul, aurul şi nevestele.

 2. PSD trebuie sa știe acum mai bine ca alții , ca minciunile, gogoșile pe care tot ni le dau pe toate posturile TV , ehei ce înseamnă sa ai de la stat prin legea finanțării partidelor peste 156 milioane de lei !!!!!! Înseamnă ca acest partid se instalează clar ca prima societate romanesca cu capital 100% romanesc( de la buget)cu un profit enorm! Totul este sa -ți faci partid și sa câștigi alegerile ca drumul este pavat cu flori de mărgăritar!!!
  CUM SA FACI TU NUNTA IN POSTUL PSDTELUI AȘA CEVA NU S-A MAI ÎNTÂMPLAT IN ISTORIA CREȘTINA DOAR PĂGÂNII CARE NU AU NICIO TREABA CU VALORILE CREȘTINE FAC AȘA CEVA!!!! Zdragnea cu au lui va lua drumul falimentului politic și speram ca acest partid care nu are nimic cu social -democrația doar o mimează și atât! In schimb cei de la vârful partidului își bat joc de membrii de rând care sunt oameni onesti, dar se fac din păcate complici la aceste acțiuni ale acestui guvern PSD care de când au venit la guvernare din Decembrie 2016 nu SU făcut altceva decât sa des cu bată in legile justiției!!
  Dar fiecare pasare oenlumva eu piere așa ca peste un și jumătate sa ny mai vedem acest partid in viața politica pentru ca nu merita delic. Și ne fac de ras in toată Europa.Vinovatul principal este Zdragnea căruia i-a dispărut in mod foarte dubios toate durerile de spate desi cu 10 zile in urma se “ vaită “ de mama focului cu scutire medicală ( trebuie anchetat acel medic xare i-a eliberat adeverința medicală) și eventual anchetat pentru adeverința falsa! Un excroc ca acest Zdragnea se naște odată la 50 de ani!!!

 3. tocmai vroia sa spun ca „spot on” materialul, cand am citit mai sus sunt putin confuza „Albul la şah mută piesele şi câştigă aurul țiganilor liberali care vor, împotriva evidenței masonice, dolari tipăriți pe bandă rulantă. Liberalii PNL au ucis 300.000.000 cetățeni pentru 300.000.000.000 dolari americani. Voi râde pe 26 Mai 2019. Un râs de după Paşte. Râsul lui şpăgeanu Dumnezeu. Apoi voi bea iar vin roşu din arterele liberale grupa de sânge A-. Scriem proză şi facem varză politicul republican PNL.”. acesta si paragraul rumator, de mai sus, ma sperie…simt forte multa furie, dar nu inteleg nimic, sorry…
  oricum, ca sa nu uit de unde am plecat, spot on, materialul !!!

 4. Liviu Dragnea s-a făcut bine și ii dorim multă sanatate și speram ca “ boala “ de care suferă săracu sa dispară cât mai repede. Este fantastica transformarea la acest individ acum 10 zile “ se văita parca la Târgoviște de “ dureri infernale “ și uite-l la nunta lui Olguța și Claudiu ( casa de piatra ) cum dansa de ziceai ca-i Fred Astaire și Gingers Rogers dou celebrii dansatori au anilor 30’ din SUA.
  Livache cred ca de data asta ne-au depășit Așteptările și sa te iei de mâna cu actorașul din Polonia Zekenski care parca i-a hipnotizat pe alegatorii ucrainieni! Cei doi seamănă Ca doua picături de apă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here